Για φωτεινούς εσωτερικούς χώρους και θετική διάθεση

Με τα ζεστά χρώματα των ζωηρών φύλλων των Αλεξανδρινών αναδεικνύουν κάθε εσωτερικό χώρο, προσδίδοντας αίσθηση ευεξίας και θετικής διάθεσης. Για φωτεινούς εσωτερικούς χώρους και θετική διάθεση

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Αυτά τα ευπροσάρμοστα φυτά ταιριάζουν με κάθε στυλ διακόσμησης και, παρακάτω, οι ειδικοί του StarsforEurope (SfE) παρουσιάζουν συνθέσεις που θα κάνουν τις γκρίζες μέρες λιγότερο μουντές και θα διώξουν τη μελαγχολική διάθεση.

Το απόλυτο φθινοπωρινό δίδυμο: αλεξανδρινά και κολοκύθες

Οι κολοκύθες είναι το πιο δημοφιλές φθινοπωρινό αξεσουάρ. Με τα διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μεγέθη, δείχνουν ακόμη καλύτερες σε συνδυασμό με τα αλεξανδρινά, οπότε βρείτε τη δική σας και φτιάξτε μια όμορφη δημιουργία που θα στολίσει το σπίτι σας.
Τα αλεξανδρινά σε σομόν, κανελί ή βερικοκί απόχρωση είναι ιδανικά για φθινοπωρινές συνθέσεις και όταν συνοδευτούν από κολοκύθες, το αρμονικό χρωματικό αποτέλεσμα χαρίζει ζωντάνια και χαρά σε κάθε χώρο.

Στυλ cottage core με παστέλ αλεξανδρινά

Με τις ντελικάτες παστέλ και κρεμ αποχρώσεις τους, τα αλεξανδρινά συμπληρώνουν άψογα έναν ρομαντικό cottage core χώρο.Τα μίνι, ροζ και κρεμ αλεξανδρινά δείχνουν εντυπωσιακά μέσα στο πλεκτό καλάθι. Συμβουλή: Για να αποφύγετε τη διαρροή νερού και το υπερβολικό πότισμα, σκεφτείτε να επενδύσετε το εσωτερικό του καλαθιού με αδιάβροχο κάλυμμα και να ποτίζετε τα φυτά σας σε μικρές δόσεις.

Το όμορφο δίδυμο αλεξανδρινών στα δεξιά μαγνητίζει τα βλέμματα με τα δίχρωμα φύλλα του σε παστέλ αποχρώσεις.

Μια σύνθεση από παλιά βιβλία και vintage αξεσουάρ αναδεικνύεται με βερικοκί αλεξανδρινά. Σημείωση: Για να ευδοκιμήσουν βάλτε τα αλεξανδρινά σε μια καλά φωτιζόμενη, ζεστή και προστατευμένη από τα ρεύματα αέρα θέση, διαφορετικά, ενδέχεται να χάσουν τα φύλλα τους.

Αυτό το μοναδικό μπουκέτο από κομμένα αλεξανδρινά, κλαδιά πεύκου, ευκάλυπτο, χρωματιστά σπαράγγια και διάφορα αποξηραμένα λουλούδια, όλα σε απαλούς παστέλ τόνους εντυπωσιάζει. Τα τεράστια, έντονα χρωματιστά φύλλα των αλεξανδρινών καθιστά περιττά τα υπόλοιπα λουλούδια.
Συμβουλή: Αμέσως μετά το κόψιμο, βυθίστε για λίγο τα κοτσάνια του αλεξανδρινού σε ζεστό νερό (περίπου 60°C) και στη συνέχεια σε κρύο νερό, για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα τους για έως και δύο εβδομάδες.

Μοντέρνα διακόσμηση εσωτερικών χώρων με αλεξανδρινά και φυλλώδη φυτά

Τα αλεξανδρινά αποτελούν εξαιρετική επιλογή για εσωτερικούς χώρους, καθώς προσθέτουν χρώμα και ταιριάζουν όμορφα με άλλα φυτά εσωτερικού χώρου. Μέσα σε αυτό το loft-style σκηνικό, οι διάφορες αποχρώσεις και μεγέθη των αλεξανδρινών ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα. Επιπλέον, τα μεγάλα φυλλώδη φυτά δίνουν μια τροπική και feel-good πινελιά στον χώρο.

Μια εντυπωσιακή επιτοίχια σύνθεση παντρεύει αλεξανδρινά με φυλλώδη φυτά και μεταμορφώνεται σε ένα “ζωντανό” έργο τέχνης. Αυτή η ευφάνταστη σύνθεση περιλαμβάνει ζωηρά κόκκινα αλεξανδρινά, φυτώνια, συγκόνια,το φυτό τηλέγραφο, καλλωπιστικά σπαρράγγια, παρθενοκισσό και το φυτό χειμωνίτη.

Τα αλεξανδρινά εντυπωσιάζουν ως κομμένα λουλούδια. Σε συνδυασμό με ανθούρια, ορχιδέες, άγρια σπαράγγια, Scabiosastellata, πρωτέα, λευκόδεντρα και άλλα λουλούδια, δημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Συμβουλή: Τα κομμένα αλεξανδρινά μπορούν να διατηρηθούν έως και δύο εβδομάδες, εάν τα κομμένα άκρα των βλαστών βυθιστούν σε ζεστό νερό (περίπου 60°C) για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια σε κρύο νερό.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και ιδέες διακόσμησης με αλεξανδρινά στο https://www.starsuniteeurope.eu/el/

Πηγή: Stars for Europe

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ