Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1 έως 7 Μαΐου – μία δυναμική εβδομάδα!

Δυναμική εβδομάδα να δεις που στέκεσαι, τι έχεις καταφέρεις ή τι καινούργιο υπάρχει! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1 έως 7 Μαΐου – μία δυναμική εβδομάδα! – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1 έως 7 Μαΐου!

Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό, θα τερματίσεις τον αγώνα δρόμου, επιλέγοντας τι κρατάς και τι πετάς και κόβεις ή ανανεώνεις δεσμούς με το παρελθόν. Δυναμική εβδομάδα να δεις που στέκεσαι, τι έχεις καταφέρεις ή τι καινούργιο υπάρχει, Τώρα στη ζωή σου και απολαμβάνεις πλέον, τις αποφάσεις σου..  Ο Άρης στους Διδύμους συνεχίζει τα φλερτ, τις γνωριμίες στα τυφλά και τα λογοπαίγνια που προκαλούν λεκτικό ερεθισμό. Πρόσεχε τι ψιθυρίζεις..

Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, διάβασε και τον ωροσκόπο.

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη, από τον Κριό, σε ευνοεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για  να ευχαριστηθείς το παιχνίδι των σχέσεων, εισπράττοντας τρυφερά συναισθήματα και θα ανέβει ακόμα πιο πολύ η ψυχολογία σου. Ευνοούνται οι συμφωνίες, μετακομίσεις, η αναζήτηση επιμόρφωσης και η  διαφήμιση μέσα από το διαδίκτυο. Κριέ β’ δεκαημέρου, καλές οι μέρες για να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξα, μια που ένα όνειρο σου θα γίνει πραγματικότητα και αφορά κυρίως ένα κρυφό ειδύλλιο που θα έρθει τώρα στο φως και θα σε μεταμορφώσει! Οι αλλαγές σε εργασιακούς χώρους συνεχίζονται.  Κριέ γ’ δεκαημέρου, σταθερότητα συνεχίζει να φέρνει το προσεχές τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού που θα  σε βγάζει από τις «δύσκολες» στιγμές και μπορείς να προχωρήσεις θέματα καριέρας, σπουδών, αλλά και επαφές με το εξωτερικό. Νομικά θέματα σε απασχολούν και μπορείς να επιλύσεις διαφορές με πρώην συνεργάτες.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, έντονη κινητικότητα στον τομέα των οικονομικών συνεχίζεται για να μπορέσεις να βγεις από τα αδιέξοδα, αφού όμως πρώτα πιεστείς. Βγες από την ασφαλή ζώνη της ρουτίνας και τόλμησε κάτι ανατρεπτικό. Ερωτικά θα είσαι ανεβασμένος. Ταύρε β’ δεκαήμερου, φίλοι σε πλησιάζουν, έρχονται κοντά σου,  για να σε ενθαρρύνουν ή να σε βοηθήσουν και σε πρακτικά ζητήματα και να νιώσεις ότι έχεις ανθρώπους δίπλα σου. Μια ξαφνική γνωριμία θα σε ενθουσιάσει. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, πιέσεις οικονομικές, κυρίως πάνω σε οφειλές από δάνεια, συναλλαγές με Τράπεζες και όλα αυτά βοηθούν στην σωστή διαχείριση της περιουσίας σου και στο τέλος θα βγεις κερδισμένος. Ζήτα την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τον εαυτό σου. Ανεβασμένη ερωτική λίμπιντο.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, βλέπεις ότι ο ανταγωνισμός στο τομέα των συνεργασιών, σε προβληματίζει, γιατί α) σε αναγκάζει να ανταποδώσεις χτυπήματα και β) να πάρεις αποφάσεις βάζοντας τέλος σε σχέσεις που δεν προχωρούν. Εντάσεις υπάρχουν, προσοχή σε λόγια που δεν μπορείς να πάρεις πίσω.. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, είχες αρκετά «εξαπατηθεί» και ενώ ξέρεις ότι ο έρωτας πονάει, θα συνεχίσεις να ρισκάρεις την ασφάλεια σου για να κερδίσεις μια σχέση που σε ταλαιπωρεί. Πιθανόν να τα καταφέρεις. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις σε αισθηματικά, αλλά και γενικά  ξεκινήματα, ενόψει της ορθής πορείας του Ερμή, που σε κάνει να χαμογελάς, να ξυπνάς ευχάριστα με τον/την σύντροφο σου και να έχεις επιλύσει αρκετές διαφορές σας. Συγχρόνως, δέχεσαι προτάσεις για νέες συνεργασίες που θα αποδώσουν και οικονομικά οφέλη.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, τέλος θέλεις να βάλεις στο παρασκήνιο και σε λόγια που ακούγονται πίσω από την πλάτη σου και σίγουρα αυτό επιφυλάσσει ενοχλητικές στιγμές, αλλά μπορείς να χειριστείς με ψυχραιμία τις καταστάσεις. Η Αφροδίτη στον Κριό δίνει ανανέωση, ωραία εμφάνιση και τραβάς τα βλέμματα για να δεχτείς ερωτικές προτάσεις που ανανεώνουν.  Καρκίνε β’ δεκαημέρου, πιθανόν είσαι σε φάση αλλαγής, μετακόμισης, ή ένας νέος σύντροφος έχει μπει στη ζωή σου και είσαι πιο ελεύθερος να επιλέξεις τι θα κρατήσεις.. Ψυχολογικά στηρίζεσαι από το οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό σου αναπτερώνει το ηθικό. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, ανατροπές, εκπλήξεις ή τυχαίες συναντήσεις σε κάνουν να βρεθείς με το ταίρι σου και να λύσεις παρεξηγήσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Καιρός να ζήσεις έντονες στιγμές και να ξεχάσεις τα λάθη του παρελθόντος. Επαγγελματικές θετικές εξελίξεις.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στον Κριό και σε ορθή πορεία, είσαι μέσα στην καλή χαρά μια που αλλάζεις συνέχεια παραστάσεις, αλλά και οι ερωτικές προτάσεις συνεχώς αυξάνονται και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου. Οι  κόντρες με τους φίλους συνεχίζονται, αλλά μπορείς να χειριστείς τις καταστάσεις, αν παραμείνεις ψύχραιμος.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, μια καλή εξέλιξη σε σχέση με τα οικονομικά που διαχειρίζεσαι με τρίτους, θα σε ανακουφίζει και θα δεις βελτίωση στην τσέπη σου. Άκουσε το ένστικτο σου. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, από τους πιο ευνοημένους, αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό, έχεις καταφέρει να πετάξεις από πάνω σου φοβίες, ενοχές και έχεις πει ναι σε μια πρόσφατη γνωριμία, που όμως δεν μοιάζει με τις προηγούμενες. Δεν σε νοιάζει να τσαλακώσεις την εικόνα σου. Πολλές ευκαιρίες κατά την αναζήτηση εργασίας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, υπάρχουν πολλά που πρέπει να προλάβεις, κυρίως στα επαγγελματικά σου και τρέχεις συνέχεια για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες των ανωτέρων σου. Μια καλή εξέλιξη σε ένα οικονομικό σου ζήτημα θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση.Έντονες ερωτικές στιγμές. Παρθένε β’ δεκαημέρου, καλά νέα για τα σχέδια σου, βλέπεις ότι μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα με τους γύρω σου και θα λάβεις ηθική υποστήριξη. Έχεις πλέον κερδίσει τον έλεγχο της ζωής σου και θα κάνεις σημαντικές αλλαγές. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, οικογενειακά,είσαι ακόμα στριμωγμένος, αλλά σαφώς καλύτερα, μια που έχεις προτάσεις που θα διορθώσουν την εικόνα σου και θα γίνεις πιο ανεξάρτητος. Ξαφνικές θετικές εξελίξεις με την ορθή πορεία του Ερμή στον Κριό,σε μια ερωτική σχέση , σε ανανεώνουν. Μια πρόταση για συνεργασία θα λειτουργήσει λυτρωτικά για να φύγεις από μια σχέση που δεν σε καλύπτει.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αλλάζουν οι προτεραιότητες σου αυτό το διάστημα, είσαι έτοιμος να έρθεις πιο κοντά με νέους ανθρώπους ή αν ασχοληθείς με μια νέα απασχόληση και η ζωή έχει αποκτήσει νόημα. Ερωτικές στιγμές σε βγάζουν ευχάριστα από την καθημερινότητα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο, μπορείς να διαμορφώσεις τον δικό σου χώρο και να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες για να σε στηρίξουν στο νέο σου ξεκίνημα. Ο Δίας, αν και ανάδρομος , στέκεται δίπλα σου για να ξεπεράσεις τα εμπόδια  που εσύ, όμως ο ίδιος, δημιουργείς.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  ευνοείσαι με την ορθή πορεία του Ερμή στον Κριό, για να κλείσεις εκκρεμότητες με το παρελθόν, σιγά σιγά βαδίζεις προς την έξοδο από ψυχοφθόρες συνεργασίες και θα κάνεις τελικά..την υπέρβαση. Έχεις επίσης την ευελιξία να διαφεύγεις από τους αντιπάλους σου και να επιβιώνεις , χωρίς σοβαρές απώλειες. Χωρισμοί αλλά και καινούργιες σχέσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, εσύ βιώνεις κυρίως σεξουαλικά ενοχλήσεις, εσωτερικά ξυπνήματα, μια που ένας σύντροφος έρχεται να πατήσει τα κουμπιά σου και να βγεις από την ασφαλή ζώνη σου. Οι κόντρες με ανθρώπους που συμβιώνεις, όμως συνεχίζονται και οικονομικά θα είσαι λίγο ακόμα ζορισμένος. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, νέα ελπιδοφόρα μηνύματα παίρνεις από το Σύμπαν, ότι δηλαδή ο καιρός άλλαξε και έχει βγει το ουράνιο τόξο. Ερωτικές προκλήσεις, νέοι συνεργάτες που ταιριάζουν τα νώτα σας και φαίνεται ότι είσαι πολύ κοντά στο να πάρεις ικανοποίηση Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Κριό, σε φέρνει σε γνωστό εργασιακό περιβάλλον, βελτιώνεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και επίσης ξεκινάς και ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Ερωτικά νιώθεις έτοιμος να πεις το ναι σε πρόταση που σε βάζει σε «κίνδυνο», όχι βέβαια ότι φοβάσαι..

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, κλείνεις τα μάτια αλλά, και τα αυτιά στα λόγια που σίγουρα εκτοξεύονται εναντίον σου, καθώς έχεις την υποστήριξη αγαπημένων ατόμων και κυρίως είσαι πολύ ερωτευμένος για να ασχοληθείς με την κακία των γύρω σου. Δημιουργικά ξεκινήματα σε ανανεώνουν. Τοξότη β’ δεκαημέρου, μια ευχάριστη έκπληξη σε σχέση με ένα ακίνητο ή γενικότερα ένα κλίμα εφορίας αναπτύσσεται μέσα στο σπίτι σου και νιώθεις αρκετά ισορροπημένος να αντέξεις εξωτερικές προκλήσεις. Καθυστερήσεις βιώνεις, εάν δραστηριοποιείσαι μέσα σε οργανώσεις ή συλλόγους. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, έχεις παλέψεις με νύχια και με δόντια το τελευταίο διάστημα για να σταθεροποιήσεις μια προσωπική σου σχέση ή να ολοκληρώσεις ένα αποκλειστικά δικό σου επίτευγμα. Ο Ερμής σε ορθή πορεία, στον Κριό,  θα σου δώσει  τις λύσεις να ξεπεράσεις τα τελευταία προβλήματα. Ανοίγονται νέοι δρόμοι που θα σε δικαιώσουν.  

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, εντάσεις μέσα στην καθημερινότητα , συγκρούσεις με άτομα που συναναστρέφεσαι , όλα αυτά είναι ικανά να σε εκνευρίζουν και να χαλάνε την ψυχολογία σου. Ευτυχώς που η Αφροδίτη στον Κριό , σε ορθή πορεία σε κάνει να δίνεις προβάδισμα στα συναισθήματα σου και είσαι πολύ κοντά στο να (ξανα)ερωτευτείς και να ξεχαστείς.. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, καλύτερες εξελίξεις σε θέματα γνωριμιών, έρχεσαι σε άμεση επαφή με άτομα που μπορούν να προωθήσουν τη δουλειά σου και θα πάρεις ηθική ικανοποίηση. Στα προσωπικά σου,  έχεις το πάνω χέρι.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ευνοείσαι όταν ξέρεις τι θέλεις και κυρίως πώς να το απαιτήσεις-διεκδικήσεις από τους γύρω σου και έτσι, τώρα, με τον Ερμή, σε ορθή πορεία στον Κριό, συνειδητοποιείς ότι όλα από σένα εξαρτώνται. Καλύτερη ψυχολογία οδηγεί σε θετικά βήματα να ανεξαρτητοποιηθείς και εκπληρώσεις επιθυμίες.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, καλή η περίοδος για να παίξεις με τον έρωτα, να φλερτάρεις και να συνειδητοποιήσεις, ότι η χαρά της ζωής, βρίσκεται στο εδώ και τώρα. Ξεχνάς ότι σε είχε απασχολήσει και θα χαλαρώσεις αρκετά, κερδίζοντας πολλές «μάχες». Επικοινωνιακές εντάσεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  σαφώς και μια νέα απασχόληση σου κάνει το παιχνίδι της ζωής πιο ενδιαφέρον, σε ακολουθεί η τύχη, αυτές τις μέρες και ήδη έχεις καταλάβει ότι η καθημερινότητα σου έχει αλλάξει και σαφώς προς το καλύτερο. Επαγγελματικά θαύματα.Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, μεγάλη ένταση έχεις βιώσει μέσα στην προσπάθεια σου να βρεις, ανακαλύψεις τα “χαμένα” κομμάτια σου και μια μεγάλη σχέση φαίνεται να έχει τελειώσει και είσαι αρκετά πιο συνειδητά κοντά στην απελευθέρωση σου. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, φαίνεται να ευνοεί γνωριμίες ή δουλειές μέσα από το διαδίκτυο ή χώρους εκπαίδευσης. Άνοιξε την αγκαλιά σου στο καινούργιο.

Ιχθείς

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο και συνεχίζονται οι κόντρες με τα άτομα που ασκούν μια εξουσία πάνω σου, βέβαια και εσύ, δεν πας πίσω, έχεις κάθε λόγο να νικάς τις επιθέσεις με την γνωστή «αδιαφορία» σου. Ενδιαφέροντες γνωριμίες και πιθανές συνεργασίες θα σε χαλαρώνουν. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ένα όνειρο σου γίνεται πραγματικότητα, κάτι που εδώ και καιρό, θα  ήθελες να σου συμβεί και έχεις αποδεχτεί τη μοίρα σου και φυσικά είσαι έτοιμος να θυσιάσεις την ασφάλεια σου. Γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο εξελίσσονται θετικά.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, Προτάσεις για συνεργασίες που αποφέρουν  κέρδη, βελτιώνεται δηλαδή η οικονομική σου κατάσταση , μέσα βέβαια από το έργο σου και θα νιώσεις ικανοποίηση που κατάφερες να ξεπεράσεις τα σοβαρά προβλήματα. Ευχάριστες στιγμές , αν πεις ναι σε έναν έρωτα , χωρίς κανόνες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!