Πως να γίνεις μια επιτυχημένη επιχειρηματίας

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση; Θεωρητικά, δεν είναι και τόσο δύσκολο. Η πραγματική δυσκολία είναι να κάνετε την επιχείρησή σας επιτυχημένη. Πως να γίνεις μια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Σχεδόν το 50% των επιχειρήσεων δεν φτάνουν σε πενταετές επίπεδο. Επιπλέον, εκτιμάται ότι το 90% των νέων επιχειρήσεων αποτυγχάνει. Αλλά γιατί αυτό; Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με συμβουλές που υπόσχονται να ανοίξουν το δρόμο προς την επιτυχία, αλλά είναι καλές; Σίγουρα είναι, αλλά μόνο σε ένα βαθμό. Επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Παρόλο που αυτές οι λίστες περιγράφουν λεπτομερώς τι πρέπει να γνωρίζουν οι αρχάριοι επιχειρηματίες, δεν παρέχουν απαραίτητα καμία πραγματική καθοδήγηση σχετικά με το τι πραγματικά κάνει τις επιχειρήσεις επιτυχημένες. Καθώς άλλες ανάγκες έχει ένα λογιστικό γραφείο στην Αθήνα, ένα δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, ένας τεχνικός στην Αθήνα, ένας δικηγόρος στην Θεσσαλονίκη κτλ.

Βήμα 1: Εμφάνιση αποδείξεων

Με άλλα λόγια, πρέπει να είστε σε θέση να δείξετε την αξία που παρέχετε. Μπορεί να είναι μια ουσιαστική αξία, όπως εξοικονόμηση χρόνου, χρημάτων στους πελάτες σας κτλ. Ή, μπορεί να είναι μια μη ουσιώδης αξία όπως να τους κάνει να φαίνονται πιο δημοφιλείς, πιο έξυπνοι ή πιο επιτυχημένοι σε άλλους. Το θέμα είναι, όσο καλύτερα μπορείτε να διατυπώσετε πώς το προϊόν ή η υπηρεσία σας μεταφέρει τους ανθρώπους από ένα σημείο εκκίνησης «Α» σε μια επιθυμητή τελική κατάσταση «Β», τόσο πιο επιτυχημένος-η θα είστε.

Βήμα 2: Ικανοποιήστε μια μεγάλη αγορά

Επίσης γνωστό και ως κατάλληλο προϊόν στην αγορά. Το δεύτερο βήμα για τη δημιουργία μόνιμης επιχειρηματικής επιτυχίας είναι να βεβαιωθείτε ότι αυτό που κάνετε ικανοποιεί μια ισχυρή ζήτηση στην αγορά. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των ατόμων που θέλουν το προϊόν σας, τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, δεν πρόκειται μόνο για ποσότητα. Μια ισχυρή επιθυμία για αυτό που προσφέρετε είναι επίσης βασικό.

Βήμα 3: Ζήστε με την αρχή του Zig Ziglar

Ο διάσημος πωλητής και ομιλητής Zig Ziglar αναφέρει ότι «Μπορείτε να έχετε τα πάντα στη ζωή, αν απλά βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να πάρουν αυτό που θέλουν». Όταν δημιουργήσετε μια επιχείρηση με γνώμονα την αξία, οι άνθρωποι σας πληρώνουν με χαρά, σας προτείνουν και σας υποστηρίζουν.

Σύμφωνα με την digital marketing εταιρεία Lithos Digital, πρέπει να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας και να λάβετε επιχειρηματικές αποφάσεις με βάση ένα θεμέλιο για να βοηθήσετε τους άλλους να πάρουν αυτό που θέλουν. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μικρές ή ακόμη και σημαντικές προσαρμογές στην πορεία σας, αυτό όμως θα οδηγήσει στο να σημειώσετε σημαντική πρόοδο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ