100 γρήγορες ασκήσεις για πιο ήρεμη ζωή και καθαρό μυαλό – εκδόσεις Rosili

Για να ζήσεις πρέπει να είσαι παρών στις στιγμές και αυτό απαιτεί εξάσκηση! 100 γρήγορες ασκήσεις για πιο ήρεμη ζωή και καθαρό μυαλό – εκδόσεις Rosili

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αυτό το βιβλίο έπεσε στα χέρια μου την κατάλληλη περίοδο. Μια περίοδο με αρκετό άγχος και προβλήματα κατά την οποία η διάθεση έχει πάει περίπατο. Ταυτόχρονα μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, η ηρεμία και η καθαρότητα του μυαλού μάλλον μοιάζουν χαμένη υπόθεση…

Σε παλιότερο άρθρο μου είχα μιλήσει για:

Επιτυχία vs Ευτυχία! Απλά βήματα για την κατάκτηση!

mind full 1 mommyjammi

Είναι γεγονός πως όταν έχουμε καθαρό μυαλό μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερα, νέες ιδέες αλλά και τρόπους δράσεις. Σε διαφορετική περίπτωση προβλήματα με λύσεις μπορούν να φαντάζουν με αδιέξοδα απόγνωσης. Είναι απίστευτη η δύναμη του μυαλού αλλά και οι δυνατότητες του. Όταν καταφέρουμε να οργανώσουμε την σκέψη μας, τότε όλα τακτοποιούνται ως δια μαγείας γύρω μας και η δράση μας είναι άκρως αποτελεσματική.

Αυτό ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο βιβλίο Καθαρό Μυαλό ~ Mindfulness από τις Εκδόσεις Rosili. Ως άτομο αγαπώ αυτού του είδους τα βιβλία γιατί πάντα έχουν κάτι σημαντικό να δώσουν. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες αρχικά βλέπω πως καταπιάνεται με τα ΠΑΝΤΑ.

Συνήθειες, συναναστροφές, αναπνοή, περισπασμοί, επίγνωση, συγχώρεση, επίγνωση, χρόνος, ύπνος, γενναιοδωρία, εργασία, διαίσθηση, διατροφικές συνήθειες, κοινωνικότητα, αποφάσεις, ζήλια, θάρρος, πειθώ, ψυχραιμία, θυμό, αγένεια, θέληση, συμπόνοια, μοναξιά, καλοσύνη…

Όλη μας η καθημερινότητα και η συμπεριφορά μας μέσα από την καθημερινή μας δράση περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο. Αναλύει την κάθε μία αρχικά με το πως συνήθως εμείς αντιδρούμε και νιώθουμε και από την θεωρία περνάει στην πράξη. Μας βάζει στην διαδικασία να αυτο-παρατηρήσουμε τις κινήσεις και τις αντιδράσεις μας και να τις διορθώσουμε. Στην αρχή με δυσκολία ίσως και μηχανικά… Με την εξάσκηση όμως αυτό θα γίνεται αυτόματα.

 

100-grhgores-askhseis-gia-pio-hremh-zwh-kai-katharo-myalo-ekdoseis-rosili-mommyjammi2

100-grhgores-askhseis-gia-pio-hremh-zwh-kai-katharo-myalo-ekdoseis-rosili-mommyjammi3

100-grhgores-askhseis-gia-pio-hremh-zwh-kai-katharo-myalo-ekdoseis-rosili-mommyjammi4

Οι εκδόσεις Rosili απευθύνονται κυρίως σε σπουδαστές, εργαζόμενους και επιχειρηματίες καθώς καταπιάνεται με τομείς όπως Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Λογιστική, Οικονομία, Πληροφορική, Δίκαιο και Αυτοβελτίωση. Σίγουρα κάθε επαγγελματίας, επιχειρηματίας και εργαζόμενος μέσα από την εργασία του δουλεύει αρκετά και το κομμάτι της αυτοβελτίωσης. Αυτό είναι και το σωστό, αυτός είναι και ο σωστός δρόμος για την επιτυχία!

100-grhgores-askhseis-gia-pio-hremh-zwh-kai-katharo-myalo-ekdoseis-rosili-mommyjammi5

Προσωπικά θα κρατήσω αυτό το βιβλίο Καθαρό Μυαλό ~ Mindfulness μέσα στην τσάντα μου, σαν οδηγό. Πολλές φορές νιώθουμε ότι κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, όμως επάνω στην δράση ενεργούμε εντελώς διαφορετικά. Συνεπώς μια υπενθύμιση ~ αφύπνιση είναι πάντα σημαντική στην προσπάθεια μας για την βελτίωση του τρόπου σκέψης μας.

Οι Εκδόσεις Rosili και το Mommyjammi θα χαρίσουν σε έναν τυχερό αναγνώστη ένα αντίτυπο του βιβλίου! Ακολουθώντας τα εξής βήματα!

100-grhgores-askhseis-gia-pio-hremh-zwh-kai-katharo-myalo-ekdoseis-rosili-mommyjammi6

  1. Like στις σελίδες μας στο Facebook στο MommyJammi.gr και στις Εκδόσεις Rosili
  2. Share/Κοινοποίηση δημόσια τη φωτογραφία του Διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα!

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Κυριακή 07/05/2017 ώρα 23΄00. Είναι υποχρεωτικά όλα τα βήματα για την έγκυρη συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Ο Διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος. Οι μη έχοντες λογαριασμό στο Facebook μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο μέσω της φόρμας συμμετοχής αναγράφοντας ΔΕΝ ΕΧΩ λογαριασμό Facebook. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Ο νικητής θα παραλάβει το παραπάνω προϊόν με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τον δωροθέτη.

Καλή επιτυχία!!!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε πολύ
    Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.