Φόρμα συμμετοχής εκδήλωσης Εκπαιδευτικών και Γονέων Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2023

Είστε εκπαιδευτικός ή γονιός; Θα αναλυθεί το πως μπορούμε να διακρίνουμε αν ένα παιδί έχει πέσει θύμα “δύσκολων” καταστάσεων στο διαδίκτυο και πως μπορούμε να το βοηθήσουμε. Φόρμα συμμετοχής εκδήλωσης Εκπαιδευτικών και Γονέων Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Η #SaferInternetDay είναι μια ετήσια γιορτή στην οποία συμμετέχουν περίπου 180 χώρες. Ενώνουμε τις φωνές μας για ένα καλύτερο διαδίκτυο την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου! Στόχος είναι η προώθηση της ασφαλέστερης και πιο υπεύθυνης χρήσης των οnline τεχνολογιών και των κινητών τηλεφώνων, ιδίως μεταξύ των παιδιών και των νέων.

Είστε εκπαιδευτικός ή γονιός Παρακολουθήστε τη διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς διαδικτύου #SaferιnternetDay την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου. Θα αναλυθεί το πως μπορούμε να διακρίνουμε αν ένα παιδί έχει πέσει θύμα “δύσκολων” καταστάσεων στο διαδίκτυο και πως μπορούμε να το βοηθήσουμε. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Κάντε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο σύνδεσμο:

ΕΔΩ: Φόρμα συμμετοχής εκδήλωσης Εκπαιδευτικών και Γονέων

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς διαδικτύου (Safer internet Day) 2023 διοργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και γονείς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9/2/2023 ώρα 18:00-19:30.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς. Η διαδικασία για την βεβαίωση συμμετοχής θα είναι η συμπλήρωση ενός ηλεκτρονικού παρουσιολογίου, του οποίου ο σύνδεσμος θα δοθεί την ώρα της εκδήλωσης. Η συμπλήρωση του ηλεκτρονικού παρουσιολογίου μπορεί να γίνει και μέχρι το τέλος της μέρας 9.2.2022 και μετά θα κλείσει το παρουσιολόγιο και δεν θα δοθεί η δυνατότητα εκπρόθεσμης εγγραφής στο παρουσιολόγιο.

Το δικό σου σχολείο θα συμμετάσχει στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2023; Πάρε κι εσύ μέρος στη μεγάλη γιορτή! Επιλέξτε τη βαθμίδα εκπαίδευσης των μαθητών σας και συμπληρώστε τη δήλωση για να συμμετέχετε κι εσείς! #SaferInternetDay

👉https://saferinternet4kids.gr/…/ekdhlwseis-sid-2023/

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ