Η Leroy Merlin στηρίζει σταθερά τα σχέδια του «Ήρωα του Σπιτιού»

Ο πρώτος ολοκληρωμένος κατάλογος Leroy Merlin, για όλα τα project των ηρώων του σπιτιού! Η Leroy Merlin στηρίζει σταθερά τα σχέδια του «Ήρωα του Σπιτιού»

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Φέτος είναι η χρονιά που η Leroy Merlin παρουσιάζει για πρώτη φορά έναν ολοκληρωμένο κατάλογο project και στηρίζει σταθερά τα μικρά και μεγάλα σχέδια όλων των «Ηρώων του Σπιτιού».

Η LeroyMerlin αποδεικνύει για μια ακόμα φορά, ότι προτεραιότητα της είναι πάντα οι ήρωες του σπιτιού αφού έχει συγκεντρώσει τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Με τον νέο κατάλογο project 100 σελίδων της Leroy Merlin, μπορούν όλοι, πιο εύκολα από ποτέ, να γίνουν οι ήρωες του δικού τους σπιτιού και να δημιουργήσουν ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον, όπου θα ζήσουν μοναδικές στιγμές με οικογένεια και φίλους!

Στον νέο κατάλογο της Leroy Merlin,θα βρεις έμπνευση και αμέτρητες λύσεις για όλα σου τα μικρά και μεγάλα project. Είναι πολύ εύκολο να εντοπίσεις αμέσως αυτό που ψάχνεις, αφού ο κατάλογος είναι χωρισμένος σε θεματικές ενότητες ανάλογα με το projectπου σε ενδιαφέρει. Στις 100 σελίδες του καταλόγου, μπορείς να βρεις τα πάντα για την κουζίνα, το μπάνιο και το πάτωμα. Ακόμα θα βρεις λύσεις και ιδέες για πλακάκια, πόρτες και εσωτερικές ντουλάπες, σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες.

Πέρα από την έμπνευση που σου δίνει η Leroy Merlin, στον νέο της κατάλογο θα βρεις συμβουλές και οδηγίες για να πραγματοποιήσεις όλα τα projectπου ονειρεύεσαι.

Τον Project κατάλογο της Leroy Merlin και όλες τις λύσεις που ψάχνεις, για τα επόμενα ηρωικά σου Project για το σπίτι, θα τον βρεις σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας αλλά και online. Μέσα από ένα εύχρηστο flipping book μπορείς να ψάξεις για όλα τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν αλλά και να δεις βίντεο με οδηγίες και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, εύκολα με ένα κλικ!

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Leroy Merlinβρες τον νέο κατάλογο projectκαι με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού, κάνε πράξη το επόμενο μεγάλο project σου.

Αν τώρα θέλεις να γίνεις ο ήρωας του σπιτιού, αλλά δεν έχεις τον χρόνο να βρεθείς στο κατάστημα ή δεν είσαι πολύ επιδέξιος στα μαστορέματα… η Leroy Merlin σου λύνει τα χέρια με τις υπηρεσίες μεταφοράς και τοποθέτησης, ακόμα και τηλεφωνικής παραγγελίας και κάνει την ανακαίνιση του σπιτιού μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση.

Δες τώρα στο νέο κατάλογο της Leroy Merlin εδώ, πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις 5 δωροεπιταγές ανακαίνισης από τη Leroy Merlin, για να κάνεις πράξη το επόμενο σου Project!

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και η πλήρης γκάμα προϊόντων στο www.leroymerlin.gr

 

Σχετικά με τη Leroy Merlin

Η Leroy Merlin, προσφέρει ολοκληρωμένες γκάμες προϊόντων για τα μαστορέματα, τις κατασκευές, τον κήπο και τη διακόσμηση ειδικευόμενη στη βελτίωση της κατοικίας. Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα. Η Leroy Merlin είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 588 καταστημάτων του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά του DIY «Φτιάξ’ το μόνος σου» και δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 με 5 καταστήματα και με 1 κατάστημα στην Κύπρο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ