Άτλαντας για παιδιά! 3 τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο που θα επιλέξουν!

Αυτά τα 4 βιβλία από τις εκδόσεις διόπτρα θα κερδίσουν αμέσως το ενδιαφέρων των παιδιών σας! Άτλαντας για παιδιά! 3 τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο που θα επιλέξουν!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τόσο όμορφα βιβλία, μεγάλα σε διάσταση, υπέροχη πλούσια εικονογράφηση με έντονα χρώματα που σίγουρα θα αιχμαλωτίσουν το βλέμμα των μικρών αναγνωστών. Εκτός όμως από την ποιοτική εκτύπωση και εικονογράφιση θα εστιάσω και στις πολύ χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες τις οποίες παρέχει το κάθε βιβλίο ξεχωριστά. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-9 ετών ακριβώς αυτή η ηλικία κατά την οποία οι ερωτήσεις έρχονται η μία μετά την άλλη, μέσα λοιπόν σε αυτή την καταιγιστική μανία ερωτήσεων με αυτά τα βιβλία μπορείτε να λύσετε πολλές απορίες.

Οι δικές μας απορίες αυτό το διάστημα εστιάζονται έντονα στο ανθρώπινο σώμα. Μαμά τι διαφορά έχουν οι άντρες και οι γυναίκες; Αυτό που … κρέμεται στα αγοράκια τι είναι; (!! ω ναι το άκουσα και αυτό – λογικό). Συνεπώς ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Άτλαντας για παιδιά – Φανταστικό Ανθρώπινο Σώμα

Τι χρησιμότητα έχει το κρανίο σου; Πού βρίσκονται οι φάλαγγές σου; Πώς δουλεύουν οι μύες σου;
Και γιατί έχεις αφαλό; Στις σελίδες αυτού του συναρπαστικού άτλαντα, κάθε μικρός εξερευνητής θα ανακαλύψει όλα όσα θέλει να γνωρίζει για το ανθρώπινο σώμα. Σίγουρα στο κομμάτι του κύκλου της ζωής ειδικά τα κοριτσάκια θα δείξουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με το μωρό στην κοιλίτσα της μαμάς κλπ. Λογικές και φυσιολογικές απορίες!

atlantas-gia-paidia-3-tyxeroi-tha-kerdisoun-to-vivlio-pou-tha-epileksoun-mommyjammi2

atlantas-gia-paidia-3-tyxeroi-tha-kerdisoun-to-vivlio-pou-tha-epileksoun-mommyjammi3

Άτλαντας για παιδιά – Τρομεροί Δεινόσαυροι

Να ένας στεγόσαυρος που μασουλάει ένα φυτό. Πρέπει να σκύψουμε για να αποφύγουμε έναν πτερόσαυρο που πετάει πάνω από το κεφάλι μας. Τρέχουμε παρέα με έναν βελοσιράπτορα και κάνουμε τσουλήθρα στον λαιμό ενός διπλόδοκου. Σίγουρα οι μικροί σας εξερευνητές θα ενθουσιαστούν διαβάζοντας το βιβλίο και θα μεταφερθούν σε ένα ταξίδι μαγικό. Περιττό να σας πω ότι μου ζήτησε η Κωνσταντίνα να πάμε κάπου που μπορεί να δει δεινοσαύρους…

atlantas-gia-paidia-3-tyxeroi-tha-kerdisoun-to-vivlio-pou-tha-epileksoun-mommyjammi4

atlantas-gia-paidia-3-tyxeroi-tha-kerdisoun-to-vivlio-pou-tha-epileksoun-mommyjammi5

Άτλαντας για παιδιά – Υπέροχος κόσμος

Από το ψηλότερο βουνό ως τον βαθύτερο ωκεανό… Από τους παγωμένους πόλους ως τις καυτές ερήμους…
Από τον βορρά ως τον νότο και από την ανατολή ως τη δύση… Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο με αυτόν τον συναρπαστικό Άτλαντα! Ας φτιάξουμε βαλίτσες και ας ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια!!!

b3dda791482d86be81b714d8d01a5aa1

 Άτλαντας για παιδιά – Καταπληκτικά Ζώα
Από τις πολικές αρκούδες του βορρά ως τους πιγκουίνους του νότου… Από τους γορίλλες της ζούγκλας ως τις καμήλες της ερήμου… Από τις φάλαινες των ωκεανών ως τα πουλιά των ουρανών…  Ταξιδέψτε στο βασίλειο των ζώων με αυτόν τον συναρπαστικό Άτλαντα! Ιδανική περίπτωση για επίσκεψη σε ζωολογικό κήπο μετά την ανάγνωση του βιβλίου!!!
Untitled-2

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

3 τυχεροί θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου που θα επιλέξουν! – ΕΛΗΞΕ –

atlantas-gia-paidia-3-tyxeroi-tha-kerdisoun-to-vivlio-pou-tha-epileksoun-mommyjammiA1

Τα βήματα για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό μας είναι τα παρακάτω:

Κοινοποιήστε δημόσια τον διαγωνισμό μας στο Facebook ΕΔΩ

LIKE στις σελίδες μας στο Facebook Mommyjammi και Εκδόσεις Διόπτρα – Dioptra Publications

Follow στο Instagram MommyJammi και dioptrabooks

Καλή επιτυχία!!!

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Παρασκευή 01/09/2017 ώρα 22΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Η παρακίνηση σε like και follow μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας και να μεγαλώνουμε την παρέα μας, σε κάθε όμως περίπτωση δεν αποτελούν βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο (ένα αντίτυπο του βιβλίου επιλογής του, στον κάθε νικητή) δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Οι νικητές που είναι κάτοικοι Αθηνών παραλαμβάνουν από το βιβλιοπωλείο εκδόσεων διόπτρα στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, 210 3300774). Τα ωράρια είναι: Δευτέρα και Τετάρτη 9:00-15:00 / Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9:00-17:00 / Σάββατο 10:00-14:00. Οι κάτοικοι περιφέρειας παραλαμβάνουν απευθείας από τις εκδόσεις διόπτρα μέσω courier. Ο Διαγωνισμός αφορά μόνο κατοίκους εντός Ελλάδος.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο για μικρούς και μεγάλους.
    Ευχαριστούμε πολύ
    Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ