Ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις σε θέματα καρδιάς! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Ο Ερμής σε ορθή πορεία, ενεργοποιεί ότι έχει αφεθεί ανεκπλήρωτο. Ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις σε θέματα καρδιάς! Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2017,  ο Ερμής σε ορθή πορεία, στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα, ενεργοποιεί ότι έχει αφεθεί ανεκπλήρωτο και ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις σε θέματα καρδιάς (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι τελευταίο δεκαήμερο). Στις 6 Σεπτεμβρίου 2017, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, σε κάνει να αναπολείς, να αφήνεσαι στο όνειρο και υπάρχει έντονη η τάση της εξιδανίκευσης και πάλι μιλάς για το παρελθόν; (Μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες β΄ δεκαήμερο). Ευτυχώς,  Ο Ερμής  αλλάζει διάθεση και περνά σε ορθή πορεία στην Παρθένο, στις 10 Σεπτεμβρίου και επιστρέφεις στην λογική, αυτοκριτική και πειθαρχία, έτσι για να στρώσεις τον εσωτερικό σου κόσμο με την ..σωστή εργασιοθεραπεία ( Μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, αρχές α’ δεκαήμερο).  Βοηθητικό το τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Πλούτωνα για διαχείριση προσωπικών ορίων, περισσότερη σταθερότητα και εποικοδομητικές λύσεις που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4 εως 10 Σεπτεμβρίου 2017

Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά , διάβασε και τον ωροσκόπο

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, ετοιμάσου για μεγάλες αποφάσεις που αφορούν τον εργασιακό τομέα, αφού όμως προηγηθούν ανακατατάξεις και ανατροπές. Λύσε παρεξηγήσεις, πάρε ευθύνες και πρωτοβουλίες. Ασχολήσου με την φυσική σου κατάσταση. Κριέ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Ιχθύες, σημαίνει ότι πρέπει να αποκοπείς από τυχόν εσωτερικούς φόβους, αλλά και τοξικό περιβάλλον και να «καθαρίσεις» τις πληγές σου. Πνευματικές αναζητήσεις. Αποκαλύψεις μυστικών.  Κριέ γ’ δεκαημέρου, πολύ δυναμικό το διάστημα και προσοχή γιατί θα έρθεις σε σύγκρουση με το οικείο περιβάλλον σου, έτσι και για να αλλάξεις τη ζωή σου, να βγεις από προσωπικά αδιέξοδα και να ξεκολλήσεις από το παρελθόν. Ώρα για νέα ξεκινήματα.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, η σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο είναι στο στόχαστρο και πρέπει να είσαι προσεκτικός στο τι λες και πως εκφράζεις τα συναισθήματα σου. Οικονομικές διευκολύνσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ταύρε β’ δεκαήμερου, ξεκινάς να μετράς τις απώλειες, είτε στο φιλικό σου κύκλο, είτε στο στενό οικογενειακό, αλλά τουλάχιστον αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Προσωρινή απογοήτευση. Σταθεροποίηση σε επιχειρηματικά σχέδια. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εντάσεις μέσα στην οικογένεια, λόγω πολλών υποχρεώσεων που Τώρα πρέπει να καλύψεις και είσαι αρκετά πιεσμένος και μες στα νεύρα; Ασχολήσου με τον έρωτα, τα παιδιά και ότι σε κάνει να χαμογελάς. Μπορείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στην Παρθένο, σε οδηγεί σε πιο πρακτικές λύσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο και θα καταφέρεις να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητα σου. Βελτίωση σε θέματα ακίνητης περιουσίας.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Ιχθύες, σημαίνει ότι γράφεις το τέλος σε μια δυσλειτουργική σχέση ή συνεργασία και θα κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σε απελευθερώσουν. Προσοχή σε συζυγικές σχέσεις. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, πλησιάζεις στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου σου, που αφορά την επέκταση της δουλειάς σου και θα δεις θετικά αποτελέσματα. Ρήξεις με πρώην συνεργάτες αλλά και έναρξη νέων συνεργασιών, μέσα από το διαδίκτυο. Αγορές, συμβόλαια και τακτοποίηση εγγράφων σε προβληματίζουν.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, τρέχεις ακόμα για οικονομικά θέματα, που όμως θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις και μια νέα πηγή εσόδων που έχει προκύψει ξαφνικά και θα σε απελευθερώσει. Εκκινήσεις με σπουδές και δημιουργική ενασχόληση μέσα από το διαδίκτυο, φτιάχνουν την ψυχολογία σου. Καρκίνε β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Ιχθύες, φέρνει εσωτερικά(δυναμικά) ξεκινήματα, καθώς θα προσαρμόσεις τα όνειρα σου στην υπάρχουσα πραγματικότητα. Έντονη τάση φυγής. Επαφές με ανώτερα ιδρύματα, τακτοποίηση νομικών υποθέσεων. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, δραστηριοποιείσαι έντονα, αυτήν την εβδομάδα, για να σταθεροποιήσεις τα έσοδα σου και είσαι σε φάση αναζήτησης για μια νέα απασχόληση. Νέες προτάσεις σε ξαφνιάζουν ευχάριστα. Ερωτικές περιπλανήσεις σε βγάζουν από την καθημερινότητα.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχεις ήδη προσγειωθεί στην πραγματικότητα, καθώς οι αλλαγές που βιώνεις σε συναισθηματικό,  αλλά και επαγγελματικό επίπεδο είναι έντονες και σε οδηγούν σε νέα μονοπάτια. Ξεχωρίζεις την ήρα από το σιτάρι. Λέοντα β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, αφορά τον τρόπο  που μοιράζεσαι την περιουσία σου και ίσως προσωρινά, έρθεις σε κόντρα, διεκδικώντας τα οικονομικά σου συμφέροντα. Ερωτικές σχέσεις συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, νέα εκκινήσεις, αλλαγές στον τόπο κατοικίας , καθώς ετοιμάζεσαι για το μεγάλο βήμα της απόδρασης, όπου δελεαστικές προτάσεις σε βγάζουν από την μετριότητα. Επαγγελματική άνοδος που περίμενες εδώ και καιρό, συμβαίνει τώρα.

Παρθένος

Παρθένε α΄ δεκαημέρου, είσαι σε φάση ανασύνταξης δυνάμεων και τώρα μπορείς, με την ορθή πορεία του πλανήτη σου , Ερμή , να οδηγήσεις μια νέα σχέση στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Επαφές με συνεργάτες ευνοούνται. Εμπόδια υποχωρούν.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, πικρή γεύση φέρνει, η Πανσέληνος στους Ιχθύες, καθώς αποκαλύπτονται μυστικά, κρυφές σχέσεις και θα «πέσεις» από τα σύννεφα. Ασχολήσου με θέματα καριέρα και ξεπέρασε προσωπικές ήττες. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, οι αλλαγές που βιώνεις μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, σε αναγκάζουν να πάρεις οριστικές (βιαστικές) αποφάσεις και επιλέγοντας την λύση της φυγής, νομίζεις ότι θα απελευθερωθείς. Οργάνωσε την σκέψη σου και μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου. Θεραπεία μέσα από πνευματικές αναζητήσεις.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις στον φιλικό σου κύκλο, ευχάριστες γνωριμίες και η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια ή ομάδα θα σε ανανεώσει. Προσοχή στον ανταγωνισμό. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, φέρνει αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, ξεκαθαρίζουν συναδελφικές σχέσεις και ίσως μετακινηθείς σε νέο χώρο ή θέση.. Εξιδανικεύσεις οδηγούν σε απογοητεύσεις. Προσοχή σε θέματα υγείας και ηλικιωμένα άτομα.Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  σταθερά περπατάς σε έξοδο, είτε από μια σχέση, είτε από μια εργασία, είτε από έναν χώρο που πλέον δεν σε καλύπτει και θα γίνουν νέες προτάσεις που θα ακολουθήσεις, χωρίς να το σκεφτείς. Βιασύνη και υπεραισιοδοξία.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε καριέρα και επαφές με πρόσωπα εξουσίας, οδηγούν σε καλύτερη ψυχολογία αλλά και θα δοθούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Η ορθή πορεία του Ερμή φέρνει έντονη κινητικότητα σε φιλικούς κύκλους και σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα. Δημόσιες σχέσεις ευνοούνται. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, σταθερότητα σε θέματα εργασίας, αλλάζεις θέση και ανεβάζεις ταχύτητες, με αποτέλεσμα όλοι να σε προσέχουν. Δυναμικά ξεκινήματα. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες σε «παραπλανεί» και Ερωτικά ζεις σε όνειρο.Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, Δραστικές αλλαγές, γνωριμίες από το πουθενά και έχει μεταμορφωθεί το επαγγελματικό σκηνικό , φυσικά και επειδή το προσπάθησες. Έχεις άστρο! Προσοχή σε σπατάλες.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ακόμα έχεις την τύχη, να ταξιδεύεις, να ασχολείσαι με τα σχέδια σου και είσαι συνεχώς σε μια πνευματική αναζήτηση, που όμως σε τονώνει ψυχολογικά. Λύσεις σε νομικά ζητήματα. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα.Τοξότη β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες φέρνει αποκαλύψεις, δίνει τέλος σε εξιδανικεύσεις και ακουμπά το σπίτι σου, δηλαδή μια χρόνια σχέση η θέματα οικονομικά. Προσοχή σε συμβόλαια, λάθος οικονομικές εκτιμήσεις. Ωστόσο, θετικές σταθερές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να δείξεις τι αξίζεις, είτε σε καριέρα αλλά μέσα από νέα προσωπική επιλογή και κινείσαι με μεγάλη αποφασιστικότητα. Τύχη μέσα από γνωριμίες στο εξωτερικό ή πρόταση για εργασία σε άλλη πόλη. Προσοχή σε βεβιασμένες κινήσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, συζητάς αρκετά αυτό το διάστημα με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, θέλοντας να μπεις σε νέα, πιο ενδιαφέροντα μονοπάτια και ετοιμάζεσαι για νέες συμφωνίες. Σπουδές και μετοίκηση σε απασχολούν. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Ιχθύες διαταράσσει αρμονικές σχέσεις με το στενό οικογενειακό σου κύκλος, ωστόσο θα ειπωθούν αλήθειες και θα ξεκαθαρίσει το πεδίο. Καλύτερα αποτελέσματα σε προσωπικά επαγγελματικά ξεκινήματα. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ερωτικά σκιρτήματα μέσα από νέες γνωριμίες και μια επαναστατική διάθεση σε έχει κάνει να ψάχνεις την ικανοποίηση σε ξένες αγκαλιές. Θέλεις να δραπετεύσεις, εδώ και τώρα. Οικονομικές συναλλαγές διευκολύνονται.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, σε έχει συνεπάρει μια νέα γνωριμία και αυτό σε κάνει να θέλεις να θυσιάσεις την ασφάλεια σου και να βγεις από μια σταθερή σχέση. Κινήσου έξυπνα, πάρε το χρόνο σου και μην βιάζεσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες αφορά τα οικονομικά σου και πρέπει να γίνεις πιο διαλλακτικός σε επαγγελματικές προτάσεις , για να αποφύγεις την ανασφάλεια. Ψάξε για μια νέα πηγή εσόδων. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, Χαλαρώνεις μέσα από νέο σύντροφο; Ταξιδεύεις λόγω μιας νέας απασχόλησης; Ξεκινάς κάτι δικό σου; Ότι και να κάνεις είσαι ανανεωμένος και έτοιμος να αναλάβεις την ευθύνη της ζωής σου. Εκμεταλλεύσου σωστά τις κοινωνικές σου επαφές.

Ιχθείς

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στην Παρθένο, θα λύσει όλες τις απορίες σου, θα βελτιώσεις θέματα επικοινωνίας με το ταίρι και οι προσωπικές αντιθέσεις θα υποχωρήσουν. Προσπάθειες επανασύνδεσης. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, ξέρεις ότι θα φέρει τέλος σε όνειρα, εξιδανικεύσεις και θα έρθεις αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Ψυχολογικές πιέσεις, τάση φυγής και ανάμεικτα συναισθήματα.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, Επανέρχονται στην επιφάνεια όλες οι κρυφές επιθυμίες, που σίγουρα θα επηρεάσουν κάθε είδους προσωπική σχέση και δεν έχεις την αντοχή να προσπαθείς και χωρίς αντίκρισμα. Μια επαγγελματική ευκαιρία αλλάζει τα δεδομένα σου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ