Αφροδίτη στον Σκορπιό μια σχέση…πάθους!

Στις 7 Νοεμβρίου η Αφροδίτη μπήκε στον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει μέχρι την 1 Δεκεμβρίου. Αφροδίτη στον Σκορπιό μια σχέση…πάθους! – Γράφει ο Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology

Στις 7 Νοεμβρίου η Αφροδίτη μπήκε στον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει μέχρι την 1 Δεκεμβρίου. Η Αφροδίτη όπως έχουμε πει και σε παλαιότερο άρθρο δείχνει το πως αγαπάμε, το πως ζητάμε και δίνουμε αγάπη. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο γεμάτο ένταση και πάθος συνεπώς, αυτό το διάστημα που η Αφροδίτη θα φιλοξενείται στο σπίτι του, οι σχέσεις μας μπορούν να γεμίσουν με τις ποιότητες του Σκορπιού. Μπορούμε να αναζωπυρώσουμε το σβησμένο πάθος και να εκφραστούμε πιο ερωτικά. Ταυτόχρονα όμως χρειάζεται προσοχή γιατί η Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να εκφραστεί και με ζήλια και να οδηγήσει σε εντάσεις.

Ανάλογα το ζώδιο η Αφροδίτη μπορεί να επηρεάσει διαφορετικούς τομείς.

Κριός

Εσείς είστε το κατεξοχήν ζώδιο που θα απολαύσει τις… ερωτικές διαθέσεις της Αφροδίτης! Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και να τονώσετε την ερωτική σας διάθεση. Αντισταθείτε σε σκηνές ζηλοτυπίας και φροντίστε (όσο γίνεται) να μην παρασυρθείτε από την ένταση.

Ταύρος

Και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε πιο ερωτικοί αυτό το διάστημα. Εκμεταλλευτείτε την παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Είστε και εσείς επιρρεπείς στην ένταση αυτό το διάστημα για αυτό προσπαθήστε να μην παρασύρεστε σε διαμάχες.

Δίδυμοι

Το πεδίο της εργασίας θα έχει εντάσεις αυτό το διάστημα. Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας και προσέξτε επίσης την υγεία σας (πίεση, νευρικό σύστημα). Το καλό με την παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό είναι πως μπορείτε να πέσετε “με τα μούτρα” σε κάτι που σας ενδιαφέρει σε επίπεδο δουλειάς ή ασχολίας.

Καρκίνος

Και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε πιο ερωτικοί αυτό το διάστημα! Ευκαιρίες μπορούν να παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα αυτές τις μέρες για αυτό εκμεταλλευτείτε το! Πολλοί από εσάς επίσης θα είναι ιδιαίτερα εκφραστικοί και δημιουργικοί. Επιπλέον αυτή την περίοδο θα είναι δύσκολο να πειθαρχήσετε στον εαυτό σας.

Λέων

Το σπίτι σας και γενικότερα η οικογενειακή σας ζωή θα αποτελούν το καταφύγιό σας αυτό το διάστημα. Θέλετε να περάσετε περισσότερες ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή γενικά σε χώρο που νιώθετε ασφαλείς. Προσοχή στις εντάσεις στην οικογένεια. Μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας.

Παρθένος

Η καθημερινότητά σας θα χρωματιστεί από πάθος, ερωτισμό, συναισθήματα αλλά και εντάσεις με διπλανούς. Αυτό το διάστημα θα νιώθετε τον κόσμο γύρω σας πιο έντονα και θα εκφράζεστε και εσείς πιο έντονα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο ευχάριστη και θα αποζητάτε την ομορφιά σε ό,τι κάνετε.

Ζυγός

Οικονομικές ευκαιρίες ίσως σας φέρει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό. Το εισόδημα θα αυξηθεί αλλά ταυτόχρονα έχετε στο νου ότι η Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει σπάταλους συνεπώς βρείτε τη χρυσή τομή για… να σας μείνουν τα λεφτά! Αυτό το διάστημα επίσης θα είναι δύσκολο να είστε πρακτικοί.

Σκορπιός

Καθώς η Αφροδίτη θα διασχίζει το ζώδιό σας, ο ερωτισμός σας αυξάνεται και έχετε έντονη επιθυμία να συσχετιστείτε με τους άλλους είτε μέσω ερωτικής επαφής είτε μέσω κοινωνικής.

Ταυτόχρονα σας κάνει πιο διαλεκτικούς και είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Κοιτάξτε να περάσετε καλά!

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας κάνει πιο ευχάριστους, γεμάτους αγάπη και έτοιμους να κάνετε τον εαυτό σας στην άκρη για χάρη των άλλων. Προσέξτε όμως μη γίνετε θύμα.

Είναι πιθανό αυτό το διάστημα να σας ζητηθεί να φροντίσετε κάποιο άτομο ή να προσφέρετε κάποιου είδους υπηρεσία. Η “χάρη” είναι η κατάλληλη λέξη που σας περιγράφει αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως

Αυτό το διάστημα γίνεστε πιο φιλικοί και έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τους φίλους σας και γενικότερα με ομάδες ανθρώπων. Ιδανική περίοδος για να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε ομαδικές δραστηριότητες. Ο εγωισμός σας πηγαίνει σε δεύτερη μοίρα και είστε διατεθειμένοι να κάνετε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για χάρη του συνόλου ή μας μεγαλύτερης ιδέας.

Υδροχόος

Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό θα έχετε την ευκαιρία να έλξετε ανθρώπους και καταστάσεις που θα σας διευκολύνουν στον επαγγελματικό τομέα. Άνθρωποι με επιρροή διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σας για αυτό εκμεταλλευτείτε το. Δεν είναι επίσης απίθανο αυτό το διάστημα να συσχετιστείτε με κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας.

Ιχθύς

Μέσα από την ενέργεια της Αφροδίτης (δηλαδή μέσω κάποιας σχέσης ή μέσω μιας εμπειρίας που σχετίζεται με την ομορφιά ή την τέχνη) θα έχετε την ευκαιρία να αναπτυχθείτε πνευματικά. Ίσως κάποιος αγαπημένος σας, σας δείξει νέους τρόπους σκέψης ή νέα πράγματα ή μπορεί να συμβεί κάτι που θα σας διδάξει για τις σχέσεις. Αυτό το διάστημα είναι πιθανό να έλκεστε από νέους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από όσους έχετε γνωρίσει μέχρι σήμερα. Είναι επίσης καλό διάστημα για να κάνετε ταξίδια.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ