Φτιάξετε ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα

Κάθε χρόνο μετατρέπουμε την προσμονή για τα Χριστούγεννα σε παιχνίδι! Δείτε τι φτιάξαμε φέτος! Φτιάξετε ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Την αγάπη μας για το advent calendar την ξέρετε ή αλλιώς, ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα! Κάθε χρόνο φτιάχνουμε μία κατασκευή όπου τα τελευταία 2 χρόνια βοηθά στην υλοποίηση της και η ίδια η Κωνσταντίνα! Της αρέσουν εκ των πραγμάτων οι κατασκευές και οι χειροτεχνίες και ειδικά οι Χριστουγεννιάτικες είναι οι αγαπημένες της, όπως και οι δικές μου άλλωστε! Δείτε τι είχαμε φτιάξει πέρσι και πρόπερσι παρακάτω:

Διαβάστε:

DIY Advent Calendar κάνοντας εξάσκηση στη γραφή

 

 

 

 

 

Διαβάστε:

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

 

 

 

 

Φέτος επέλεξα να κάνουμε κάτι άλλο, χρησιμοποιώντας μία κρεμάστρα, διακοσμητική γιρλάντα, χριστουγεννιάτικη κορδέλα, κόκκινα χάρτινα κουτάκια και αυτοκόλλητα με την αρίθμηση. Τύλιξα γύρω από την κόκκινη κρεμάστρα τη διακοσμητική κορδέλα και στην συνέχεια η Κωνσταντίνα με βοήθησε να συναρμολογήσουμε τα κουτάκια και να κολλήσουμε τα αυτοκόλλητα. Τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε ήταν σχεδόν όλα από τα  flying tiger hellas !

Κάτι ετοιμάζω σας το λέω… ????????✨????????✨????????✨ #mommyjammi #crafter #craft #diy #adventcalendar #christmas #christmascrafts #mombloger #mombloggersgr #instagramer #inspiration #gifts #surprise #mompowergr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Mary Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις


Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Στην συνέχεια έκοψα τις κορδέλες σε διάφορα μήκη ώστε να κολλήσω με πιστόλι σιλικόνης την μία πλευρά της κορδέλας στην κρεμάστρα και την άλλη στο κουτάκι ώστε να μπορέσω να κρεμάσω στο σύνολο 24 κουτάκια. Το τελευταίο δεν το κρέμασα αλλά το κόλλησα στο επάνω μέρος της κρεμάστρας. Μέσα σε αυτά τα κουτάκια που ανοίγουν θα βάλω αυτές τις ημέρες μικρά χαρτάκια που θα λένε ποια είναι ακριβώς η έκπληξη. Μπορεί να είναι ένα μικρό δωράκι, μπορεί να είναι μία λιχουδιά, μπορεί να είναι μία δραστηριότητα όπως για παράδειγμα να φτιάξουμε Χριστουγεννιάτικα μπισκότα κλπ.

Το κρεμάσαμε στον τοίχο, του έβαλα και λαμπάκια και είμαστε έτοιμοι και φέτος! Αναμένουμε την 1η Δεκέμβρη ώστε να ξεκινήσουμε να μετράμε αντίστροφα!

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τις τελευταιες χρονιές κάνουμε και εμείς ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης και το διασκεδάζουμε! Υπέροχο και το φετινο σας και λάτρεψα τη κρεμαστρα!

  2. Πολύ όμορφη η κατασκευή σας Μαρία μου. Κι εγώ τώρα μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσω με το δικό μας και ελπίζω μέχρι το Σαββατοκύριακο να το έχω έτοιμο! Και του χρόνου να είστε καλά και να φτιάξετε κι άλλες τέτοιες υπέροχες κατασκευές!

  3. Μου αρέσει πολύ το ημερολόγιο σας, από τη γιρλάντα μέχρι και τα αυτοκόλλητα!!! Αυτό μπορεί να στολίσει και μία γωνιά από μόνο του!! Καλά τα λαμπάκια φαντασματάκια δε παίζονται!!! 😀 Πολλά φιλιά!!

  4. Ωωωω σε ευχαριστώ πολύ Ελεάνα μου!!! Αχ τα λαμπάκια μου ξέμειναν από το Halloween αλλά τελικά δεν με ενόχλησε να τα χρησιμοποιήσω σε χριστουγεννιάτικο ντεκόρ! χεχε! Σε φιλώ!

  5. Μα τι ωραίο που το κάνατε! Μου αρέσει πολύ η ιδέα της κρεμάστρας που την έντυσες με γιρλάντα, αλλά και τα κουτάκια υπέροχα! Πολλά φιλιάαα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ