Φτιάξτε γρανίτες χωρίς πάγο, χωρίς μπλέντερ σε 1 λεπτό!

Με το Chillfactor θα φτιάχνουν γρανίτες ακόμα και τα παιδιά σας, χωρίς χάος στη κουζίνα! Φτιάξτε γρανίτες χωρίς πάγο, χωρίς μπλέντερ σε 1 λεπτό!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Γρανίτες! Πρόκειται για ένα δροσιστικό ρόφημα ή και επιδόρπιο ιδιαίτερα αγαπημένο και δημοφιλές ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μικροί μεγάλοι λατρεύουν τις λαχταριστές γρανίτες και όλοι ψάχνουν τρόπο να τις φτιάξουν σπίτι εύκολα και γρήγορα με τα δικά τους υλικά!

Το Chillfactor Σούπερ Γρανίτες από τη GiochiPreziosi είναι τόσο εύκολο και ασφαλές στη χρήση του, που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ακόμα και τα παιδιά! Η διαδικασία είναι πανεύκολη και άκρως διασκεδαστική αφού χωρίς να δημιουργήσετε χαμό στη κουζίνα σας μπορείτε να έχετεστο λεπτό την αγαπημένη σας γρανίτα!

Τα πράγματα είναι απλά:

  1. βάζετε το σέικερ στην κατάψυξη. Αφήστε να παγώσει καλά για τουλάχιστον 8 ώρες.
  2. Προσθέστε το ρόφημα της επιλογής σας.
  3. Ζουλήξτε το σέικερ και μέσα σε 1 λεπτό η γρανίτα είναι έτοιμη!

Δεν είναι τέλειο;

Μπορείτε να δείτε παρακάτω πως φτιάξαμε εμείς τις γρανίτες μας με χυμό φρούτων αλλά και γρανίτα σοκολάτας με γάλα, ζάχαρη και κακάο!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι ρόφημα προτιμάτε όπως γάλα, χυμό, πολτό φρούτων, αναψυκτικό ακόμα και ποτό. Μέσα στην συσκευασία περιέχεται καλαμάκι/κουταλάκι για να απολαύσετε τη γρανίτα σας είτε σαν ρόφημα είτε σαν επιδόρπιο!

Οι γρανίτες είναι η απόλυτη επιλογή για τα καλοκαιρινά parties αλλά και για τις συναντήσεις με τους φίλους μας! Σίγουρα μια σπιτική γρανίτα θα τους εντυπωσιάσει αλλά κυρίως θα τους εντυπωσιάσει ο εύκολος τρόπος παρασκευής της!

Το Chillfactor σέικερ είναι επαναχρησιμοποιούμενο. Για καλύτερη συντήρηση το διατηρείτε μόνιμα στην κατάψυξη ώστε να είναι έτοιμο κάθε στιγμή που θα θελήσετε να φτιάξετε τη γρανίτα με τα υλικά τις επιλογής σας! Διατίθεται σε 3 χρώματα και εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το κέφι και την φαντασία σας μπροστά!

Καλές γρανίτες λοιπόν και καλή σας διασκέδαση!!!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ