Γιορτινό μακιγιάζ και λάθη που πρέπει να αποφύγουμε!

Θέλουμε να είμαστε λαμπερές στο ρεβεγιόν, επιλέγοντας το κατάλληλο μακιγιάζ! Γιορτινό μακιγιάζ και λάθη που πρέπει να αποφύγουμε! – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Η Εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων ενδείκνυται για πολύ λάμψη.

Το σημαντικότερο στοιχείο είναι να αποφεύγεται η υπερβολή είτε αυτό αφορά τα χείλη είτε αφορά το μακιγιάζ των ματιών είτε το μακιγιάζ ολόκληρου του προσώπου.

Προσέχουμε πάντα να αναδεικνύουμε τα  όμορφα σημεία του προσώπου μας. Αν δώσουμε ένταση στα χείλη μας με ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν το οποίο είναι και must για την συγκεκριμένη εποχή, θα έχουμε πιο απλά μάτια είτε τελείως απαλά βαμμένα με μια απαλή μπεζ σκιά και έντονη μάσκαρα, είτε απλά με μία γραμμή eyeliner και έντονη μάσκαρα. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση των ματιών. Όταν έχουμε πολύ έντονα μακιγιαρισμένα μάτια αποφεύγουμε τους έντονους τόνους στα χείλη .

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

20 απίθανα glitter σχέδια για τα νύχια σας!

 

 

 


Τα τελευταία χρόνια γίνεται ένα πανικός με τις λάμψεις και τα κοψίματα του προσώπου. Μεγάλη προσοχή!! Για παράδειγμα έχω δει σε πολλά βίντεο στο you tube στα οποία συμβουλεύουν τις γυναίκες να χρησιμοποιούν highlighter στο κόκαλο της μύτης ,μεγάλο λάθος. Μπορεί η κοπέλα που δίνει την συμβουλή να έχει την τέλεια αψεγάδιαστη μύτη, τι γίνεται όμως με την κοπέλα που παρακολουθεί το βίντεο και έχει εξογκωμένο κοκαλάκι στην μύτη και πηγαίνει και βάζει επάνω λάμψη; Οπότε μεγάλη προσοχή σε ότι πληροφορία λαμβάνουμε γιατί δεν ισχύουν όλα για όλους !


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

15 ιδέες για να ξεχωρίσεις με το μακιγιάζ σου στο ρεβεγιόν

 

 

 


Είναι η εποχή που μπορούμε ελεύθερα να χρησιμοποιήσουμε όσο glider  επιθυμούμε. Προσοχή δεν επιθυμούμε να βγούμε έξω και να μοιάζουμε σαν χριστουγεννιάτικη μπάλα η ακόμη χειρότερα ως disco ball. Υπάρχουν στο εμπόριο ειδικές κόλλες για glider και έτσι είμαστε σίγουρες ότι το glider δεν έχει πάει σε όλο το πρόσωπο και όσες ώρες χρειαστεί να είμαστε μακιγιαρισμένες αυτό δεν θα έχει κουνηθεί από την θέση του.

 

Το κόκκινο και το χρυσό είναι τα κυρίαρχα χρώματα που εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες κρατούν τα σκήπτρα αυτής της περιόδου. Συνδυάστε τα  ομοιόμορφα και το μόνο σίγουρο είναι ότι η λάμψη των ημερών θα σας ανήκει.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ