Πως θα πετύχεις μόνη σου, το εφέ του καθρέφτη στα νύχια σου! VIDEO

Είναι από τις πλέον πιο must προτάσεις στο nail art και ταιριάζει τέλεια με την λάμψη των Χριστουγέννων! Πως θα πετύχεις μόνη σου, το εφέ του καθρέφτη στα νύχια σου! VIDEO –  Mumabe Youtube Channel

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

MVI_1542aaaaaa

Μumabe – Vlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

Facebook: Mumabe Youtube Channel

 

 

 

 

Οι γιορτές ήρθαν! Μαμάδες και μη θέλουμε να έχουμε ένα περιποιημένο και γιατί όχι υπέρλαμπρο- σικάτο μανικιούρ. Οι δύο τάσεις που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια είναι τα νύχια με το εφέ του καθρέφτη και τα νύχια με το εφέ του χαμαιλέοντα.
Eίναι ένα τρέντ που αγάπησε η Beyonce καθώς χρόνια τώρα δεν το αποχωρίζεται στα βίντεο κλιπς της ή σε δημόσιες εμφανίσεις της κάνοντας το μόδα σ όλο τον κόσμο. Το ξεχωριστό μ αυτό το εφέ, που έχει κατακτήσει όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (βλ.Instagram, YouTube, pinterest), είναι ότι παράγει ένα γυαλιστερό φινίρισμα και ανακλά το φως κάνοντάς το άκρως εντυπωσιακό!
Πολλές γυναίκες λάτρεις της τέχνης των νυχιών εξακολουθούν να πηγαίνουν στα σαλόνια ομορφιάς για να τα αποκτήσουν αλλά πίστεψέ με φιλενάδα αν έχεις όρεξη να το δοκιμάσεις προσθέτοντας λίγα μόνο πράγματα στη συλλογή σου είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξεις και μόνη σου σπίτι. Τα πράγματα που θα χρειαστείς είναι μία λάμπα UV ή LED (κατά προτίμηση led), ένα ημιμόνιμο βερνίκι, ένα top coat no wipe, και φυσικά την ειδική σκόνη ανάλογα με το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις.
Είσαι έτοιμη λοιπόν; Πάτα το κουμπί να ξεκινήσει το βίντεο και σου υπόσχομαι το μανικιούρ που θα κλέψει την παράσταση αυτές τις γιορτές!!!!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο !!! ή πάτησε επάνω στην παρακάτω φωτογραφία!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Προηγούμενο άρθροΤο Santa Run επιστρέφει στις 16 Δεκεμβρίου στην Γλυφάδα
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Δήμου Πειραιά!
Γεια σας αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες τούτου εδώ του Site!!! Ονομάζομαι Χρύσα Εμμανουήλ και είναι μεγάλη χαρά μου που είμαι το νεοφερμένο μέλος αυτής εδώ της παρέας. Γεννήθηκα στην Αθήνα, Ιούνης ήταν θαρρώ (δίδυμος, έχει σημασία γι αυτό τo αναφέρω) και από μικρή ήμουν λιιίιγο αναποφάσιστο παιδάκι με το τι θα κάνω στη ζωή μου... Έτσι αφού τελείωσα το σχολείο πέρασα στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο τμήμα λογιστικής χρηματοοικονομικής ενώ παράλληλα πήγα στο εθνικό ωδείο για τραγούδι και σε σχολή μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής! Τελικά με όλα ασχολήθηκα εκτός από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε., τραγούδι σε μουσικές σκηνές (Σταυρός του νότου, αρχιτεκτονικη κ.α.) μόνη αλλά και με την μπάντα μου, τους ''3w.gr'' ,τηλεόραση (στην ΕΡΤ με τη Σεμινα Διγενή κ.α.), ραδιόφωνο (σε ιντερνετικούς και όχι μόνο σταθμούς), πολλά ραντεβού στον τομέα της ονυχοπλαστικής και του μακιγιάζ και τα τελευταία δύο χρόνια έχω μπει στο ''κλαμπ των μαμάδων''!!!!! Και ξαφνικά ένα πρωινό (η Παναγιά μου) πριν 2 μήνες ξύπνησα και είπα στον άντρα μου ότι θα κάνω ένα κανάλι στο youtube που θα περιέχει όλα τα κομμάτια της ''σχιζοφρενής'' προσωπικότητάς μου και θα μπορώ να μοιραστώ πράγματα που ξέρω, να μάθω, να επικοινωνώ και να εξελίσσομαι.. Χαίρομαι πολυ που μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε κι από δω.. Μπορείτε να με λέτε Mumabe.... ΜU(sic).MA(ma).BE(auty)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ