Συμβουλές περιποίησης και διακόσμησης με γεράνια

Τα μπαλκόνια, οι κήποι, οι ταράτσες μετατρέπονται σε μικρούς παραδείσους με απλά πράγματα και μερικά tips που θα σας βοηθήσουν. Συμβουλές περιποίησης και διακόσμησης με γεράνια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Το εσωτερικό του σπιτιού αλλά και οι εξωτερικοί χώροι συμβάλουν σημαντικά στη χαλάρωση που αναζητάμε μέσα στη καθημερινότητά μας. Αυτούς τους χώρους εγώ αγαπώ να τους γεμίσω με όμορφα λουλούδια και αγαπημένα μας διακοσμητικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα τα γεράνια που αγαπούν τον ήλιο και τη ζέστη, φαντάζουν, τέλεια επιλογή! Μπορούν να αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες και η φροντίδα που θέλουν είναι λιγοστή. Δημιουργούν μια χαρούμενη καλοκαιρινή αίσθηση και προσφέρουν μια υπέροχη λουλουδάτη εικόνα που διαρκεί μέχρι το φθινόπωρο.

Δημιουργήστε εντυπωσιακά υπαίθρια καθιστικά με γεράνια συνθέτοντας τη δική σας διακόσμηση! Μπορείτε να βρείτε πολλές ιδέες διακόσμησης και φροντίδας για τα γεράνια ΕΔΩ www.pelargoniumforeurope.com

Κανένας εξωτερικός χώρος δεν πρέπει να μένει αναξιοποίητος. ένας άνετος ψάθινος καναπές, ένα μαλακό μαξιλάρι, μερικά διακοσμητικά σε ένα τραπεζάκι και πολύχρωμα γεράνια, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Τα γεράνια δίνουν μια boho νότα και ειδικά στον κήπο της γιαγιάς μας, παντρεύουμε το ξύλο, τα πήλινα διακοσμητικά με τα αγαπημένα μας γεράνια. Μη ξεχνάτε είναι υπέροχη ιδέα να κάνετε δώρο μερικές γλάστρες στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να δώσετε χρώμα στην ημέρα τους! Εμείς το κάναμε και η γιαγιά μας χάρηκε πάρα πολύ!

Ένα ανθισμένο μπαλκόνι στην πόλη ή μια πέργκολα στην ταράτσα του σπιτιού,  μπορούν να σας προσφέρουν ευχάριστες καλοκαιρινές ημέρες στο σπίτι! Μερικές γλάστρες με γεράνια, χειροποίητες συνθέσεις στον τοίχο και χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα φτιάχνουν το δικό μου σκηνικό. Λατρεύω να διαβάζω και να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που έχω φτιάξει με αγάπη.

Τα γεράνια είναι η τέλεια λύση λουλουδιών που θα διακοσμήσουν τον χώρο, αφού εκτός από πολύ όμορφα είναι και ανθεκτικά. Για να τα βοηθήσετε να αντέξουν την υπερβολική ζέστη ακολουθήστε τις συμβουλές μου:

  • Φροντίστε το χώμα να είναι αρκετά υγρό. Μη ξεχνάτε λοιπόν το πότισμα.
  • Το πρωί ή το βράδυ είναι οι καλύτερες ώρες για να ποτίσετε τα γεράνια σας.
  • Χρησιμοποιείτε καλής ποιότητας χώμα για τα φυτά σας.
  • Ρίχνετε υγρό λίπασμα, τη μισή ποσότητα, 2 φορές την εβδομάδα σε υγρό χώμα.

Χαρείτε λοιπόν τον χώρο σας που θα διαμορφώσετε με αγάπη και μεράκι!

Κηπουρική παρέα με τα παιδιά μας! Αγαπημένη μας συνήθεια και απασχόληση ειδικά από την άνοιξη και μετά που προετοιμάζουμε το μπαλκόνι και την ταράτσα μας. Τα γεράνια είναι αγαπημένα λουλούδια, εύκολα στην φροντίδα και στην μεταφύτευση.

Θα σας δώσω τα δικά μας tips  για το πώς διαμορφώνουμε τον εξωτερικό μας χώρο σε 4 απλά βήματα:

  • Καθαρίζουμε τον χώρο από ότι έχουμε μαζέψει όλους τους μήνες του χειμώνα και καθαρίζουμε τις γλάστρες μας.
  • Κάνουμε μια μικρή λίστα αγορών με πράγματα που θα χρειαστούμε. Γλάστρες με πολύχρωμα γεράνια, εργαλεία, διακοσμητικά και ότι άλλο χρειαστούμε.
  • Συμμετέχουμε οικογενειακώς στη διαδικασία διαμόρφωσης του χώρου μας.
  • Στις αγορές μας μένουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας χωρίς να κάνουμε υπερβολές.

Επενδύστε λοιπόν σε ένα ανθισμένο υπαίθριο καταφύγιο με σήμα κατατεθέν τη θαλπωρή!

Δημιουργήστε εντυπωσιακά υπαίθρια καθιστικά με γεράνια συνθέτοντας τη δική σας διακόσμηση! Μπορείτε να βρείτε πολλές ιδέες διακόσμησης και φροντίδας για τα γεράνια ΕΔΩ www.pelargoniumforeurope.com

Ρίξτε μια ματιά και στα Facebook & Instagram accounts:

https://www.instagram.com/mygeranium/

https://www.facebook.com/myGeraniumbyPfE/

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ