Μαθαίνω την προπαίδεια με τη Ρενάτα Livebooks!

Το νέο βιβλίο από τα Live books τα διαδραστικά βιβλία είναι γεγονός και έρχεται να μάθει αλλά και να διασκεδάσει τα παιδιά! Μαθαίνω την προπαίδεια με τη Ρενάτα Livebooks! + ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Στο παρελθόν σας είχαμε μιλήσει ξανά για τα νέα διαδραστικά βιβλία από Livebooks παρουσιάζοντάς σας την Ρενάτα που μαθαίνει τα γράμματα αλλά και τον εκπληκτικό κόσμο των δεινοσαύρων!

Δείτε όλα τα βιβλία ΕΔΩ Δείτε την σελίδα των Livebooks στο Facebook

Η σημερινή μας πρόταση είναι το νέο τους βιβλίο Μαθαίνω την προπαίδεια με τη Ρενάτα! Με το που έφτασε στα χέρια μας η κόρη μου ήξερε τι είχαμε να κάνουμε, να βρούμε την εφαρμογή, να την κατεβάσουμε και να ξεκινήσουμε! Η γατούλα Ρενάτα έχει αποστολή να σώσει τα δρακοφιλαράκια της! Ακόμα και για ένα παιδί που δεν έχει ακόμα επαφή με την προπαίδεια (1η δημοτικού φέτος πηγαίνει) το ενδιαφέρον της αμέσως στράφηκε σε αυτό που λέμε προπαίδεια γιατί ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται δεν είναι τόσο διδακτικός όσο διασκεδαστικός!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Μεγάλωσε η γάτα που την έλεγαν Ρενάτα και ήρθε η ώρα επιτέλους να μάθει την προπαίδεια.

  • τα δρακοφιλαράκια σε χρειάζονται
  • μάθε την προπαίδεια για να τα ελευθερώσεις από τον κακό Τεμπελάδωνα
  • λύσε τους γρίφους και δες τα δρακοφιλαράκια να μεταμορφώνονται σε απίθανους δρακοφύλακες
  • βγες φωτογραφία μαζί τους και δες τους να πετάνε στο δωμάτιο σου!
  • περιλαμβάνει 110 πίστες
  • επαυξημένη πραγματικότητα με ανταμοιβή, όσο περισσότερο μαθαίνεις τόσο περισσότερες λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας ξεκλειδώνεις!

Τέλος, μπορείτε να εκτυπώσετε την προπαίδεια δωρεάν, από το site των livebooks!

Φυσικά το Review μας δεν τελειώνει εδώ! Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει αυτό το απίθανο βιβλίο!  ΕΛΗΞΕ

Τα βήματα για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό μας είναι τα παρακάτω:

LIKE στις σελίδες μας στο Facebook Mommyjammi και Livebooks

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Τρίτη 30/01/2018 ώρα 22΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook και ο νικητής θα ενημερωθεί με μήνυμα σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο (ένα αντίτυπο του βιβλίου) δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Ο δωροθέτης αποστέλλει το δώρο στον νικητή με δικά του έξοδα αποστολής. Ο Διαγωνισμός αφορά μόνο κατοίκους εντός Ελλάδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ