Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22 έως 28 Ιανουαρίου 2018!

Έντονη εβδομάδα, καυγαδάκια, λόγια που πληγώνουν και τραυματίζουν σχέσεις… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22 έως 28 Ιανουαρίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22 έως 28 Ιανουαρίου 2018!


Έντονη εβδομάδα, καυγαδάκια, λόγια που πληγώνουν και τραυματίζουν σχέσεις και είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με τα άτομα που συνεργάζεσαι ή έχεις συνηθίσει να είναι  κοντά σου. . Αναδύονται οι διαφορές του παρελθόντος,  ωστόσο μην προσπαθήσεις να βάλεις τον ..κατεργάρη στην θέση του. Θέλει χρόνο και συνέπεια από τη μεριά σου, να παραμείνεις σταθερός στις απόψεις σου και να μην αμφιταλαντεύεσαι.  Ερωτικά , κινείσαι περίεργα, αντιφατικά, Ήλιος και Αφροδίτη στον Υδροχόο, ένα ζευγάρι ανατρεπτικό, ευνοούνται οι αντισυμβατικές σχέσεις, με διαφορά ηλικίας και δεν θα καταλαβαίνεις τα συναισθήματα σου. Ερωτικό αλαλούμ.

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου, η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο,  σε κάνει πιο ανυπόμονο, για να καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από την καθημερινότητα σου, ξεφεύγεις εύκολα από το πρόγραμμα σου και αναζητάς νέους τρόπους έκφρασης των ικανοτήτων σου. Ευνοείσαι σε δημόσιες επαφές, άνοιγμα φιλικού κύκλου και δραστηριότητα σε ομάδες, συλλόγους.  Κριός β΄δεκαημέρου,   ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε εξάγωνο με τον Δία διευκολύνει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να πετύχεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες.   Κριός γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνει δυσκολίες σε θέματα συνεννόησης με τους συνεργάτες σου και πιθανόν να βιώσεις ένταση και άγχος. Προσοχή σε μετακινήσεις.  

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο, σε κάνει πιο φιλόδοξο, θέλεις να επιβληθείς στον επαγγελματικό σου κύκλο και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τα καταφέρεις.  Αυξημένη ερωτική δραστηριότητα.  Ταύρε β’ δεκαήμερου, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε εξάγωνο με τον Δία, σε διευκολύνει σε νομικά ζητήματα, απελευθερώνεσαι από δύσκολες σχέσεις και βελτιώνονται οι συντροφικές σου σχέσεις. Εύνοια σε σταθερές συνεργασίες.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό, γεννά συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντος σου και ψάχνεις ενστικτωδώς να βρεις λύσεις που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά. Μην αισθάνεσαι παραμελημένος.

Δίδυμοι                            

Δίδυμε α’δεκαημέρου ο Ήλιος στον Υδροχόο, φωτίζει κρυμμένες επιθυμίες, αυξάνεται η ανάγκη σου για απελευθέρωση και αναζητάς νέες εμπειρίες . Οργάνωση σε θέματα σπουδών. Νομικά ζητήματα επιλύονται.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε εξάγωνο με τον Δία, ευνοεί κάθε είδους οικονομικές δοσοληψίες και μπορείς να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες με διπλωματικό τρόπο και να νιώσεις ασφάλεια. Βελτίωση της καθημερινότητας. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό, σε δυσκολεύει στην καθημερινότητα σου, κυρίως μέσα στον εργασιακό χώρο και απομακρύνεσαι προσωρινά από τους δικούς σου ανθρώπους. Ελάχιστος χρόνος για ψυχαγωγία.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο, σε βοηθάει να κάνεις την «ψυχανάλυση» σου , να ασχοληθείς με τα εσώψυχα σου και έτσι αποδέχεσαι πιο εύκολα τις αδυναμίες σου. Σεξουαλικές αναζητήσεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε εξάγωνο με τον Δία, διευκολύνει την αρχή μιας σταθερής συνεργασίας, όπου και θα φανεί το «έργο» αλλά και θα συνεργαστείς με άτομα που μιλάτε την ίδια γλώσσα.    Καρκίνος γ’δεκαημέρου,  Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό ,προσοχή σε θέματα σπιτιού, αναγκάζεσαι να συμβιβαστείς στα θέλω των δικών σου ανθρώπων, αλλά νιώθεις ότι καταπιέζεσαι και ίσως φαινομενικά ζεις σε ..αδιέξοδο.  Πίεση και άγχος.

 

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο, ρίχνει το βάρος σε σχέσεις, σταθερές συνεργασίες, αλλά και φωτίζει το παρασκήνιο , έτσι ώστε ξέρεις τι σου γίνεται και με ποιους έχεις να κάνεις.  Ξεπερνάς τους φόβους σου.    Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε εξάγωνο με τον Δία, σε ενδυναμώνει ψυχολογικά , αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και θα κερδίσεις την εύνοια μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Νέες προτάσεις σε ανανεώνουν. φλερτ και έρωτας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό , προκαλεί εντάσεις , ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και φυσικά ζεις μια περίοδο αναστάτωσης, που σε κινητοποιεί, έτσι ώστε να πάρεις αποφάσεις. Μετακινήσεις μέσα στον εργασιακό σου χώρο.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο, βοηθάει στο να φτιάξεις την καθημερινότητα σου, ακολουθείς πιο εύκολα το πρόγραμμα σου και έτσι η μέρα σου θα κυλά πιο ήρεμα και θα καταπολεμήσεις το άγχος..της τελευταίας στιγμής. Προτάσεις για εργασία. Φυσική δραστηριότητα.     Παρθένε β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό, αυξάνει την ερωτική σου δραστηριότητα, πιθανόν να «πέσεις » σε σφάλματα και να βάλεις σε κίνδυνο σταθερές σχέσεις. Σκέψου λογικά. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό , είναι «κίνδυνος’ για οικονομικά ζητήματα, θα έρθεις σε σύγκρουση με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία ή θα κάνεις έξοδα απρόβλεπτα. Προσοχή σε σπατάλες. Απώλεια χρημάτων.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περισσότερη εξωστρέφεια, βελτιώνεις τις σχέσεις σου και είσαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Κυνηγάς τις ευκαιρίες.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό, βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων μέσα στο σπίτι, καθώς δέχεσαι οικονομική ενίσχυση και μπορείς να νιώσεις ανακούφιση. Νέα πηγή εσόδων , προτάσεις από το κοντινό σου περιβάλλον.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, αυξάνει τις ενδοοικογενειακές εντάσεις, αρκετά συχνά θα έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τους κοντινούς σου ανθρώπους, ωστόσο πρέπει και εσύ να πάρεις αποφάσεις και να μην μένεις αμέτοχος. Προσοχή σε οικονομικές διευθετήσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος στον Υδροχόο, σε κάνει πιο εσωστρεφή, με την έννοια ότι θέλεις να δώσεις την ενέργεια σου , στους δικούς σου ανθρώπους και θα ασχοληθείς με τα του οίκου σου. Ερωτικές συναντήσεις. φλερτ. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιο σου , είναι «δύναμη», εσωτερική για να αντιμετωπίσεις τοξικούς ανθρώπους, να ακουστεί  η φωνή σου αλλά και να δουλέψεις έξυπνα τα επαγγελματικά σου σχέδια. Συναντήσεις που καίνε..  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, προκαλεί εκνευρισμό, εντάσεις , νεύρα και γενικά δεν θα μιλιέσαι ..εύκολα. Προσοχή , συγκράτησε την επιθετική σου στάση.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο, διευκολύνει να φτιάξεις τις σχέσεις με τους συγγενείς σου, να αναζητήσεις νέους τρόπους έκφρασης των δεξιοτήτων σου και γενικά να βγεις από το σπίτι και να δικτυωθείς. Πολλές επαφές και μετακινήσεις.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό, φωτίζει τις σκέψεις σου, για να βρεις νέους τρόπους αύξησης εισοδήματος και να κάνεις πράγματα που μέχρι τώρα , δεν τολμούσες να γίνουν.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου,   ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει επιπλέον έξοδα, εντάσεις με νεώτερα άτομα και γενικά επικρατεί πανικός και σύγχυση. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο, ρίχνει φως σε νέες πηγές εσόδων, θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου και θα ξεπεράσεις οικονομικές δυσκολίες. Μην μένεις στάσιμος. φλερτ και γνωριμίες με το αντίθετο φύλο ευνοούνται.    Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου και σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό, σου δίνει το προβάδισμα , ξεχωρίζεις, ξέρεις τι ζητάς και θα ακολουθήσεις δυναμικά τα σχέδια σου. Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει. Δυνατές φιλίες.    Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής στο δεκαήμερο σου, σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, σε κάνει ανυπόμονο, έρχεσαι αντιμέτωπος με άτομα της οικογενείας σου και φυσικά δεν είναι μια εύκολη εβδομάδα. Προσοχή.

Υδροχόος – Χρόνια Πολλά !

Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος έχει επιστρέψει στο δεκαήμερο σου, γιορτάζεις την γενέθλια επιστροφή σου και μπορείς να επανεκτιμήσεις στόχους , να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να αποκτήσεις περισσότερο θάρρος για ότι θέλεις να πετύχεις.  Υδροχόε β΄δεκαημέρου, η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό, σε κάνει να θέλεις να «τακτοποιήσεις» τα εσώψυχα σου, να ξεπεράσεις εμμονές και να βγεις από προσωπικά αδιέξοδα. Αλλαγή τρόπου σκέψης.     Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, σε επηρεάζει ψυχολογικά, έξοδα προκύπτουν από το πουθενά και θα ζοριστείς οικονομικά. Ηλικιωμένα άτομα σε χρειάζονται.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο, σε βγάζει από εξιδανικεύσεις και απομακρύνεσαι από άτομα που δεν σου κάνουν καλό. Από την άλλη, έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις υγιείς σχέσεις με νέες γνωριμίες.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό, ευνοεί ερωτικές συναντήσεις, μπορείς να χαρείς τον έρωτα και έτσι θα νικήσεις την ρουτίνα και την καθημερινότητα.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό , φέρνει ρήξη, σε προσωπικές, φιλικές σχέσεις και επιβάλλεται να είσαι ψύχραιμος. Μη βιάζεσαι να πεις το τέλος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ