Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9 ως 15 Απριλίου 2018!

Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας, είσαι στο μάτι του «κυκλώνα», μην παρασύρεσαι ,  μην μπερδεύεσαι, περίμενε την κατάλληλη στιγμή και Διεκδίκησε. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9 ως 15 Απριλίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9 ως 15 Απριλίου 2018!


Αφροδίτη σε θέση ισχύος στον Ταύρο, αγαπά να μας καλομαθαίνει, κανακεύει, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της… για να είμαστε καλά, να τονωθούμε ερωτικά και να χαρούμε-γευτούμε το ταίρι μας, και θα λέμε ότι η ζωή θέλει την καλοπέραση της… Μεθάμε από τους γήινους πειρασμούς…

Υστερόγραφο

Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας, είσαι στο μάτι του «κυκλώνα», μην παρασύρεσαι ,  μην μπερδεύεσαι, περίμενε την κατάλληλη στιγμή και Διεκδίκησε …

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου, προσανατολίζεστε περισσότερο σε θέματα καριέρας, μια που θέλετε να βάλετε σε μια τάξη εκκρεμότητες που έχουν προκύψει και σκέφτεστε σοβαρά την έναρξη μιας νέας συνεργασίας.   Κριός β΄δεκαημέρου,   δυνατή εβδομάδα για να ανέβει η ψυχολογία σας, μπορείτε να έχετε επιτυχίες και στα ερωτικά σας και φυσικά σαφώς είστε στα πολύ καλύτερα σας. Προσοχή σε σπατάλες.  Κριός γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε κόντρες που προκύπτουν με πρόσωπα εξουσίας, θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας κάθε μορφή καταπίεσης και αυτό θα έχει συνέπειες.  Οικονομικές συμφωνίες .

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, έχετε ακόμα πολλά να διεκπεραιώσετε αυτήν την εβδομάδα, νομικά θέματα, γραφειοκρατικές υποθέσεις που εμποδίζουν την ολοκλήρωση ενός στόχου σας και είστε στο τρέξιμο και πιθανόν να θέλετε να κάνετε πίσω ; Συνεχίστε τις προσπάθειες.    Ταύρε β’ δεκαήμερου, δυνατή εβδομάδα για να σταθεροποιήσετε σχέσεις , να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και γενικά όλα θα πηγαίνουν καλύτερα , δια μαγείας και έχετε το πάνω χέρι. Ευνοϊκές ερωτικές εξελίξεις.    Ταύρε γ’ δεκαημέρου, εξωγενείς παράγοντες εμποδίζουν την εξέλιξη σας, πιθανόν και πολλά πράγματα να γίνονται πίσω από την πλάτη σας, ωστόσο είστε σε πλεονεκτική θέση και μπορείτε να ξεπεράσετε δυσκολίες με την συμπαράσταση, στήριξη των φίλων σας.

Δίδυμοι                                                 

Δίδυμε α’δεκαημέρου, δώστε την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα, συνεχίστε τις προσπάθειες να τακτοποιήσετε – ξεφύγετε από ψυχοφθόρες σχέσεις και «καθαρίστε» τον χώρο σας. Βάλτε προτεραιότητες. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, καλύτερη ψυχολογία , έχετε δίπλα σας άτομα που σας στηρίζουν και μυστικές επαφές, που φέρνουν… χρηματοδοτήσεις, μια έξτρα βοήθεια δηλαδή και σαφώς είστε πολύ καλύτερα. Συνειδητοποιείστε τις δυνάμεις σας.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, εργασιακά ζητήματα  εξελίσσονται θετικά, αρκετά ανανεωμένοι πλέον ξέρετε πως να προχωρήσετε τις ιδέες σας, να αποφύγετε τις κόντρες και να ξεμπερδέψετε με άτομα που δεν σας βοηθούν, τουναντίον βάζουν τρικλοποδιές.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, κρατείστε δυνάμεις, κάντε την αυτοκριτική σας , ωστόσο τα βάζετε συνέχεια με τον εαυτό σας και με το ότι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Δικαιούστε ένα διάλειμμα και φροντίστε να ξεκουραστείτε. Γεμίστε μπαταρίες.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  δυνατή εβδομάδα για να φανείτε , να αξιοποιήσετε έξυπνα τις γνωριμίες σας και γενικά ότι θα ακούσετε θα σας κρατήσει πιο ζωντανούς και θα ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Ευχάριστες μέρες με φίλους. Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, εντάσεις , πιθανά πισώπλατα μαχαιρώματα και είστε σε φάση ξεκαθαρίσματος και ξέρετε ποιος είναι ο φίλος σας και ποιος ο εχθρός σας.  Εκφράστε την δυσαρέσκεια σας, ωστόσο προφυλάξτε τα νώτα σας.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά κουρασμένοι αυτό το διάστημα, ίσως ψυχολογικά, γιατί νιώθετε κάπως μετέωροι και δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι θέλετε να κάνετε και πως να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις Καλή περίοδος για άσκηση. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  πείτε ναι στο παιχνίδι, του έρωτα , μπορεί και να ερωτοτροπείτε μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και προσπαθήστε να μην μπερδέψετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σας. διαχειριστείτε με τη λογική τα συναισθήματά σας.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,   ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, κυκλοθυμικά επεισόδια και γενικά έχετε μια τάση να υπερβάλλετε αυτές τις μέρες και με τίποτα να μην νιώθετε ευχαριστημένοι. Αναλάβετε ευθύνες και κινηθείτε.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έχετε αποφασίσει να στρώσετε τη ζωή σας, να απελευθερωθείτε από ..παραμύθια και είστε έτοιμοι να επανεξετάσετε τις αποφάσεις σας και να προχωρήσετε με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον σας. Προσοχή σε θέματα υγείας.    Παρθένε β’ δεκαημέρου, τώρα ευκολίες που σας λύνουν τα χέρια, μπορείτε να διευκολυνθείτε σε όρους, διακανονισμούς, να κάνετε καλύτερες συμφωνίες, και να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη επιτυχία με ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει. Νέες προτάσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας, έχετε τώρα την ευκαιρία να δρομολογήσετε νέα σχέδια , να βγείτε από ψυχοφθόρες σχέσεις και να φτιάξετε τα οικονομικά σας. Προστριβές που σας κουράζουν.

Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  αφήστε πίσω ότι σας έχει βολέψει, μην επαναπαύεστε σε μια κατάσταση και φτιάξτε τα κακώς κείμενα γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε χωρίς να πρέπει να κοιτάτε πίσω σας. Κάντε επιλογές.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, επιτέλους ένα καλό διάστημα για να ανακουφιστείτε, να εκμεταλλευτείτε ερωτικές γνωριμίες, να διορθώσετε οικονομικά λάθη και γενικά να ξεφύγετε από το άγχος και την ψυχολογική κούραση. Επιτέλους ανάταση.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, έχετε πολλά να κάνετε αυτήν την εβδομάδα, να εξομαλύνετε αντιθέσεις, να αποφύγετε τις κόντρες, να δεχτείτε διαφορετικές απόψεις και να μειωθεί το χάσμα που σας χωρίζει από αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε την υπέρβαση.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, θα αφιερώσετε πολύ χρόνο σε διαδικαστικά, γραφειοκρατικά θέματα, καθώς πιέζεστε χρονικά και έτσι δεν θα έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με θέματα καρδιάς ή ψυχαγωγίας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, δυνατή εβδομάδα για να αφοσιωθείτε στα προσωπικά σας ζητήματα, να πείτε το ναι σε μια πρόταση δέσμευσης και θα κάνετε πράγματα που αγαπάτε – ευτυχώς χαλαρώνετε. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  είστε σε φάση αποδοχής ενός τέλους, πιθανόν είχατε αιφνίδιες αλλαγές σε εργασιακά θέματα και έχετε μπει σε διαδικασία αναζήτησης , αναθεώρησης των επαγγελματικών σας σχεδίων. Συγχρόνως, όμως ευνοείστε σε ιδέες και νέες συνεργασίες.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  οικονομικό ζόρι αντιμετωπίζετε αυτές τις μέρες , καθώς έχετε πολλά έξοδα και πρέπει να ανταποκριθείτε σε αυξανόμενες υποχρεώσεις και ίσως αναρωτιέστε πως τελικά θα τα καταφέρετε. Αφήστε το χρόνο να κυλίσει. Τοξότη β’ δεκαημέρου, καλές οι μέρες, έτσι ώστε να ασχοληθείτε με το  σώμα σας, τη φυσική σας κατάσταση και θα μπορέσετε να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα. Έρωτας εν όψει.     Τοξότη γ’ δεκαημέρου,   προσοχή σε συναισθήματα ανασφάλειας, πιθανόν να βιώνετε μια δυσάρεστη κατάσταση , ανατροπή στην ερωτική σας ζωή και να θέλετε να ξεφύγετε από ότι σας στεναχωρεί. Αποφύγετε τον πανικό . Εστιάστε στα σχέδια σας.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  συνεχίζει ο Κρόνος και Άρης να σας πιέζουν, έχετε μπει σε μια διαδικασία αναγκαστικής προσγείωσης και ότι θέλετε μπορείτε να το πετύχετε , αρκεί να αφοσιωθείτε ψυχή τε και σώμα; Μην χάνετε την Πίστη σας.    Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, δυνατή εβδομάδα για τα ερωτικά σας ζητήματα, μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας και να φορτώσετε τις μπαταρίες σας. Οικονομική εύνοια. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, αναζητάτε την επιβράβευση, την αναγνώριση και αυτό σας κάνει να έρχεστε σε κόντρα με τους οικείους σας. Εστιάστε στον εαυτό σας και μην τα βάζετε με τους γύρω σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  πιθανόν να τα βάλετε με τον εαυτό σας, αυτές τις μέρες, ίσως έχετε κάνει πολλές υποχωρήσεις , έτσι ώστε να ευχαριστήσετε αγαπημένα πρόσωπα και τώρα βλέπετε ότι δεν έχετε την ανταπόκριση που θα θέλατε.  Επιβάλλετε προσωπικούς κανόνες.  Υδροχόε β΄δεκαημέρου,   καλή η εβδομάδα, συμφιλίωση και λέξεις αγάπης, που θα σας φέρουν πιο κοντά σε φίλους και αγαπημένες παρέες, μπορείτε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να διακοσμήστε το χώρο σας ή να κάνετε αγορές. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  αποφύγετε την μοναξιά, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και προσπαθήστε να ξεπεράσετε ιστορίες που σας έχουν σημαδέψει. Ποντάρετε σε νέες γνωριμίες.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ίσως πιέζεστε χρονικά από επαγγελματικές απαιτήσεις (που έχουν αυξηθεί) και είστε αναγκασμένοι να ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μην παραπονιέστε.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,   καλή η εβδομάδα για να έρθετε κοντά σε συγγενικά σας άτομα, να νιώσετε όμορφα, να πάρετε και να δώσετε ..αγάπη. όμορφες μετακινήσεις. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   βγείτε από τον κόσμο των ψευδαισθήσεων, γίνεται δηλαδή πιο πρακτικοί και συμφιλιωθείτε με την πραγματικότητα σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ