Φτιάχνουμε χαριτωμένες χειροποίητες λαμπάδες για το Πάσχα!

Δεν υπάρχει πιο όμορφη αίσθηση από το να δημιουργείς παρέα με τα παιδιά σου αξιοποιώντας δημιουργικά το χρόνο σου μαζί τους! Για άλλη μια χρονιά φτιάξαμε τις δικές μας λαμπάδες! Φτιάχνουμε χαριτωμένες χειροποίητες λαμπάδες για το Πάσχα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Πριν ξεκινήσω να σας δείξω τι ακριβώς φτιάξαμε παρέα με την Κωνσταντίνα μου, ρίξτε μια ματιά στα υπέροχα χειροποίητα δώρα που φτιάξαμε παρέα φέτος για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Πασχαλινά χειροποίητα δώρα από το παιδί για τη νονά και τη δασκάλα!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ:

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Επίσης μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά σε προτάσεις για πασχαλινή και ανοιξιάτικη διακόσμηση για το σπίτι σας!

Υπέροχες ιδέες για ανοιξιάτικη και πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι σας!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ:

Κάθε χρόνο φτιάχνουμε λαμπάδες για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις γιαγιάδες, το νονό μας καθώς και για εμάς… την μαμά και τον μπαμπά! Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και πάνω από όλα διασκεδαστική αφού είναι η ιδανική ευκαιρία να καθίσετε παρέα με τα παιδιά σας και να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργήσει! Το βασικό που πρέπει να κάνετε είναι να απλώσετε στο τραπέζι όλα σας τα υλικά ώστε να σκεφτείτε τι ακριβώς συνθέσεις θέλετε να φτιάξετε! Για φέτος επιλέξαμε λαμπάδες με χρώμα και πλούσιες σε άρωμα!

Στην συνέχεια απλώσαμε στο τραπέζι τα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία, χρώματα και αρκετές κορδέλες ώστε να αρχίσουμε τις συνθέσεις μας. Η Κωνσταντίνα έβαψε τα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία με τέμπερες και αφού λίγο στέγνωσαν τους πέρασε και λίγο γκλίτερ σε κόλλα για μια έξτρα λάμψη! Στην συνέχεια με βοήθησε στην επιλογή της κορδέλας ή του μοτίβου που θα δίναμε σε κάθε λαμπάδα ξεχωριστά! Μια κατασκευή που μπορεί να ενταχθεί και στις παιδικές κατασκευές σαφώς μια τέλεια δημιουργική απασχόληση των παιδιών παρέα με τους γονείς ή με τον γονέα που είναι εξοικειωμένος με τις κατασκευές αυτού του τύπου.

Έτοιμες οι λαμπάδες μας! Χαριτωμένες, πολύχρωμες, αρωματικές και πάνω από όλα χειροποίητες! Φτιαγμένες από τα δικά μας χεράκια με αγάπη και μεράκι για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Καλή μας Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ