DIY φτιάξε ξύλινα παγωτάκια για δωράκι σε πάρτυ γενεθλίων!

Ένα ιδιαίτερο δωράκι που μπορείτε να προσφέρετε σε παιδικό πάρτυ και φτιαγμένο από τα χεράκια σας! DIY φτιάξε ξύλινα παγωτάκια για δωράκι σε πάρτυ γενεθλίων!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μια υπέροχη δροσερή ιδέα ειδικά αν είναι καλοκαίρι για δωράκι σε παιδικό πάρτι που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Στην δική μας περίπτωση είχαμε το παιδικό πάρτυ γενεθλίων και έψαχνα να φτιάξουμε κάτι για να δώσουμε για δωράκι στα παιδάκια.

Το παγωτό ήταν τέλεια ιδέα μιας και το πάρτυ μας ήταν καλοκαιρινό, συνεπώς επέλεξα να πάρω ξύλινα παγωτάκια από το Dimiourgise.gr όπου τους είπα την ιδέα και φτιάξανε από την αρχή το σχέδιο που ήθελα! Η συνέχεια της διαδικασίας είχε να κάνει με το βάψιμο και το να κολλήσουμε τα Pompom για ένα πιο 3D αποτέλεσμα. Φυσικά η Κωνσταντίνα μου ξετρελάθηκε με την ιδέα και πιάσαμε ευθύς αμέσως δουλειά, μάλλον… τα πινέλα μας!

diy-ftiakse-ksylina-pagwtakia-gia-dwraki-se-party-genethliwn-mommyjammi2

diy-ftiakse-ksylina-pagwtakia-gia-dwraki-se-party-genethliwn-mommyjammi4

Αφού τα βάψαμε με νερομπογιές τα αφήσαμε να στεγνώσουν και στην συνέχεια με σιλικόνη κολλήσαμε τα pom pom. Μετά χρησιμοποιήσαμε λευκό σχοινί και χάντρες με σχέδια για να το δέσουμε. Τέλος έγραψα μία αφιέρωση για καλό καλοκαίρι στο καθένα ξεχωριστά στο πίσω του μέρος. Το μαρκαδοράκι με δυσκόλεψε επάνω στο ξύλο συνεπώς για τα υπόλοιπα χρησιμοποίησα απλό στυλό.

diy-ftiakse-ksylina-pagwtakia-gia-dwraki-se-party-genethliwn-mommyjammi6jpg

diy-ftiakse-ksylina-pagwtakia-gia-dwraki-se-party-genethliwn-mommyjammi3

diy-ftiakse-ksylina-pagwtakia-gia-dwraki-se-party-genethliwn-mommyjammi5

Το ξύλινο παγωτάκι όταν το ετοιμάσαμε σειρά ήρθε και το σακουλάκι ώστε να βάλουμε ένα – ένα μέσα μαζί με ένα γκοφρετάκι, ένα μπαλόνι και ένα παγωτό χωνάκι ζαχαρωτό. Φτιάξαμε και τα υπόλοιπα και ήμασταν έτοιμοι! Εμείς χαρήκαμε τη διαδικασία, τα παιδάκια επίσης το χάρηκαν πολύ και αυτό το ξύλινο παγωτάκι σηματοδότησε και την έναρξη του φετινού μας καλοκαιριού!

diy-ftiakse-ksylina-pagwtakia-gia-dwraki-se-party-genethliwn-mommyjammi7jpg

Happiness… DIY birthday gifts ???? #sweet time #memories ~ thank you dimiourgise.gr #mommyjammi #momblogger #birthdaygifts???? #birthday #video #instavideo #moodoftheafternoon #dimiourgise.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Maria Liodou! ???? (@mommyjammi.gr) στις


Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Μη ξεχάσεις να δεις υπέροχες καλοκαιρινές παιδικές κατασκευές!

Παιδικές καλοκαιρινές κατασκευές!

paidiki-kalokairini-kataskeui-1-mommyjammi

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα ειχα δει και στο βιντεο και τα λάτρεψα! Η τέλεια καλοκαιρινή ιδεα για ένα άκρως δροστιστικο δωράκι!!!! Μπραβο κορίτσια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ