Ποια είναι η σωστή φροντίδα των ματιών μας ανάλογα με την ηλικία μας;

Τα μάτια μας είναι το πιο εκφραστικό μέσο που διαθέτουμε για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Δεν πρέπει ποτέ να τα παραμελούμε. Ποια είναι η σωστή φροντίδα των ματιών μας ανάλογα με την ηλικία μας; – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Η σωστή φροντίδα των ματιών ανάλογα ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Η δεκαετία των 20 +

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία  είναι από κακή διατροφή, έλλειψη ύπνου και  η κούραση. Οι ιδανικές κρέμες για αυτήν την ηλικία είναι ελαφριάς υφής ,σε μορφή τζέλ  οι οποίες προσφέρουν τόνωση , λάμψη και ενυδάτωση .Σε αυτήν την ηλικία δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο .

Η δεκαετία των 30 +

Σε αυτήν την ηλικία ξεκινάει η πρόληψη. Καθώς μεγαλώνει η γυναίκα μειώνεται η παραγωγή κολαγόνου  στην επιδερμίδα ,η οποία χάνει την ελαστικότητα της με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης κυρίως στο πόδι της χήνας.

Επενδύστε σε μία κρέμα ματιών με αντιρυτιδική δράση.

Η δεκαετία των 40 +

Σε αυτήν την δεκαετία της ζωής μας η γυναίκα αντιμετωπίζει χαλάρωση, ρυτίδες και σημάδια κούρασης γύρω από τα μάτια .Αναζητήστε μία κρέμα που να καλύπτει όλες αυτές τις ανάγκες .Σε αυτή την ηλικία συνδυάσουμε  για περισσότερη ενίσχυση και ορό και κρέμα με διαφορετικούς στόχους πχ ορός σύσφιξης σε συνδυασμό με αντιρρητική κρέμα.

Η δεκαετία των 50 +

Η αφυδάτωση και η χαλάρωση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά προβλημάτων σε αυτή την ηλικία. Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι γυναίκες αυτής της ηλικίας είναι η θρέψη και η βαθιά ενυδάτωση της περιοχής των ματιών.  Ο συνδυασμός  ορού και κρέμας με μία συσκευή μασάζ( για αποσυμφόρηση και τόνωση ) είναι η καλύτερη πρόταση για την περιποίηση της περιοχής των ματιών σε αυτή την ηλικία.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ