Το TEDxAthens επιστρέφει για 9η φορά στο ΚΠΙΣΝ

Με πλήρως ανανεωμένο περιεχόμενο και εμπειρίες, το TEDxAthens επιστρέφει για 9η φορά στο ΚΠΙΣΝ στις 2/6 με θέμα “ORDINARY”.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ένατη συνεχής χρονιά για το TEDxAthens που επιστρέφει με ένα θέμα-έκπληξη, στις 2 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Αυτή τη φορά, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τις πολλαπλές δυνατότητες και τα κρυμμένα, αξιοθαύμαστα νοήματα που βρίσκονται πίσω από τις λεπτομέρειες που κάνουν την καθημερινή μας ζωή μαγική.

Το φετινό θέμα είναι το “ORDINARY”. Μέσα από το πρίσμα του “συνηθισμένου” θα εξερευνήσουμε όλα εκείνα τα ανατρεπτικά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Ενώ κάνουμε άλματα προς το μέλλον, παράλληλα γίνεται όλο και πιο έντονη η τάση μας να αναζητούμε τη σύνδεση με το κλασικό, τις θεμελιώδεις αξίες που κουβαλάμε ως άνθρωποι, την αλήθεια και τη θεμελιακή μας φύση.

Φέτος, το TEDxAthens καινοτομεί παρουσιάζοντας το “OpenCall Project”. Μια ευκαιρία για το κοινό να συμβάλλει έμπρακτα στη διαδικασία εύρεσης νέων ομιλητών για την Κεντρική Σκηνή της φετινής διοργάνωσης, μέχρι τις 22 Απριλίου.

Και φέτος, στη σκηνή του TEDxAthens θα δούμε σημαντικούς ομιλητές που θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και θα διαδώσουν τις ιδέες τους. Θα ξεκινήσουν μέσα από τις συνηθισμένες συνθήκες και θα εστιάσουν στην ομορφιά που κρύβεται σε όσα συνήθως παραβλέπουμε. Το Σάββατο 2 Ιουνίου, μεταξύ άλλων, θα ανακαλύψουμε μαζί πόσο “ordinary” θεωρείται ένα plus-size μοντέλο στο κόσμο της σύγχρονης μόδας. Ακόμα, θα μάθουμε πώς μπορεί μια φωτογραφία να δημιουργήσει ένα viral effect με θετικό αντίκτυπο για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ θα οραματιστούμε μαζί την έξυπνη πόλη του μέλλοντος, η οποία υπάρχει ήδη και βρίσκεται στην Ελλάδα.

Το TEDxAthens έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και διεθνές διαδραστικό πολυσυνέδριο ιδεών και σκέψης. Αυτή τη χρονιά εξελίσσεται ακόμη περισσότερο, με παράλληλες δράσεις και πολυδιάστατο πρόγραμμα που αναπτύσσεται σε 3 σκηνές. Εκτός από τις ομιλίες, τα διαφορετικά workshops, τις παρουσιάσεις και τα Q&A sessions, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι πολιτιστικά και γαστρονομικά δρώμενα που θα απασχολήσουν το Αθηναϊκό κοινό από την ερχόμενη σεζόν.

Για πρώτη φορά φέτος, το TEDxAthens δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να ζήσουν αυτήν τηνξεχωριστή εμπειρία, να κλείσουν το early bird εισιτήριό τους έως τις 20 Απριλίου, κερδίζοντας έκπτωση 20%. Συνεχίζονται – και φέτος – να διατίθενται φοιτητικά εισιτήρια σε μειωμένη τιμή, ενώ δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους θα διατεθούν για πρώτη φορά μέσα από τις Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Προμηθευτείτε τώρα το early bird εισιτήριο για το φετινό TEDxAthens μέσα από το bit.ly/2GgAjJy και…

Ετοιμαστείτε για ένα απρόβλεπτο και συναρπαστικό ταξίδι στο ORDINARY!

Μείνετε συντονισμένοι με το TEDxAthens μέσα από το Facebook, το Instagram και το YouTube.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ