Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε η Power Health| Παρουσίαση των αντικουνουπικών προϊόντων της Fleriana

Παρευρέθηκα στην εκδήλωση και σας παίρνω μαζί να δείτε τα μουσικοκινητικά παιχνίδια, τα ομαδικά δρώμενα, τις μπαλονοκατασκευές και πολλές εκπλήξεις που μας περίμεναν. Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε η Power Health| Παρουσίαση των αντικουνουπικών προϊόντων της Fleriana

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σε έναν τόπο πολύ μακρινό, που ούτε και εγώ ξέρω πού ακριβώς έπεφτε, υπήρχε ένα αγρόκτημα με πάρα πολλά ζώα, το αγρόκτημα της κας Φλεριάνας…  Όλα κυλούσαν όμορφα και ήρεμα. Ένα βράδυ, λοιπόν, ένας περίεργος ήχος χάλασε  την ηρεμία στο όμορφο αγρόκτημα. Ζζζζζζζζζζ, ήταν η Νούπη, ένα πολύ ζωηρό κουνούπι που…

Τι έγινε στο αγρόκτημα με την απρόσμενη άφιξη της Νούπης; Πώς αντέδρασε  γαϊδαράκος με τα γλυκά ματάκια; Ο λευκός κούνελος; Το ροζ χαριτωμένο γουρουνάκι;

Παιδικές φωνές, πολλά χαμόγελα,  μουσικοκινητικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, ομαδικά δρώμενα, μπαλονοκατασκευές και πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους μικρούς πρωταγωνιστές μας.

Όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε η Power Health με αφορμή την παρουσίαση των αντικουνουπικών προϊόντων της Fleriana, τα καινοτόμα προϊόντα από εκχυλίσματα λουλουδιών.

Οι μικροί καλεσμένοι είχαν τη χαρά να μάθουν τις περιπέτειες της Νούπης, του ζωηρού κουνουπιού που εμφανίστηκε ξαφνικά για να τους διηγηθεί με τη βοήθεια των δημιουργών του παραμυθιού τα «κατορθώματά» της.

Στη συνέχεια, εμείς ενημερωθήκαμε αναλυτικά για τα φυσικά προϊόντα Fleriana. Τα καινοτόμα αυτά προϊόντα περιέχουν ειδικά εκχυλίσματα λουλουδιών,  δεν προκαλoύν ερεθισμούς, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, είναι βιοδιασπώμενα και μεταβολιζόμενα από τον ίδιο τον οργανισμό. Παράλληλα, είναι απόλυτα φιλικά στο δέρμα, ενώ είναι ιδανικά και για παιδιά, άνω των 3 ετών.

Η εκδήλωση έκλεισε με τα δώρα που έλαβαν όλοι οι καλεσμένοι, για να μην υπάρξει όλο το καλοκαίρι κανένα τσίμπημα ή ερεθισμός από τη Νούπη, το ζωηρό κουνούπι…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ