Φτιάξε ένα χειμερινό τοπίο με καφέ!

Ο χειμώνας για μένα είναι συνδεδεμένος με ένα ασπρόμαυρο τοπίο και μια θεσπέσια μυρωδιά από καφέ… Ιδανικά σε συνδυασμό με ένα αγαπημένο βιβλίο! Αυτή ακριβώς ήταν και η έμπνευσή μου… Φτιάξε ένα χειμερινό τοπίο με καφέ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Τα Χριστούγεννα, η καλή παρέα, ο καλός καφές και υλικά κατασκευών εμπρός στα χέρια σου… είναι οι ιδανικές “πρώτες ύλες” για υπέροχες δημιουργίες! Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με την προσωπική σου πινελιά και την γιορτινή διάθεση κλεισμένη μέσα σε αυτές…

Φέτος, είχα τη χαρά και την τιμή να βρίσκομαι ως καλεσμένη και εγώ σε μία απίθανη και δημιουργική παρέα η oποία βρίσκεται πίσω από το περιοδικό C2 Magazine! Ένα περιοδικό γεμάτο φανταστικές προτάσεις και ιδέες όσο αφορά τις κατασκευές, τις χειροποίητες δημιουργίες το decor καθώς και πλήθος συνταγών!

Πατήστε παρακάτω στην εικόνα ώστε να διαβάσετε το περιοδικό!

Στο συγκεκριμένο τεύχος συμμετείχα με μία κατασκευή μου, η οποία οφείλω να ομολογήσω ότι έχω αγαπήσει πάρα πολύ… Ένα χειμερινό, ασπρόμαυρο τοπίο με καφέ… Ο χειμώνας για μένα είναι συνδεδεμένος με ένα ασπρόμαυρο τοπίο και μια θεσπέσια μυρωδιά από καφέ… Ιδανικά σε συνδυασμό με ένα αγαπημένο βιβλίο! Αυτή ακριβώς ήταν και η έμπνευσή μου… και το συνολικό αποτέλεσμα είναι τόσο “εγώ”, μου ταιριάζει και με χαρακτηρίζει απόλυτα!

Οι συμμετοχές των καλεσμένων στο γιορτινό τεύχος είναι αρκετές και αξίζει να δείτε όλες τις προτάσεις που έχουν να σας κάνουν για να δώσετε λάμψη στις φετινές σας γιορτές! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συγχαρητήρια σε όλους και πάνω από όλα Συγχαρητήρια σε αυτό το όμορφο παρεάκι, το οποίο κρύβεται πίσω από το C2 Magazine! Καλές Γιορτές σε όλους!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ξεφυλλίστε παρακάτω το περιοδικό και απολαύστε όλες τις γιορτινές δημιουργίες!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πανέμορφο Μαρία μου. Αυτό το μαύρο τα αναδεικνύει όλα! Όπου και να το έβλεπα θα ήξερα πάντως ότι είσαι εσύ! Καλές γιορτές να έχουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ