Φέτος το καλοκαίρι φορέστε ίδιο μαγιό στη παραλία μαμά και κόρη!

Οι  μαμάδες όμως πλέον έχουν τη δυνατότητα να ντύνουν τις μικρές τους πριγκίπισσες όμοια με εκείνες. Φέτος το καλοκαίρι φορέστε ίδιο μαγιό στη παραλία μαμά και κόρη! – γράφει η στυλίστρια Μαρία Γκιόκα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να παίρνω υφασματάκια και να ασχολούμαι να ράβω για τις κούκλες μου ρούχα και να κάθομαι να παρατηρώ τη γιαγιά μου που έραβε στη ραπτομηχανή. Όταν με ρωτούσαν τι θα γίνω όταν μεγαλώσω απαντούσα σχεδιάστρια μόδας… 

Follow me!

Fb: https://www.facebook.com/maria.gkioka.18

Insta: https://www.instagram.com/marygkioka/

BlogLink: https://marygk.blogspot.gr/

BlogPageFb :https://www.facebook.com/marygkimage/

IntsaBlog: https://www.instagram.com/marygk.blogspot.gr_/


Κάθε μικρή πριγκίπισσα έχει ως πρότυπο την αγαπημένη της βασίλισσα, τη  μανούλα της. Μεγαλώνοντας προσπαθούμε να της μοιάσουμε ,έτσι θέλοντας να ντυθούμε όπως εκείνες αρχίζουμε να εξερευνούμε τη ντουλάπα της. Φοράμε τα φορέματα της, τα τακούνια της νομίζοντας πως μπορούμε να περπατήσουμε σαν εκείνη. παίρνουμε το κραγιόν, προσπαθώντας μπροστά από τον καθρέφτη να βαφτούμε όπως εκείνη με αποτέλεσμα να πασαλείβουμε το προσωπάκι μας και πολλές να σπάμε το κραγιόν. όλες αυτές οι γλυκιές περιπέτειες για να μοιάσουμε η καθεμία στη δική της βασίλισσα της καρδιάς της, τη μαμά της.

Οι  μαμάδες όμως πλέον έχουν τη δυνατότητα να ντύνουν τις μικρές τους πριγκίπισσες όμοια με εκείνες. Μια πολύ τρυφερή εικόνα να βλέπεις το στυλ του εαυτού σου , στο μικρό σου κοριτσάκι. Αυτό είναι το όνειρο κάθε μαμάς και κόρης διανύοντας το δικό τους παραμύθι στη ζωή να είναι καλοντυμένες και κομψές με τα ίδια ρούχα.
Φέτος το καλοκαίρι φορέστε ίδιο μαγιό στη παραλία και περάστε ξένοιαστες στιγμές μαζί!! 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ