Welcome Summer Bazaar Party στο Sound bistro με στυλ και καλοκαιρινή διάθεση

Ήταν ένα party που είχε τα πάντα! Στυλ και φινέτσα από το rock my world, δροσερά κοκτέιλ, καλοκαιρινή μουσική και άκρως καλοκαιρινή διάθεση! Welcome Summer Bazaar Party στο Sound bistro με στυλ και καλοκαιρινή διάθεση

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

 

Ένα καλοκαιρινό party έλαβε χώρα την προηγούμενη Παρασκευή 29/6 στο Sound Bistro στην Κολοκοτρώνη 102 στον Πειραιά. Ένα πολύ όμορφο καφέ για μουσικόφιλους με άποψη και πολύ cozy ατμόσφαιρα!

Χορηγοί επικοινωνίας το mommyjammi.gr το efzincreations και η ελληνική βόκτα 40-41.

Εκεί συναντηθήκαμε με τους Rock My World την Ειρήνη και την Αντιγόνη που μας παρουσίασαν τις δημιουργίες τους, τις προτάσεις τους για φέτος το καλοκαίρι 2018. Χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες, καπέλα, πετσέτες θαλάσσης, stylish ρούχα και πολλά πολλά άλλα! Είχαμε την χαρά να τα απολαύσουμε και να κάνουμε τις αγορές μας για ανανεωμένες εμφανίσεις στην παραλία και στις διακοπές μας! Το κατάστημα Rock my World θα το βρείτε Κανάρη 37 στη Δάφνη.

Το κοκτέιλ της ημέρας που συνόδευσε το all day welcome summer bazaar party ήταν το “NYX Spritz” με vodka 40-41, Moscato d’asti, NYX Mαυροδάφνη! Με τον αγαπητό φίλο και ιδιοκτήτη του Sound Bistro Δημήτρη Μαυρουδή στις επάλξεις!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ