Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 2 έως 8 Ιουλίου 2018

Ο Ήλιος,  λάμπει αυτήν την εβδομάδα, μας χαϊδεύει- ζεσταίνει, καθώς χαρίζει καλοτυχία, καλή διάθεση, χαμόγελα  και γενικά τρέχουν ευχάριστα οι ώρες. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 2 έως 8 Ιουλίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ο Ήλιος,  λάμπει αυτήν την εβδομάδα, μας χαϊδεύει- ζεσταίνει, καθώς χαρίζει καλοτυχία, καλή διάθεση, χαμόγελα  και γενικά τρέχουν ευχάριστα οι ώρες , οι μέρες, και  έχεις χρόνο να φλερτάρεις, να παίξεις με τον έρωτα,  πλησιάζοντας αρκετά από τα όνειρα σου, και σε κακομαθαίνεις !! Επιτέλους, είσαι καλά ..

Υστερόγραφο. Ερμής στον Λέοντα, σε αντίθεση με τον Άρη ανάδρομο, στον Υδροχόο.. να πιστεύεις στο «κακό» το μάτι, μη διαλαλείς , μη φωνάζεις την ευτυχία σου.. Νεύρα σε όποιον/α αντιστέκεται.. στα θέλω σου..

Κριός 

Κριέ α΄ δεκαημέρου, ευνοείστε από τον Ερμή στον Λέοντα, σίγουρα ασχολείστε περισσότερο με τον έρωτα, έχετε αρκετές προτάσεις να περάσετε καλά και θα είναι μέρες χαράς και ψυχαγωγίας. Βέβαια, αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, που πιθανόν ακόμα δεν μπορεί να το λύσετε. Μην εμπλέκεστε σε ζητήματα τρίτων.    Κριός β΄ δεκαημέρου, η τύχη σας χαμογελά ή διαφορετικά έχει αλλάξει η ψυχολογία σας, δεν βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο και έτσι θα μπορέσετε να υλοποιήσετε και ένα όνειρο σας. Οικονομικά ευνοείστε.   Κριός γ’ δεκαημέρου,  ερωτικές επαφές, ευκαιρίες αυτές τις μέρες, για να ψυχαγωγηθείτε , να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό , γενικά να νιώσετε ότι είστε σε φάση ανοδική. Νέα φλερτ σας ανανεώνουν.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, Ο Ερμής στον Λέοντα γεννά κάποιες αντιφάσεις , δέχεστε πίεση από το περιβάλλον σας, αλλά αυτό μπορεί να σας προκαλέσει ένα δημιουργικό άγχος και να φανεί η αξία σας. Μιλήστε, συζητήστε με το ταίρι σας.. Προσοχή σε εντάσεις στο σπίτι.  Ταύρος β’ δεκαήμερου, θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, είστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά για να ανατρέψετε ένα ψυχρό κλίμα που είχε δημιουργηθεί μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους ανωτέρους σας. Ασχοληθείτε με τη σχέση σας.Ταύρε γ’ δεκαημέρου, μη μένετε στα ίδια, μη αναμασάτε την ίδια καραμέλα, δείτε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα και εκτιμήστε την κατάσταση με τη λογική. Δώρα από φίλους, καλές οικογενειακές στιγμές.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου,  έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, θέλετε να καταξιωθείτε, να ξεχωρίσετε και φυσικά ο Ερμής στον Λέοντα θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεπεράσετε εμπόδια και να διεκδικείτε μια καλύτερη θέση , κυρίως θα ταξιδέψετε αρκετά αυτές τις μέρες.. Περνάτε όμως κρίσεις «ανασφάλειας|» με τη σχέση σας. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ξεπεράστε το παρελθόν, αγαπήστε περισσότερο την ανανεωμένη σας εικόνα και νικήστε δήθεν ταμπού και προκαταλήψεις. Ευκαιρίες έχετε και μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία κάποιο σχέδιο σας.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, με ανανεωμένη διάθεση , σας βρίσκει η εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε το δημόσιο προφίλ σας και μπορείτε να βάλετε και κάτι καινούργιο στην επιχείρηση ή τη δουλειά σας και να κάνετε τη διαφορά. Εύνοια από το συγγενικό περιβάλλον.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, οικονομικά ανοίγματα αναμένονται αυτό το διάστημα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, και προφανώς αποφύγετε  υπερβολές. Γενικά μη βιάζεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Προσοχή σε σχέσεις χωρίς συναίσθημα.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  είστε οι τυχεροί , που ότι αγγίζετε , ναι..μπορεί να γίνει «χρυσός’ , αξιοποιείστε τα ταλέντα σας, δείξτε τις ικανότητες σας και ξεπεράστε φόβους. Περίοδος επιτυχίας και σε ερωτικές σχέσεις. Πιθανή πρόταση επισημοποίησης.  Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ερωτικές εκπλήξεις, μεγάλη οικονομική εύνοια, θα κάνετε και κάποιες αγορές, έτσι ώστε να ικανοποιήσετε παλιές επιθυμίες και διανύετε μια θετική περίοδος.  Διακοπές με τον/την σύντροφο σας.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

 

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, σε διλήμματα , σας βάζει η εβδομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζετε πως να εκτιμήσετε τις καταστάσεις και να πάρετε τα μέτρα σας. Έχετε βγει κάπως σε αντιπαράθεση με συνεργάτες ή το ταίρι σας, ωστόσο η εβδομάδα θα σας δώσει το προβάδισμα για να βάλετε τον κατεργάρη στη θέση του.. Μεγάλη εξωστρέφεια.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, έρχεστε πιο κοντά στα άτομα που αγαπάτε, είστε σε φάση ανοδική , έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε ότι σας έχει στεναχωρήσει και θα νιώσετε πλήρη απελευθέρωση. Νέες ευκαιρίες για προσωπικά ανοίγματα.      Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  σε φάση χαλάρωσης, διακοπών είστε , αφήστε πίσω τα προβλήματα, αρπάξτε την ευκαιρία να ψυχαγωγήσετε τον εαυτό σας και μην έχετε ενοχές, όταν περνάτε καλά. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, πισωγυρίσματα έχει η εβδομάδα, μιλάτε , σμίγετε με άτομα που είχατε καιρό να δείτε, και αυτό θα σας βάλει σε σκέψη, ίσως ξεκινάτε σιγά , σιγά μια περίοδος αναθεώρησης. Προσοχή σε εργασιακά ζητήματα, πιθανόν προβληματίζετε για τις συνεργασίες σας ή αναζητάτε μια νέα θέση , αλλά υπάρχουν εμπόδια.     Παρθένε β’ δεκαημέρου, έχετε μια ευκολία, σας έχουν λυθεί τα χέρια αυτήν την περίοδο και συνειδητοποιείτε ότι έχετε φτάσει σχεδόν στα ποθητά αποτελέσματα, κυρίως μέσα στις συντροφικές σας σχέσεις. Προτάσεις για δέσμευση.     Παρθένε γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς σε καλύτερη διάθεση και επιλέγετε να συγχωρέσετε όποιον/α σας έχει πικράνει. Ανάγκη για δόσιμο. Ευκαιρίες, κίνδυνος να μπείτε σε μυστικές σχέσεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, δημόσιες σχέσεις κάνετε αυτήν την εβδομάδα, αγαπάτε περισσότερο την εικόνα σας και γενικά θα περάσετε μια κατάσταση θετικής «υπερβολής» με έμφαση πάντα στα σχέδια σας και προχωράτε χωρίς να στέκεστε σε εμπόδια, «φαντάσματα» . Ερωτικά μπερδέματα θα σας βάλουν σε σκέψη. Αποφύγετε τις βαρυσήμαντες δηλώσεις.      Ζυγέ β’ δεκαημέρου, οικονομική εύνοια αυτό το διάστημα, πιθανόν και να προκύψει κάποια έξτρα οικονομική ενίσχυση και γενικά νιώθετε ότι ξεπερνάτε τις δυσκολίες σας και αρχίζετε να βλέπετε το ουράνιο τόξο. Δώρα, προστασία από πρόσωπα εξουσίας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ερωτικά σκιρτήματα θα νιώσετε αυτές τις μέρες, πιθανόν για ένα φιλικό σας πρόσωπο και θα μπείτε σε περίεργα ευχάριστη διάθεση, καθώς θέλετε να ερωτευτείτε με πάθος και να ζήσετε συναισθήματα..Δημόσιες  σχέσεις ευνοούνται.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις βλέπετε σε επαγγελματικά σχέδια, κυρίως εάν θέλετε να κάνετε κάτι δικό σας , που θα έχει τη σφραγίδα σας και η ψυχολογία σας θα βελτιωθεί αρκετά. Ωστόσο, υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σας..κυρίως μέσα στην οικογένεια σας, αλλά δεν μπορείτε ακόμα να το …βγάλετε. Μη πιέζετε άτομα που αγαπάτε.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, φυσικά και έχετε βρει το..θησαυρό σας, είτε έχετε κάνει μια σχέση που σας ταιριάζει απόλυτα , είτε αγγίζετε την επιτυχία και την καταξίωση μέσα στην δουλειά σας. Γενικά υπάρχει εύνοια και αξίζει να το απολαύσετε.      Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  εφήμερες, ακατάλληλες σχέσεις, πιθανόν να σας αποπροσανατολίζουν, και έχετε ξεπεράσει τα όρια σας, οπότε θα απολαύσετε έντονες στιγμές, χωρίς να σκέφτεστε το αύριο . Ερωτικό σασπένς. 

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ερωτικές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα, να διώξετε το άγχος και τη κούραση , όμως έχετε πάρει και φόρα σχετικά με τα σχέδια σας , και φαίνεται να έχετε ξεπεράσει τις προσδοκίες. ΄Συναντήσεις, εύνοια σε τυχερά παιχνίδια. Προσοχή μόνο δώστε σε συγγενικά σας άτομα, αλλά αγαπήστε και τον εαυτό σας.     Τοξότη β’ δεκαημέρου, χαλάρωση, ισορροπία, υπόσχεται αυτήν η εβδομάδα, αρκεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε κάποια πράγματα και δεν είστε και υπεύθυνοι για τις πράξεις των άλλων. Πλήρης απελευθέρωση και εύστοχες επικοινωνιακές κινήσεις.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου, έρωτας με την πρώτη ματιά, φλερτ, ρομάντζο αλλά και βελτίωση σε θέματα παιδιών και γενικά θα εισπράξετε θαυμασμό και αναγνώριση. Κέρδη , εύνοια σε χώρους ψυχαγωγίας.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, διάθεση για πικάντικες ιστορίες θα έχεις αυτές τις μέρες,καθώς πιέστηκες αρκετά από το περιβάλλον σου και θέλεις να χαλαρώσεις και να βρεις το κέφι σου. Βέβαια, πάντα το μυαλό σου θα στριφογυρίζει σε οικονομικά ζητήματα, τα οποία και χρήζουν άμεσης τακτοποίησης.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  καλοί οι οιωνοί για να πετύχεις τους στόχους σου, να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου και να δώσεις μια ώθηση στα επαγγελματικά σου σχέδια. Γενικά ευνοείσαι αρκετά. Προτάσεις για αισθηματικές σχέσεις.    Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, έχεις μια όμορφη εβδομάδα μπροστά σου, με φίλους, θα απολαύσεις τη παρέα αγαπημένων, κοντινών σου προσώπων και θα γεμίσει η καρδιά σου όμορφα, τρυφερά συναισθήματα.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, δίνετε μεγάλη έμφαση στις αισθηματικές σχέσεις αυτό το διάστημα, θέλετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, να βγείτε από τοξικές σχέσεις, γενικά σκέφτεστε αρκετά και το θέμα ελευθερία ή δέσμευση και υπάρχει βέβαια μεγάλη κινητικότητα που ..σας μπερδεύει. Προσοχή σε μετακινήσεις.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αρπάξτε ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο, πιθανόν να σκεφτείτε και να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια σας και ζείτε καλά, χωρίς να απομακρύνεστε από τις προσδοκίες σας. Στηριχτείτε σε πρόσωπα εξουσίας που σας υποστηρίζουν.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, πιθανόν να ζείτε μια νέα γνωριμία, να είστε έτοιμοι να κάνετε μια αρχή , και έτσι θα ανέβει αρκετά η ψυχολογία σας γιατί νιώθετε ότι σας αγαπούν.  Χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, καλές, οι συνθήκες μέσα στον εργασιακό σας χώρο, έχετε αποφασίσει να δώσετε τα δυνατά σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Πιθανόν να τα καταφέρετε, αλλά προσοχή στο παρασκήνιο.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, πιθανόν να ζήσετε ένα μικρό θαύμα, αυτήν την περίοδο και να φτιάξει η ψυχολογία σας. Δείξτε τα συναισθήματά σας. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, πολλές προτάσεις θα δεχτείτε , σχετικά με τη θέση σας μέσα στον εργασιακό χώρο, και θα είστε από τους ευνοημένους. Μην παραπονιέστε. Ερωτικά περνάτε καλά.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ