Πως επηρεάζει η Σελήνη τα δώδεκα ζώδια;

Έχοντας υπόψη σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη, μπορούμε να επιλέξουμε τις καταλληλότερες μέρες για αυτά που θέλουμε εκμεταλλευόμενοι το είδος της ενέργειας που κυριαρχεί. Πως επηρεάζει η Σελήνη τα δώδεκα ζώδια; – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology(www.pandorastrology.com)


Συνεχίζοντας να μελετάμε την επιρροή της Σελήνης στην καθημερινότητά μας, ας δούμε τώρα τι σημαίνει η παρουσία της στα δώδεκα ζώδια. Δε θα εξετάσουμε τι σημαίνει η Σελήνη σε έναν αστρολογικό χάρτη αλλά την επιρροή που έχει στη ζωή μας όταν ταξιδεύοντας στον ουρανό, περνά από τα δώδεκα σημεία του ζωδιακού. Η Σελήνη κινείται γρήγορα έτσι μένει στο καθένα από τα ζώδια περίπου δύο μέρες. Έχοντας υπόψη σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη, μπορούμε να επιλέξουμε τις καταλληλότερες μέρες για αυτά που θέλουμε εκμεταλλευόμενοι το είδος της ενέργειας που κυριαρχεί. Πάμε να δούμε λοιπόν την παρουσία της στα δώδεκα ζώδια και πως μας επηρεάζει!

Κριός

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, τα πράγματα έχουν την τάση να γίνονται γρήγορα. Είμαστε πιο ανυπόμονοι και κυριαρχεί ο ενθουσιασμός! Λόγω όμως αυτής της ανυπομονησίας, είναι πιο πιθανές και οι συγκρούσεις. Παρατηρήστε και θα δείτε ότι οι άνθρωποι εκείνες τις μέρες είναι πιο έτοιμοι να “αρπαχτούν”. Χρειάζεται επίσης να έχουμε το νου μας για μικροατυχήματα λόγω της βιασύνης μας. Αυτή η θέση της Σελήνης δίνει μια καλή ώθηση για να ξεκινήσετε νέα σχέδια γιατί η ενέργεια του Κριού είναι εξωστρεφής και ευνοεί την ανάπτυξη.

Ταύρος

Εδώ η Σελήνη είναι σε έξαρση που σημαίνει πως μας δείχνει το καλύτερό της πρόσωπο. Είναι μέρες όπου μπορούμε να ασχοληθούμε με την οικογένεια και το σπίτι μας. Επίσης μπορούμε να φροντίσουμε οτιδήποτε θέλουμε να είναι σταθερό και είναι κατάλληλες μέρες για να ασχοληθούμε και με τον κήπο μας (ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και γόνιμο). Η σκέψη μας είναι πρακτική και μεθοδική. Η έξαρση όμως μπορεί να οδηγήσει και στην υπερβολή συνεπώς είναι μέρες όπου δύσκολα αλλάζουμε άποψη και κάνουμε του κεφαλιού μας. Τέλος είναι μέρες όπου μπορούμε να γίνουμε υπερβολικοί ιδιαίτερα με το φαγητό…

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Διδύμους είναι ενεργητική και ομιλητική! Είναι μέρες όπου η επικοινωνία παίζει τον πρώτο ρόλο και θα δείτε ότι αυξάνεται και ό,τι έχει να κάνει με χαρτούρα, γράμματα ή email κτλ. Αυτή η θέση της Σελήνης κάνει τους ανθρώπους πιο αναλυτικούς στη σκέψη και έτσι είναι πιθανό να κολλήσουμε σε μερικά ζητήματα επειδή βλέπουμε το δέντρο αλλά χάνουμε το δάσος. Επίσης είναι κατάλληλες μέρες για κοινωνικές συναναστροφές για αυτό βρείτε ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους και να βυθιστείτε σε συζητήσεις! Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για παρουσιάσεις, αναλύσεις και γενικά για επικοινωνιακές εργασίες.

Καρκίνος

Εδώ η Σελήνη είναι στο σπίτι της. Αυτές τις μέρες το συναίσθημα κυριαρχεί και είναι πιο πιθανό να αντιδράσουμε με αυτό παρά με τη λογική. Είναι κατάλληλες μέρες για να ασχοληθούμε με την οικογένεια και το σπίτι. Επίσης μπορούμε να καθαρίσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές είτε με κάποια ενεργειακή θεραπευτική είτε εξετάζοντας προσεκτικά τα συναισθήματά μας για μια κατάσταση. Θα δείτε επίσης ότι αυτές τις μέρες είμαστε υπερπροστατευτικοί αλλά και πιο ευαίσθητοι για αυτό και είναι πιο πιθανό να παρεξηγηθούμε με κάτι που μας είπαν. Έχουμε την ανάγκη να αποσυρθούμε για λίγο στο “μέσα” σπίτι μας και να ηρεμίσουμε.

Λέων

Όταν η Σελήνη περνά από τον Λέοντα είμαστε αυθεντικοί και δημιουργικοί. Είναι καλή θέση για να εκφράσουμε το δυναμικό μας, το ποιοι πραγματικά είμαστε. Είμαστε επίσης πιο γενναιόδωροι. Οι συναισθηματικές μας αντιδράσεις είναι πιο δυναμικές και αποφασιστικές. Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες αν θέλουμε να ασχοληθούμε με τα παιδιά και με οτιδήποτε δημιουργικό ή καλλιτεχνικό. Είναι επίσης ιδανικές για να ξυπνήσουμε το εσωτερικό μας παιδί και να λειτουργήσουμε ανέμελα.

Παρθένος

Από εδώ η Σελήνη προσφέρει πρακτικό πνεύμα και οργάνωση. Εκείνες τις μέρες καταπιανόμαστε με τη λεπτομέρεια και φέρουμε εις πέρας αυτό που μας έχει ανατεθεί. Είμαστε πιο πρακτικοί και μεθοδικοί. Μπορούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη συνεπώς αν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι που απαιτεί συγκέντρωση και προσοχή, κάντε το αυτές τις μέρες. Η επαφή όμως με τον συναισθηματικό μας κόσμο δεν είναι δυνατή, έτσι αν θέλετε να εμβαθύνετε συναισθηματικά σε μια κατάσταση μην προτιμήσετε αυτές τις μέρες. Το μυαλό μας εδώ είναι πρακτικό. Είναι επίσης κατάλληλες μέρες για να προσφέρουμε υπηρεσία και φροντίδα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ζυγός

Όταν η Σελήνη είναι στο Ζυγό τα μυαλά μας παίρνουνε αέρα! Η αρμονία και η ομορφιά γίνονται προτεραιότητες. Είναι κατάλληλες μέρες για να έρθουμε σε επαφή με άτομα που αγαπάμε, να κοινωνικοποιηθούμε και να περάσουμε καλά όπως επίσης και να θρέψουμε το πνεύμα μας με την τέχνη. Αυτές οι μέρες επίσης επικεντρωνόμαστε στις σχέσεις παντός είδους προσπαθώντας να διατηρούμε ένα πνεύμα συνεργασίας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσουμε μια διαφωνία ή παρεξήγηση και να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι μας.

Σκορπιός

Εδώ η Σελήνη είναι σε πτώση που σημαίνει ότι είναι λίγο αδύναμη και μπορεί να μας δείξει τον “κακό” της εαυτό. Αυτές τις μέρες το πάθος είναι έντονο και η σεξουαλική όρεξη στα ύψη. Όμως είναι εύκολο να παρεξηγηθούμε επειδή η ενέργεια είναι έντονη. Από την άλλη, αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για να ερευνήσουμε τα θέματα που μας ενδιαφέρουν εις βάθος. Η επαφή μας με τους άλλους είναι πιο ουσιώδης και μπορούμε να φτάσουμε στην καρδιά μιας κατάστασης ή ενός προβλήματος άμεσα. Είναι επίσης ιδανικές μέρες για αυτοανάλυση αλλά και ενασχόληση με οτιδήποτε μυστικιστικό.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Τοξότη μας κάνει και πάλι παιδιά! Αυτές τις μέρες είμαστε πιο χαλαροί, βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο και παίρνουμε τα πράγματα πιο ελαφρά. Είμαστε αισιόδοξοι και δημιουργικοί. Είναι ιδανικές μέρες για ταξίδια, για να γνωρίσουμε άλλους τόπους ή κάτι εντελώς καινούριο. Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθούμε με οτιδήποτε πνευματικό και οτιδήποτε μας διευρύνει τους ορίζοντες. Αυτή η θέση επίσης μας κάνει να ζητάμε περισσότερη ελευθερία οπότε ίσως παρατηρήσουμε τάσεις φυγής από καταστάσεις που μας δεσμεύουν. Κατάλληλες μέρες για ενασχόληση με τη θρησκεία, το νόμο και την ανώτερη εκπαίδευση.

Αιγόκερως

Αυτή η θέση της Σελήνης μας κάνει πιο πρακτικούς και λιγότερο συναισθηματικούς. Έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα από απόσταση και να αξιολογήσουμε το κέρδος μας. Είναι κατάλληλες μέρες για να ασχοληθούμε με την καριέρα μας, με τους στόχους μας και οτιδήποτε μας εξιψώνει στην κοινωνία. Ζητάμε τον σεβασμό και την αναγνώριση. Είναι επίσης καλές μέρες για να κάνουμε μακρόπνοα σχέδια τα οποία χρειάζονται επιμονή και αφοσίωση. Ο Αιγόκερως θα μας κάνει να δουλέψουμε αποφασιστικά προς την κατεύθυνση που θέλουμε.

Υδροχόος

Η Σελήνη από τον Υδροχόο μας κάνει ανοιχτούς στο καινούριο και στην έμπνευση. Θέλουμε να διαλύσουμε τις υπάρχουσες δομές και να φτιάξουμε καινούριες. Δεν είναι εύκολο αυτές τις μέρες να τιθασεύσουμε τον εαυτό μας. Είμαστε ανοιχτοί στα κοινά οράματα και θέλουμε να δουλέψουμε για αυτά. Αν λοιπόν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και ριζοσπαστικό, ξεκινήστε το τις ημέρες που η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο. Είναι επίσης καλές μέρες για να ασχοληθούμε με ομάδες, να εργαστούμε δηλαδή ομαδικά και να επιτύχουμε έναν κοινό στόχο.

Ιχθύς

Αυτές τις μέρες, η αίσθηση ότι όλοι είμαστε ένα γίνεται πιο έντονη. Είμαστε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και είναι πιο πιθανό να βοηθήσουμε κάποιον που μας χρειάζεται. Αναζητάμε τη γαλήνη και την απομόνωση. Η επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο είναι πιο έντονη και μπορούμε να αντλήσουμε πολλές πληροφορίες αν ακούσουμε προσεκτικά. Η συμπόνια και γενικότερα η καλή θέληση έχουν την τάση να επικρατήσουν. Όμως, επειδή τα πάντα έχουν διπλή ανάγνωση, η Σελήνη από αυτή τη θέση μπορεί να μας κάνει και πιο φανατικούς ως προς μια ιδέα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ