Χειροτέχνικα: το μεγαλύτερο festival χειροτεχνίας και Do It Yourself στην Ελλάδα, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της

Για τρεις ημέρες και συγκεκριμένα στις 2, 3 και 4 Νοεμβρίου 2018,θα υποδεχθεί τους παλιούς και νέους φίλους της, στις εγκαταστάσεις της Helexpo στο Μαρούσι. Χειροτέχνικα: το μεγαλύτερο festival χειροτεχνίας και Do It Yourself στην Ελλάδα, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

H Χειροτέχνικα, το μεγαλύτερο festival χειροτεχνίας και Do It Yourself στην Ελλάδα, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, επιστρέφει για όγδοη συνεχή χρονιά, με ανανεωμένη διάθεση και ένα πυκνό πρόγραμμα για τους λάτρεις του handmadeκαι της κουλτούρας του DIY.

Για τρεις ημέρες και συγκεκριμένα στις 2, 3 και 4 Νοεμβρίου 2018,θα υποδεχθεί τους παλιούς και νέους φίλους της, στις εγκαταστάσεις της Helexpo στο Μαρούσι.

Το Mommyjammi.gr και φέτος στηρίζει την εκδήλωση και βρίσκεται στους χορηγούς επικοινωνίας για άλλη μια χρονιά!

Πέρα από τις κλασσικές κατηγορίες DIY, την τιμητική τους φέτος θα έχουν τα finearts, η καλλιγραφία, η εορταστική διακόσμηση και η διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Το Ftiaxto.gr αναλαμβάνει την επιμέλεια των καλλιτεχνικών σεμιναρίων, που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Ενώ, σε συνεργασία με την ομάδα της Χειροτέχνικα, ετοιμάζεται μία σειρά από δρώμενα και ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο της επέκτασης και ανανέωσης της Χειροτέχνικα, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, επαγγελματίας ή ιδιώτης, να μοιραστεί μαζί της ιδέες ή προτάσεις συνεργασίας στη φετινή διοργάνωση.

Μείνετε συντονισμένοι μέσω της εκδήλωσης στο Facebook της ιστοσελίδας της για τα επόμενα νέα που θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ