Ένα διαφορετικό Halloween Craft Party στα Tiger που λατρέψατε!

Δεν είναι μια γιορτή για εμάς το Halloween όπως έχω πει ξανά. Είναι όμως μια τέλεια ευκαιρία να διασκεδάσουμε και να δημιουργήσουμε παρέα με τα παιδιά μας! Το να αξιοποιείς τα πάντα με σκοπό τη χαρά είναι ευτυχία! Ένα διαφορετικό Halloween Craft Party στα Tiger που λατρέψατε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου είχα τη χαρά και φυσικά ήταν τιμή μου αυτή τη φορά να συμμετέχω και η ίδια σε ένα από τα craft parties που διοργανώνονται στα Flying Tiger Hellas στο κατάστημα στην Ερμού. Μια αλυσίδα καταστημάτων που αγαπώ ιδιαίτερα καθώς βρίσκω πολλά πράγματα για το σπίτι μου αλλά και υλικά που χρησιμοποιώ σε κατασκευές μου. Πάνω από όλα όμως μου αρέσει το στυλ της διακόσμησης που έχει να μας παρουσιάσει ανά διαστήματα και ταιριάζει πολύ στο δικό μου στυλ.

Η αγαπημένες κράφτερς και μπλόγκερς Zina από το ΕυζηνCreations και η Ελένη από το Craftwithmom μας έχουν παρουσιάσει υπέροχες ιδέες για κατασκευές ενηλίκων και παιδικές μέσα από τα craft parties όπου πραγματοποιούνται ανά διαστήματα στο κατάστημα στην Ερμού. Ευτή τη φορά στην ομάδα βρισκόμουν και εγώ εξαιτίας της μεγάλης αγάπης μου για το Halloween!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Δεν θα σας δείξω ούτε θα σας πω όμως περισσότερα! Θα μπείτε να διαβάσετε και να δείτε ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. επερασαμε ομορφα!!!! ομορφα!!! ομορφα!!! και μου αρεσαν και οι κατασκευες πολυ, αν και ειχαν αραχνες! χιλια ευχαριστω Μαρακι για όλα 🙂

  2. Αχχ τι όμορφα πράγματα που φτιάξατε! Καταλαβαίνεις ότι πόνεσα πολύ που δεν μπορούσα να είμαι στην παρέα σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ