Φτιάξε έναν vintage κουμπαρά με decoupage!

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα όμορφο κόκκινο κουτάκι γεμάτο γλυκά και τραγανά μπισκοτάκια. Φτιάξε έναν vintage κουμπαρά με decoupage! – Παρουσιάζει η Μαρία Διακαντώνη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα όμορφο κόκκινο κουτάκι γεμάτο γλυκά και τραγανά μπισκοτάκια. Ήταν πολύ ευτυχισμένο. Κάθε μέρα άκουγε χαρούμενες παιδικές φωνούλες και το άγγιζαν μικρά τρυφερά χεράκια για να γευτούν τις λιχουδιές του… Όμως τα μπισκοτάκια τελείωσαν και το κουτάκι έμεινε μόνο και λυπημένο σε μια γωνίτσα στο ντουλάπι ”μήπως χρειαστεί”.

Μια μέρα ο κουμπαράς της μικρής Κωνσταντίνας γλίστρησε και πέφτοντας από το ψηλό ράφι έσπασε. Τότε η γιαγιά της θυμήθηκε το κόκκινο κουτάκι και σκέφτηκε να το κάνει κουμπαρά. Πρώτα-πρώτα το έβαψε με άσπρο σπρέι για να το κάνει να ξεχάσει ότι ήταν ένα κουτί από μπισκοτάκια. Μετά επειδή της Κωνσταντίνας της αρέσει το μπαλέτο, διάλεξε μερικές όμορφες μπαλαρίνες από ρυζόχαρτο και τις έκοψε γύρω-γύρω με το χέρι. ‘Οχι με το ψαλίδι. Ύστερα μ`ένα πινελάκι πέρασε μια στρώση κόλλα για ντεκουπάζ επάνω στο κουτί, ακούμπησε τη μπαλαρίνα και την κόλλησε περνώντας από πάνω άλλη μια στρώση από την κόλλα δουλεύοντας από το κέντρο προς τις άκρες.

Αφού στέγνωσε καλά, η γιαγιά ζωγράφισε τα κενά με ασορτί ακρυλικά χρώματα για να το κάνει πιο όμορφο και το πέρασε με διάφανο βερνίκι. Τέλος ο μπαμπάς άνοιξε με το κοπίδι μια σχισμή στο πλαστικό καπάκι και… έτοιμος ο κουμπαράς.

Τώρα το κουτάκι στέκεται περήφανο και χαρούμενο πάνω στο ράφι . Κι αν πέσει…δεν θα πάθει τίποτα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Μια τρυφερή δημιουργία και ανάρτηση από την αγαπημένη μας γιαγιά Μαρία που λατρεύουμε ως τα αστέρια! Ευχαριστούμε…

 

⚘Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα όμορφο κόκκινο κουτάκι γεμάτο τραγανά μπισκότα. Ήταν πολύ ευτυχισμένο… κάθε ημέρα άκουγε χαρούμενες παιδικές φωνούλες και το άγγιζαν μικρά τρυφερά χεράκια για να γευτούν τις λιχουδιές του. Όμως τα μπισκοτάκια τελείωσαν και το κουτάκι έμεινε μόνο και λυπημένο σε μια γωνίτσα στο ντουλάπι “μήπως χρειαστεί”… .⚘ Σήμερα αυτό το κόκκινο κουτάκι έγινε ο κουμπαράς της Κωνσταντίνας… .⚘ #νεα #αναρτηση στο #mommyjammi πως θα φτιάξεις ένα #vintage #κουμπαρα με #decoupage !!! #diy #crafts #decopatch #doityourself #instamoments #insragramer #instavideo #inspiration #imagine #μπαλαρινα #παιδικοδωματιο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Mary Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ