Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19 έως 25 Νοεμβρίου 2018

Η Πανσέληνος στους Διδύμους, αυτήν την εβδομάδα, υπόσχεται να κλείσει κάθε σενάριο που αφήσατε μισοτελειωμένο και αναγκάζεστε να λάβετε δράση, με απαραίτητη προϋπόθεση να απαλλαγείτε από την επιπολαιότητα, την βιασύνη και το άσκοπο ξόδεμα της ενέργειας σας. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19 έως 25 Νοεμβρίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Προχωράτε έτσι, σε ανάληψη ευθυνών, και πρέπει να κυνηγάτε με μεγαλύτερο πάθος τα σχέδια σας, και τις ιδέες σας.. Αποκτήστε μια φιλοσοφία και ακολουθήστε την..

Προσοχή σε βιασύνη, απρόσεκτες κινήσεις και λόγια που δεν θα μπορέσετε να τα πάρετε πίσω..

Υστερόγραφο, ο Ήλιος στον Τοξότη μας κάνει πιο αισιοδοξους, λαμπερούς, αποκτάμε μια φιλοσοφία και κυνηγάμε στόχους, χωρίς να βλέπουμε πίσω μας..

Κριός
Κριέ α’ δεκαημέρου, ο Άρης συγκρουέται αυτήν την εβδομάδα, με τον Δία από τον Τοξότη, έτσι και εσείς βιώνετε μια εσωτερική πάλη, θέλετε να πείτε όχι σε μια καταπιεστική κατάσταση και εδώ μπαίνει το δίλημμα, εσείς ή οι άλλοι. Η Πανσέληνος στους Διδύμους οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα με δάνεια οφειλές, και φυσικά χρωστούμενα. Προσοχή σε εντάσεις που προκύπτουν από κακούς χειρισμούς.  Κριός β’ δεκαημέρου, επικοινωνιακά αλαλούμ ζείτε, έχετε μια απαιτητική καθημερινότητα και συγχρόνως πρέπει να επανεξετάσετε και νομικά ζητήματα ή θέματα σπουδών, εάν είστε σπουδαστής. γραφεικοκρατικές υποθέσεις αναβάλλονται.   Κριός γ’ δεκαημέρου,  η επιστροφή του Βόρειου-Νότιου Δεσμού στον άξονα, Καρκίνου-Αιγόκερω, ζητά από εσάς, να βρείτε το «καταφύγιο» σας , αυτό που αγαπάτε και να το ακολουθήσετε , γιατί μόνο έτσι μπορείτε να φτάσετε ψηλά. Τρυφερότητα, έκφραση συναισθημάτων, δημιουργία μιας στενής σχέσης βοηθάει στην εξέλιξη σας.

Ταύρος 
Ταύρος α΄δεκαημέρου, ο Άρης συγκρούεται αυτήν την εβδομάδα, με τον Δία στον Τοξότη και κλέβει αρκετά το πνεύμα της αισιοδοξίας που είχατε καλλιεργήσει, ωστόσο δεν πρέπει να το βάλετε κάτω, και να οργανωθείτε καλύτερα. Η Πανσέληνος στους Διδύμους, αφορά την ενασχόληση σας με τα κοινά, πιθανόν να αποχωρήσετε από ένα σύλλογο ή μια ομάδα, ή ακόμα θα έρθετε σε ρήξη με το φιλικό σας κύκλο.  Ταύρος β’ δεκαήμερου, επικοινωνιακά αλαλούμ ζείτε, καθώς δεν μπορείτε να συννενοηθείτε με άτομα που διαχειρίζεστε μαζί χρήματα, έχετε π.χ. ένα δάνειο και φυσικά πρέπει να επινοήσετε ένα πιο διπλωματικό τρόπο προσέγγισης των άλλων, για να ξεπεράσετε προβλήματα. Ερωτικές ατασθαλίες-απιστίες.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Βόρειου-Νότιου Δεσμού στον άξονα, Καρκίνου-Αιγόκερω, ζητά από εσάς να επιστρέψετε στα ..θρανία, να βρείτε το σκοπό της ζωής σας,μέσα στην απλή καθημερινότητα σας και να απεγκλωβιστείτε από σχέδια που φαίνονται μεγαλεπήβολα, αλλά σας μπερδεύουν αρκετά. Δώστε την προσοχή σας σε ένα συγγενικό σας  πρόσωπο.

Δίδυμοι 
Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Άρης συγκρούεται αυτήν την εβδομάδα, με τον Δία στον Τοξότη και φαίνεται ότι αγαπημένα άτομα έχουν την ανάγκη σας και έτσι ταλαιπωρείστε ψυχικά, δίνοντας όλη την προσοχή σας στους περιβάλλον σας. Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας, αφορά αρχικά θέματα υγείας, αλλά και η επικοινωνία με τους άλλους, φαίνεται να σας προβληματίζει και πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σχετικά με προσωπικές σχέσεις. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, επικοινωνιακά αλαλούμ ζείτε, κυρίως γιατί έχετε την ανάγκη να τα βρείτε με συνεργάτες ή συζητάτε ένα καινούργιο σχέδιο και πιθανόν αναβολές, καθυστερήσεις σας κάνουν να χάνετε την ψυχραιμία σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Βόρειου-Νότιου Δεσμού στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, ζητάαπό εσάς να επενδύσετε με αγάπη και αφοσίωση στις ικανότητες σας και να προσπαθήσετε να βγάλετε χρήματα, αποκτώντας ξανά την αυτοεκτίμηση σας και μη βασιζόμενοι στις παροχές από τρίτους ή από μια στενή προσωπική σχέση.

Kαρκίνος 
Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Άρης συγκρούεται αυτήν την εβδομάδα, με τον Δία στον Τοξότη και ζείτε μια ταλαιπωρία,  καθώς πρέπει να αντεπεξέλθετε σε μια απαιτητική κατάσταση και υπάρχουν προβλήματα, εάν σπουδάζετε, εργάζεστε στο εξωτερικό ή πρέπει να τακτοποιήσετε νομικές εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος στους Διδύμους, αφορά κυρίως την ψυχολογική σας κατάσταση, οπότε πρέπει να κρατήσετε άμυνες, να διαφυλάξετε τα μυστικά σας και να προσέχετε το να μην εκτεθείτε.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  επικοινωνιακά αλαλούμ ζείτε αυτήν την περίοδο, συναντάτε αρκεα πρακτικά εμπόδια που αφορούν τις μετακινήσεις σας, τον εργασιακό σας χώρο, γενικά βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον που απαιτεί από εσάς να κάνετε υποχωρήσεις και να δείξετε ανοχή. Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Βόρειου-Νότιου Δεσμού στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, ζητά από εσάς , να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να γίνετε ένα με την ..φύση σας και να μην ζητάτε την ολοκλήρωση σας μέσα από την παρουσία μιας σταθερής σχέσης ή συνεργασίας. Αγαπήστε τα σχέδια σας, προβάλετε αυτό που αγαπάτε, χωρίς να φοβάστε τις συνέπειες ή την κριτική.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων
Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Άρης συγκρούεται αυτήν την εβδομάδα, με τον Δία στον Τοξότη, με αποτέλεσμα να νιώθετε εγκλωβισμένοι, τουλάχιστον συναισθηματικά σε μια ερωτική σχέση δεν προχώρησε όπως το θέλατε και δυσανασχετείτε. Η Πανσέληνος στους Διδύμους, επιφέρει αναταραχή μέσα στον φιλικό σας κύκλο, πιθανόν να κάνετε ξεκαθαρίσματα που πονάνε, αλλά είναι αναγκαία. Αρχή μιας νέας κατάστασης. Λέοντα β’ δεκαημέρου, επικοινωνιακά αλαλούμ ζείτε αυτήν την περίοδο, με το άτομο που φλερτάρετε ή ζείτε μια ερωτική ιστορία, έλλειψη τακτ η ασυννενοησία θα σας κάνει να παραιτηθείτε, χωρίς να έχετε τύψεις. Αντιφάσεις και χάνετε την εμπιστοσύνη σας. Προσοχή σε χρήματα που επενδύετε.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Βόρειου-Νότιου Δεσμού στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, ζητά από εσάς, να κάνετε μια στροφή προς τα έσω, να αναζητήσετε αλήθειες μέσα από την μεταφυσική ή την ψυχολογία και να μην δεσμεύεστε τόσο πολύ με την καθημερινότητα σας και τις υποχρεώσεις σας. Ανανεωθείτε, αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας, προσφέρετε στους άλλους ανθρώπους.

Παρθένος
Παρθένε α’ δεκαημέρου,ο Άρης από τους Ιχθύες, συγκρούετε αυτήν την εβδομάδα, με τον Δία από τον Τοξότη και ζείτε μια πιεστική κατάσταση καθώς θα πρέπει να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις που κλέβουν αρκετά από το χρόνο σας και εσείς , αντιθέτως χρειάζεστε αρκετή ξεκούραση. η Πανσέληνος στους Διδύμους, αφορά ένα επαγγελματικό σας χώρο, μπαίνετε σε μια φάση ξεκαθαρίσματων και θα αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες που αρχικά, σας αγχώνουν. Παρθένε β’ δεκαημέρου, επικοινωνιακά αλαλούμ ζείτε αυτήν την περίοδο και πρέπει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των αντιστάσεων που αντιμετωπίζετε μέσα στον χώρο σας και φυσικά φαίνεται ξεκάθαρα ότι ακόμα δεν μπορείτε να επιλύσετε διαφορές. Υποθέσεις γύρω από ακίνητα, σας προβληματίζουν.  Παρθένε γ’ δεκαημέρουη επιστροφή του Βόρειου-Νότιου Δεσμού στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, ζητά από εσάς , να ψάξετε τη χαρά και το νόημα σε ευχάριστες δραστηριότητες που προκύπτουν μέσα από συλλογικές δραστηριότητες, την ένταξη σας σε μια ομάδα ή ακόμα και να υπηρετήσετε ένα όνειρο ή μια ιδέα. Κοινωνικοποιηθείτε και πείτε ναι σε νέες φιλίες.

Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  ο Άρης από τους Ιχθύες συγκρούεται αυτήν την εβδομάδα, με τον Δία στον Τοξότη,  και βιωνετε μια σωματική εξάντληση, που πιθανόν  να οφείλετε σε υπερβολικό όγκο εργασίας ή στο ότι πρέπει να ακολουθήσετε ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα και πιέζεστε. Συγχρόνως, η Πανσέληνος στους Διδύμους, φέρνει αλλαγές στα σχέδια σας, αναγκάζεστε να αλλάξετε ή να εγκαταλείψετε τελείως κάποιες βασικές προτεραιότητες σας, σχετικά με σπουδές ή ένα ταξίδι και θα ανατραπούν αρκετά τα σχέδια σας.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, επικοινωνιακά αλαλούμ ζείτε με συγγενείς, φίλους και καθυστερήσεις , προκύπτουν εάν μετακινείστε συχνά, οπότε πρέπει και επιβάλλεται να είστε προσεκτικοί στους δρόμους και να μην βιάζεστε. Συμφωνίες συμβόλαια πιθανόν να αναβάλλονται.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Βόρειου-Νότιου Δεσμού στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, ζητά από εσάς , να αγαπήσετε περισσότερο την καριέρα σας, να γίνετε αρκετά πιο ανταγωνιστικοί ή να ψάξετε ακόμα και να φτιάξετε το επαγγελματικό σας προφίλ, χωρίς αυτό να σημαίνει να αμελήσετε την οικογένεια σας. Βέβαια, απαιτείτε να γίνετε πιο επαγγελματίες και σταθείτε κοντά σε πρόσωπα εξουσίας που μπορεί να βοηθήσουν στην εξέλιξη σας.

Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Άρης από τους Ιχθύες, συγκρούεται αυτήν την εβδομάδα, με τον Δία από τον Τοξότη και έτσι οδηγείστε σε μια οικονομική κατάσταση, πιο πιεστική, καθώς πρέπει να κάνετε πράγματα για να καλύψετε υποχρεώσεις και έτσι να βγείτε από την ασφαλή ζώνη σας. Η Πανσέλην ος στους Διδύμους αφορά ένα οικονομικό σας κυρίως ζήτημα, πιθανόν θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας γύρω από την διαχείριση των χρημάτων σας , συγχρόνως όμως θα σας φύγει το άγχος και η ανασφάλεια. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου , επικοινωνιακά αλαλούμ ζείτε καθώς πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να φέρετε σε μια ισορροπία τα έσοδα και τα έξοδα σας και είναι δύσκολο, τουλάχιστον αυτήν τη χρονική στιγμή να ξέρετε ακριβώς τον προυπολογισμό σας.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  η επιστροφή του Βόρειου-Νότιου Δεσμού στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω σημαίνει ότι πρέπει να αγαπήσετε την ελευθερία σας, να κυνηγήσετε σπουδές και όνειρα , συγχρόνως αποφεύγοντας αρνητικές σκέψεις που σας βασανίζουν και να βγείτε από δήθεν εχθρικούς κόσμους. Απελευθερωθείτε .

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου,  ο Άρης από τους Ιχθύες, συγκρούεται αυτήν την εβδομάδα, με τον Δία από το ζώδιο σας, άρα είστε αρκετά νευρικοί  και ευέξαπτοι με το κοντινό σας περιβάλλον, ίσως νιώθετε ότι πιέζεστε από υποχρεώσεις και αγγαρίες, και θα σας βγει γκρίνια και απαισιοδοξία και πιθανόν να πρέπει να προσέξετε και το ανοσοποιητικό σας. Συγχρόνως, η Πανσέληνος στους Διδύμους, θα κλείσει ένα κύκλο γύρω από μια επαγγελματική συνεργασία και αναγκάζεστε να κάνετε μια νέα αρχή που θα αλλάξει αρκετά την καθημερινότητα σας.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, επικοινωνιακά αλαλούμ ζείτε αυτό το διάστημα, δύσκολα μπορείτε να συννενοηθείτε είτε με το περιβάλλον σας, είτε με τους συνεργάτες σας, συγχρόνως έχετε μια τάση να αναζητάτε , το παρελθόν, και μια σχέση που έχει λήξει και η εβδομάδα έχει πολλά πισωγυρίσματα.     Τοξότη γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Βόρειου-Νότιου Δεσμού στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω ζητά να δεχτείτε βοήθεια από τους γύρω σας, να ευνοηθείτε δηλαδή οικονομικά, χωρίς να νιώθετε ότι χάνετε την αυτονομία σας ή κινδυνεύει η αξιοπρέπεια σας και να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ο Άρης από τους Ιχθύες, συγκρούεται, αυτήν την εβδομάδα, με τον Δία από τον Τοξότη και αυτόματα μπαίνετε σε φάση άμυνας, αλλάζει η στάση σας και θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί με το περιβάλλον σας και τους φίλους σας. Η Πανσέληνος στους Διδύμους, φέρνει θέματα εργασιακά στο προσκήνιο, πιθανόν να διαφοροποιηθεί αρκετά η καθημερινότητα σας και να πρέπει να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο διαβίωσης. Οι αλλαγές σας φέρνουν αμηχανία.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, επικοινωνιακά αλαλούμ ζείτε αυτήν την περίοδο, κυρίως μέσα σε πολυ προσωπικές σχέσεις, πρέπει να διώξετε τις τοξικές σκέψεις και να μην είστε τόσο καχύποπτοι με το περιβάλλον σας. Δώστε προτεραιότητα σε φυσικές δραστηριότητες και ασχοληθείτε περισσότερο με την ψυχολογία σας. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  η επιστροφή του Βόρειου-Νότιου Δεσμού στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, ζητά να βγείτε από το κυνήγι της κοινωνικής καταξίωσης, μέσα από ένα γάμο ή μια δυνατή επαγγελματική συνεργασία και να ψάξετε για το άλλο σας μισό, που θα σας  συμπληρώνει και θα μπορείτε να εκφραστείτε συναισθηματικά.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ο Άρης από τους Ιχθύες, συγκρούεται αυτήν την εβδομάδα, με τον Δία στον Τοξότη και ζείτε μια φάση οικονομικής πίεσης, πιθανόν να μην δέχεστε την στήριξη που θέλατε να λάβετε από το περιβάλλον σας και θα έχετε πολλές ανασφάλειες. Η Πανσέληνος στους Διδύμους, αφορά μια ερωτική σας γνωριμία ή θα αποφασίσετε να φέρετε το τέλος ή θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, (εξαρτάται από το σύνολο του γενέθλιου χάρτη σας).  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,     επικοινωνιακά αλαλούμ ζείτε με φίλους, αγαπημένους και γενικά το περιβάλλον σας και αναγκάζεστε να δείξετε ανοχή και υπομονή,  και καλό είναι να μην εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας. Υδροχόε γ’ δεκαημέρουη επιστροφή του Βόρειου-Νότιου Δεσμού στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, ζητά από εσάς να πειραματιστείτε στον εργασιακό σας χώρο, να ψάξετε να βρείτε τι σας ταιριάζει και αυτό να ακολουθήσετε, χωρίς να μένετε εγκλωβισμένοι στη γνώμη των άλλων και σε κρυφές σκέψεις.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Άρης από το ζώδιο σας, συγκρούεται αυτήν την εβδομάδα, με τον Δία στον Τοξότη και φέρνει αρκετές προστριβές στον επαγγελματικό σας χώρο , με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πολλές φορές εξουθενωμένοι και κουρασμένοι. Η Πανσέληνος στους Διδύμους, αφορά το τέλος μιας ψυχολογικής κατάστασης, πιθανόν μιας εσωτερικής ανασφάλειας και φαίνεται πως πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη της προσωπικής κατάστασης.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, επικοινωνιακά αλαλούμ ζείτε με πρόσωπα εξουσίας όπως το αφεντικό σας , ή με άτομα που συνεργάζεστε και ασκούν μια πίεση, και πρέπει να δείξετε πυγμή αλλά και υπομονή για να αντεπεξέλθετε. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  η επιστροφή του Βόρειου-Νότιου Δεσμού στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, ζητά από εσάς να βρείτε τη χαρά μέσα από το φλερτ και τον έρωτα, να ξεφύγετε από συλλογικες δραστηριότητες, και γιατί όχι, να αποκτήσετε ένα απόγονο. Επιχειρηματικές δραστηριότητες σας πάνε παρακάτω.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ