Halloween Party στο Hard Rock Cafe για μικρούς και μεγάλους!

Την περίοδο του Halloween την αγαπάμε ιδιαίτερα όπως γνωρίζετε. Φέτος την απολαύσαμε ακόμα περισσότερο αφού μικροί μεγάλοι το γιορτάσαμε σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις που αξίζει να σας πάρω μαζί μου για να τις δείτε! Halloween Party στο Hard Rock Cafe για μικρούς και μεγάλους!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Για αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου οι “Παιδικές Κυριακές” του Hard Rock Cafe Athens μεταμορφώθηκαν και άλλαξαν ημέρα (από Κυριακή σε Σάββατο) προς τιμή της αγαπημένης γιορτής του Halloween. Ένα φανταστικό party το “Li’l Monsters Ball” που ενθουσίασε τα παιδιά με πολλά παιχνίδια, ειδικά θεματικά ροφήματα και estra spook face painting προς τιμήν της ημέρας! Φυσικά η κόρη μου η Κωνσταντίνα επέλεξε το θεματικό της outfit για το party και ήταν έτοιμη να απολαύσει όλες τις δραστηριότητες! Trick or Treat, χειροτεχνίες και παιχνίδια με τις γλυκύτατες κοπέλες παιδαγωγούς!

Μαζί με το παιχνίδι, μέσα σε αυτό το φανταστικό σκηνικό τα παιδιά μπορούσαν να απολαύσουν και το μεσημεριανό τους, επιλέγοντας από το Roxtarsmenu τους που βέβαια ήταν ειδικά σχεδιασμένο από το Hard Rock Cafe! Εννοείται πως όσο η κόρη μου απολάμβανε την Halloween ατμόσφαιρα μπορούσα και εγώ να απολαύσω χαλαρά τον καφέ μου! Όχι βέβαια ότι κάθισα και πολύ αφού πραγματικά ήθελα να δω και η ίδια τα παιχνίδια, τις κατασκευές και όλα όσα είχαν ετοιμάσει ειδικά για αυτή την ημέρα. Φυσικά οι “Παιδικές Κυριακές” συνεχίζονται κανονικά στο Hard Rock Cafe τις ίδιες ακριβώς ώρες 12΄30 με 16΄30 – για να μη χάνετε τα νέα και τις εκδηλώσεις ρίξτε μια ματιά και στη σελίδα τους στο Facebook !

Περάσαμε φανταστικά, η Κωνσταντίνα μου έφυγε ενθουσιασμένη και εγώ μαζί και φυσικά θα επανέλθουμε σε επόμενη παιδική Κυριακή! Μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε και την ειδική φόρμα που θα σας δώσουν στο κατάστημα για αποκλειστικά προνόμια μελών που σίγουρα δεν θα θέλετε να χάσετε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

? Που είμαστε; ?Στο Halloween Party στο @hrcathens !!! Σήμερα είναι το “lil monsters ball” 12:30 με 16:30!!! Κατασκευές, face painting, παιχνίδια, μουσική και χορό και… rocking kids menu!!! Οι δημιουργικές Κυριακές για τα παιδιά συνεχίζονται αλλά σήμερα (εξαιτίας του Halloween) από Κυριακή μεταφέρθηκε Σάββατο!!! . . #mommyjammi #lilmonstersball #thisishardrock #hrcathens #rockinhalloween2018 #halloween #party #halloweenparty #kids

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?MommyJammi.gr®? ᗰᗩᖇY ᒪIOᗪOᑌ ? (@mommyjammi.gr) στις

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Φυσικά μη ξεχάσω και το φανταστικό Party για ενήλικες που απολαύσαμε την Τετάρτη 31/10 στο Hard Rock Cafe! “Day of the Dead – Ημέρα των ΝεκρώνHalloween Party” με στοιχειωμένο αέρα και διακόσμηση, ειδικά ροφήματα και ποτά, αυθεντικές Hard Rock γεύσεις και ανάλογη αμφίεση!!! Στα πλαίσια του Halloween Party το Hard Rock Cafe είχε live Dj set, τρομακτική διακόσμηση, δωρεάν face painting και διαγωνισμό κουστουμιού για όλους τους παρευρισκόμενους! Είδαμε φανταστικό μακιγιάζ αλλά και στολές που μπορώ να σας πω ότι τα ζήλεψα… του χρόνου θα ντυθώ και εγώ!

Επίσης υπήρχαν και δύο θεματικά ποτά, μια «ανατριχιαστική» παραλλαγή του κλασσικού signature cocktail ELECTRIC BLUES, το οποίο μεταμορφώθηκε σε Vampire Max BLUEISLANDICE TEA, με βότκα, ρούμι, τζιν, μπλε κουρακάο, PepsiMax και γαρνιτούρα καραμέλα-εγκέφαλο και μία μη-αλκοολούχα επιλογή, το TrickorTreat FREAKSHAKE, ένα milkshakeμε γεύση μπισκότου OREO, σος σοκολάτα και γαρνιρισμένο με gummyworms, σαντιγί και 2 κομμάτια brownie σοκολάτας!

Φυσικά περάσαμε πολύ όμορφα εγώ και ο Τάσος μου, μιας και είχαμε επιλέξει να παρευρεθούμε οι δύο μας στο party για να περάσουμε super την συγκεκριμένη ημέρα! Το φαγητό ήταν υπέροχο, τα ποτά επίσης αλλά θα σταθώ περισσότερο στο κλίμα και την συμπεριφορά των ανθρώπων του καταστήματος που ήταν εξαίσια… Μπορώ να πω ότι μου έφτιαξαν αμέσως το κέφι μιας και είχα δύσκολες ημέρες εκείνο το διάστημα και πραγματικά το συγκεκριμένο party ήταν ένα φανταστικό boost!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?Happy Halloween people? ?Tonight Halloween Party @hrcathens ? . . #mommyjammi #thisishardrock #rockinhalloween2018 #hrcathens #halloween #party #halloweenparty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?MommyJammi.gr®? ᗰᗩᖇY ᒪIOᗪOᑌ ? (@mommyjammi.gr) στις

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ