Πως να κάνω δώρο παντόφλες σε αγαπημένα μου πρόσωπα με πρωτότυπο τρόπο;

Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα το must have μετά τη ζεστή σοκολάτα είναι οι cozy ζεστές παντόφλες! Εμείς σας προτείνουμε τρόπος ώστε να κάνετε το δώρο σας να φτάσει σε άλλο επίπεδο! Πως να κάνω δώρο παντόφλες σε αγαπημένα μου πρόσωπα με πρωτότυπο τρόπο;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Όπως έχω πει ξανά, οι εποχές είναι δύσκολες και τα οικονομικά μας σφιχτά. Αυτό σημαίνει πως καλό θα ήταν να αγοράζαμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα που θα τους ήταν χρήσιμα, πράγματα που θα προσφέρουν άνεση στην καθημερινότητά τους. Τι πιο γλυκό και χουχουλιάρικο από το να τους χαρίσουμε όμορφες παντόφλες να ζεσταίνουν τα πόδια και να φτιάχνουν τη διάθεση!

Μπορείτε λοιπόν να ενισχύσετε το δώρο αυτό και να το απογειώσετε! Γεμίζοντας τις παντόφλες με μικρά δωράκια όπως αφρόλουτρα, κρεμούλες χεριών ή σώματος, μανό νυχιών, γλυκίσματα και κάρτες ευχών! Ουσιαστικά οτιδήποτε σας αρέσει και ταιριάζει με το ζευγάρι παντοφλίτσες που θα επιλέξετε!

Όταν το δώρο προορίζεται για γυναίκα ή κορίτσι οι επιλογές είναι πολλές! Ακόμα όμως και σε αντρική παντόφλα ή και παιδική μπορείτε να βάλετε μέσα τα κατάλληλα προϊόντα. Για παράδειγμα για τον καλό σας καινούργια ακουστικά, ένα after shave ή ακόμα και εσώρουχα. Για το μικρούλι μπορεί να προσθέσετε αγαπημένες φιγούρες, γλυκίσματα, αυτοκόλλητα και φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις μια καρτούλα με εγκάρδιες ευχές!

Μη ξεχάσεις λοιπόν έχοντας αυτή τη φοβερή ιδέα στο μυαλό σου να ρίξεις μια ματιά στην υπέροχη συλλογή από παντόφλες για τον άντρα, τη γυναίκα και το παιδί στο KokorikoShoes!

Το Κοκορίκο Shoes είναι μια μικρή Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που στόχο έχει να προσφέρει λύσεις σε παπούτσια για όλους, σε προσιτές τιμές.https://www.kokorikoshoes.gr/

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Εγώ φέτος επέλεξα στα δώρα μου τα οποία είναι παντόφλες, να προσθέσω και από ένα γούρι ώστε να τους συντροφεύει με τις καλύτερες ευχές μου! Ένα χειροποίητο γούρι που έφτιαξα εγώ και θα το τυλίξω όμορφα ώστε να το δώσω μαζί με τις παντοφλίτσες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ