Απίθανες παιδικές κατασκευές για τα Χριστούγεννα!

Σε αυτά τα βιβλία θα βρείτε τις ομορφότερες αλλά και τις πιο πρωτότυπες παιδικές κατασκευές για τα Χριστούγεννα! Βιβλία θησαυρός για γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς από τις Εκδόσεις Κεντικελένης! Απίθανες παιδικές κατασκευές για τα Χριστούγεννα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να απασχολήσετε τα παιδιά σας από το να φτιάξετε μαζί υπέροχες Χριστουγεννιάτικες παιδικές κατασκευές. Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και τώρα ετοιμάζουμε τις τσαντούλες με τα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα και μέσα σε αυτές δεν λείπουν οι χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών μας που πάντα χαρίζουν χαμόγελα στους παραλήπτες!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια φανταστική σειρά από τις Εκδόσεις Κεντικελένης όπου αξίζει γονείς και εκπαιδευτικοί για διαθέτετε στην βιβλιοθήκη σας αφού θα σας δώσει πολλές ιδέες και θα σας λύσει τα χέρια! Τα Χριστούγεννα, θέλουν θεματικά βιβλία που θα βοηθήσουν τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να δημιουργήσουν όμορφες κατασκευές με τα παιδιά!

Παράθυρα και δώρα για μικρούς και μεγάλους! Πολύχρωμες και χαρούμενες παιδικές κατασκευές!

?Χαρούμενα αγγελάκια, όμορφη τάρανδοι, ή Άη Βασίληδες με δώρα φορτωμένοι σε κεφάτες και γεμάτες αγάπη εικόνες για παράθυρα θα σας φτιάχνουν το κέφι για όλο το χειμώνα!

?Εδώ θα βρείτε ιδέες για μαγικά δώρα όπως μανταλάκια, κάρτες και γιρλάντες με πατρόν σε φυσικό μέγεθος βήμα-βήμα οδηγίες και πολλές κατασκευές!

?Η επιτυχία των προτάσεων των βιβλίων αυτών είναι εγγυημένη!!!

Δείτε εδώ: Χειμώνας & Χριστούγεννα 

Νέα γενιά έξυπνων βιβλίων κατασκευών και πρακτική θήκη για όλα τα πατρόν τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο!
.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις εκδόσεις Κεντικελένης στην σελίδα τους στο Facebook ή καλέστε στα τηλέφωνα ☎️2103600014/ 2103636998.

Μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στο site τους όπου θα βρείτε όλα τα βιβλία καθώς και πολλά ακόμα, για γονείς και εκπαιδευτικούς! Τέλος μη ξεχάσετε να τους ακολουθήσετε και στο Instagram!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ