Στο ταξίδι μας στον ουρανό μετά τον Τοξότη συναντάμε τον Αιγόκερω

O Αιγόκερως έχει ανάγκη να λειτουργεί μέσα σε ένα καθορισμένο πλαίσιο. Δεν του αρέσει να του δίνεις πολλές δυνατότητες δράσης και αυτοσχεδιασμού γιατί… μπερδεύεται! Στο ταξίδι μας στον ουρανό μετά τον Τοξότη συναντάμε τον Αιγόκερω – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology(www.pandorastrology.com)


Αιγόκερως 22Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Κυβερνήτης πλανήτης Κρόνος

Στοιχείο Γη

Πολύτιμος λίθος Τιρκουάζ

Λουλούδια Κισσός, Αμάραντος, Πανσές

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που του αρέσει να ακολουθεί την “πεπαρτημένη”. Κάποιες φορές αυτό εκφράζεται με το να είναι πολύ κοντά στην παράδοση αλλά γενικά σημαίνει πως ο Αιγόκερως έχει ανάγκη να λειτουργεί μέσα σε ένα καθορισμένο πλαίσιο. Δεν του αρέσει να του δίνεις πολλές δυνατότητες δράσης και αυτοσχεδιασμού γιατί… μπερδεύεται! Χρειάζεται να γνωρίζει τους κανόνες του παιγνιδιού πριν παίξει. Συνήθως είναι σχολαστικός και συνετός. Δε θα δεις συνήθως έναν Αιγόκερω να κάνει τις σπατάλες που κάνει ένας Ζυγός ή ένας Τοξότης. Έχει μια ιδιότυπη αίσθηση του χιούμορ και μια από τις αρετές του είναι η υπομονή. Επειδή σκέφτονται πρακτικά, συνήθως δεν τους βρίσκει κανείς αξιαγάπητους επειδή πολύ απλά δεν εκδηλώνονται με αυτόν τον τρόπο. Οι Αιγόκεροι βάζουν τα πράγματα σε μια σειρά και κοιτάνε τι έχει αποτέλεσμα έτσι συνήθως αποφεύγουν τα πολλά λόγια ή τις περιττές εκδηλώσεις συναισθημάτων. Αυτό μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στη συναισθηματική τους ανάπτυξη και ευφυΐα.

Σχέσεις

Επειδή για αυτό το ζώδιο είναι σημαντική η επαγγελματική και οικονομική αποκατάσταση, συνήθως δεν ξεκινάει, επίσημα τουλάχιστον, μια σχέση αν δε νιώσει σίγουρος ότι τα πράγματα έχουν σταθεροποιηθεί. Κατά κανόνα οι Αιγόκεροι δεν εκδηλώνονται πολύ συναισθηματικά και έτσι τους είναι δύσκολο να επικοινωνήσουν την αγάπη τους με τρόπο που να γίνεται αντιληπτός από το ταίρι τους. Ο Αιγόκερως πάντως θα προτιμήσει την πράξη παρά τα λόγια. Όπως και να έχει, οι Αιγόκεροι χρειάζεται να καταλάβουν πως οι σύντροφοί τους έχουν την ανάγκη να επιβεβαιώνεται η αγάπη τους και συναισθηματικά. Κατά κανόνα γίνονται καλοί οικογενειάρχες.

Καριέρα

Αρχετυπικά ο Αιγόκερως είναι ο… επαγγελματίας του ζωδιακού! Η πρακτικότητα και η σύνεσή του τον κάνουν μοναδικό για καριέρα. Είναι σημαντικό να διατηρούν την αυτοπεποίθησή τους υψηλά για να είναι αποτελεσματικοί. Κάποιες φορές είναι υπερβολικά αφοσιωμένοι στο αποτέλεσμα και έτσι μπορεί να γίνουν δεσποτικοί αν αναλάβουν μια υπεύθυνη θέση. Η σχέση τους με το χρήμα είναι καλοί και προσέχουν για να έχουν. Έτσι από νωρίς θα μπουν στη συνήθεια της αποταμίευσης (μια λέξη άγνωστη πχ για τους περισσότερους Τοξότες). Ο Αιγόκερως έχει ανάγκη να νιώθει χρήσιμος και αποτελεσματικός έτσι δεν μπορεί να κάνει μια εργασία που δεν του θέτει στόχους. Από την άλλη είναι προσεκτικός στα βήματά του και δεν ριψοκινδυνεύει.

Μάθημα

 

Οι Αιγόκεροι έχουν να μάθουν το μάθημα της έκφρασης των συναισθημάτων τους. Η υπερβολική προσήλωση σε στόχους ή στην καριέρα και η ερμηνεία όλων των εμπειριών τους μόνο μέσα από την πρακτικότητα είναι τις περισσότερες φορές τρόποι να υπεκφεύγουν τη συνάντηση με το συναίσθημα. Ο Αιγόκερως διδάσκει τους άλλους τι σημαίνει υλοποίηση. Πως χειρίζεται κανείς την ενέργειά του ώστε να υλοποιεί στον κόσμο να όνειρά του και να μην παραμένουν ιδέες στο κεφάλι του.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ