DIY καλοκαιρινός διακοσμητικός δίσκος – VIDEO

Φέρε το καλοκαίρι στο σπιτικό σου δημιουργώντας εύκολα έναν φανταστικό δίσκο στο βίντεο που σου δείχνω! DIY καλοκαιρινός διακοσμητικός δίσκος – VIDEO

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Δεν χρειάζονται πολλά για να συνθέσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο σου. Μερικά αγαπημένα αντικείμενα / υλικά συνδυασμένα με τον σωστό τρόπο μπορούν να σου δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Το καλοκαίρι έφτασε και η καλοκαιρινή διακόσμηση στο σπιτικό μας, στο εσωτερικό ή και στους εξωτερικούς του χώρους όπως αυλές και μπαλκόνια είναι ιδανικά για να μας φτιάξουν τη διάθεση.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις απλά και γρήγορα πως διακόσμησα έναν ξύλινο δίσκο σερβιρίσματος. Καλοκαιρινός διακοσμητικός δίσκος. Αρχικά τοποθέτησα τα κεριά στην συνέχεια όμως τοποθέτησα μια καράφα και ένα σφηνοπότηρο αφού μου άρεσε ακόμα περισσότερο η ιδέα που παραπέμπει σε νησάκι!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?Φέρε το καλοκαίρι στον δίσκο σου!? Ίσως επειδή μου λείπει πολύ το καλοκαιράκι σε ένα όμορφο νησί… Ίσως επειδή μου λείπουν οι τσικουδιές και τα ουζάκια δίπλα στη θάλασσα… Θέλησα να φτιάξω έναν δίσκο με άρωμα καλοκαιριού που θα στολίζει τη τραπεζαρία μου! Τα υλικά είναι από @barkas.gr και η έμπνευση είναι από την λαχτάρα μου να φύγω ταξιδάκι σε νησί ?✌? . . #mommyjammi #diy #summer #decoration #barkasgr #Imaginecreategr #fantasou_dimiourgise #homedecor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MommyJammi.gr® ᗰᗩᖇY ᒪIOᗪOᑌ (@mommyjammi.gr) στις

Δώσε μια νότα φρεσκάδας στο σπιτικό σου και φέρε το καλοκαίρι στον χώρο σου! Καλή επιτυχία και καλές κατασκευές! Η δημιουργία είναι χαρά, είναι έμπνευση, είναι ενέργεια μη το ξεχνάτε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ