Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 14 έως 20 Ιανουαρίου 2019

Με τον Ήλιο στον Υδροχόο, ψάχνουμε τρόπους να επιτεθούμε στο κατεστημένο, να δείξουμε το μποι μας σε αυτό που ονομάζουμε «εξουσία» και κάνουμε τις επαναστάσεις μας. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 14 έως 20 Ιανουαρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Με τον Ήλιο στον Υδροχόο, ψάχνουμε τρόπους να επιτεθούμε στο κατεστημένο, να δείξουμε το μποι μας σε αυτό που ονομάζουμε «εξουσία» και κάνουμε τις επαναστάσεις μας. Ερωτικά είμαστε διαθέσιμοι να πειραματιστούμε χωρίς όμως να αγαπάμε την δέσμευση.

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης δίνουν διέξοδο σε μοναχικές καρδιές, επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη..

Το τετράγωνο Ήλιου, Ουρανού προκαλεί χάος, αναρχία.. και γεννάει αντάρτες.. Μυρίζει μπαρούτι..

Kριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο οδηγεί σε νέες φιλίες, ανάγκη για κοινωνικοποίηση και μπορείτε να ασχοληθείτε έντονα με το άνοιγμα του φιλικού σας κύκλου και επενδύοντας σε δημόσιες σχέσεις. Συμμετοχή σε ομάδες, οργανώσεις και κοινωνικές συζητήσεις.  Κριός β’ δεκαημέρου, προγραμματίστε τα σχέδια σας και τολμήσετε να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας για να έχετε νέες ιδέες και να μπορέσετε να βρείτε λύσεις από αδιέξοδα προβλήματα. Θετικά νέα για σπουδαστές και επίλυση νομικών ζητημάτων.  Κριός γ’ δεκαημέρου, προσοχή θέλει η εβδομάδα καθώς δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και είστε αρκετά εκνευρισμένοι με ότι γίνεται γύρω σας. Προσπαθήστε να είστε ουδέτεροι σε συζητήσεις που σας εγκλωβίζουν στον παρελθόν.

 

Ταύρος 
Ταύρος α΄δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο οδηγεί σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα όπου και μπορείτε να συνεργαστείτε με πρόσωπα κύρους και θα νιώσετε ότι ανοίγουν πόρτες, έστω και εάν πρέπει να προσπαθήσετε για αυτο.   Ταύρος β’ δεκαήμερου, θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, προσεγγίζετε με έξυπνο τρόπο νέες πηγές εσόδων με δυνατότητα κέρδους και έτσι θα ξεπεράσετε ανασφάλεια και φόβους. Χρήματα από τρίτους.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, προσοχή θέλει η εβδομάδα καθώς καλείστε να διαχειριστείτε κρίσεις άγχους ή φόβων που αφορούν ένα δικό σας πρόσωπο και τη συμπεριφορά του απέναντι σας και συγκρούεστε εσωτερικά. Ορίστε νέες προτεραιότητες.

Δίδυμοι 
Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο οδηγεί σε νέα μονοπάτια, ειδικά εάν σπουδάζετε ή ψάχνετε να βρείτε τρόπους να επενδύσετε στο μέλλον σας και πρέπει να βγείτε έξω να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο. Μην μένετε στα ίδια και αναπολείτε το παρελθόν.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες και μπορείτε να νιώσετε ασφάλεια αλλά και να αισθανθείτε τυχεροί στον έρωτα αλλά και σε θέματα εργασίας. Ξαφνικές προτάσεις για επισημοποίηση. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε λόγια που μπορείτε να μπείτε και να πληγώσετε το περιβάλλον σας, αρκετές συγκρούσεις θα ζήσετε αυτήν την εβδομάδα μέσα στο οικείο χώρο σας και προσπαθήστε να ξεπεράσετε αρνητικά συναισθήματα. Συζητήσεις γύρω από κληρονομικά ζητήματα.

Kαρκίνος 
Καρκίνος α’ δεκαημέρου, Ο Ήλιος στον Υδροχόο οδηγεί σε οικονομικές λύσεις, μπορείτε να ασχοληθείτε με δάνεια, διακανονισμούς και να διεκδικήσετε καλύτερους όρους διαχείρισης των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Επίσης, αρχίζετε και δίνετε σημασία στην σεξουαλική σας ζωή.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο, θα λάβετε δώρα από τον εργοδότη σας και μπορεί να βρεθείτε σε νέο εργασιακό χώρο με προοπτικές να ξεχωρίσετε και να αυξήσετε το εισόδημα σας. Βελτιώνεται η καθημερινότητα σας και ερωτικές εκπλήξεις.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε ζητήματα με πρόσωπα κύρους , πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με τους ανωτέρους σας και αυτό αυτόματα να σας κάνει να αλλάξετε προσανατολισμό και να διακόψετε τωρινές συνεργασίες. Προσοχή σε εντάσεις και λεκτικούς διαξιφισμούς.
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων
Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο οδηγεί στο να δώσετε προτεραιότητες σε προσωπικές σας σχέσεις, να επαναξιολογήσετε την τωρινή σας σχέση και να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας που μέχρι τώρα διστάζετε να κάνετε. Βελτιώστε τον τρόπο επικοινωνίας σας.     Λέοντα β’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να ζήσετε ρομαντικές στιγμές, να ψυχαγωγηθείτε και να ξεπεράσετε πιθανά αρνητικά συναισθήματα που σας είχαν αναγκάσει να κλειστείτε σπίτι.. Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, έρωτα και τύχη. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, προσοχή αυτές τις μέρες για να μην ξεπεράσετε τα όρια σας, δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε μια νέα πραγματικότητα και αυτό αφορά την καθημερινότητα σας και κυρίως τις συναδελφικές σας σχέσεις. Παραμείνετε ψύχραιμοι και μην παρασύρεστε σε παρορμητικές κινήσεις που θα σας εκθέσουν.

Παρθένος
Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο οδηγεί στο να αναζήτησετε μια θέση εργασίας που ικανοποιεί τα θέλω σας και μπορείτε να διεκδικήσετε μεγαλύτερες απολαβές και νιώθετε ικανοποίηση. Εργάζεστε με ζήλο. Ερωτικές συναντήσεις μέσα στον χώρο εργασίας σας.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, βελτιώνονται οι σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα και απεγκλωβίζεστε από αρνητικά συναισθήματα. Οικονομική εύνοια από ακίνητα.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, προσοχή αυτές τις μέρες, πρέπει να φροντίσετε δικά σας πρόσωπα και να ρυθμίσετε καλύτερα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις,κάνοντας διορθωτικές κινήσεις. Αντιμετωπίζετε εμπόδια αλλά είναι στο χέρι σας να τα ξεπεράσετε.

Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο οδηγεί στο να βγείτε από την κλεισούρα και ίσως το οικογενειακό κλίμα να σας έχει κουράσει και να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας κάνοντας όμως πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση. Πιθανά κέρδη σας ανακουφίζουν. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις εάν ασχολείστε με την προώθηση της επιχείρησης σας, τη διαφήμιση ή σπουδάζετε και σας ενδιαφέρει η επαγγελματική σας κατάρτιση. Προτάσεις για να βγείτε από την αφάνεια. Νέο μεταφορικό μέσο. Ταξιδάκια αναψυχής.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, προσοχή αυτές τις μέρες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο μην οδηγείτε τις συζητήσεις στα άκρα, προσέχετε τα λόγια σας και μείνετε ουδέτεροι σε διαπληκτισμούς τρίτων. Πιθανή ρήξη σε προσωπικη σχέση.

Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο οδηγεί στο να δώσετε έμφαση σε οικογενειακές σχέσεις, να καλύψετε ανάγκες αγαπημένων προσώπων και να κάνετε συζητήσεις που θα σας ανακουφίσουν ψυχικά. Καλλιεργείστε ένα ήρεμο κλίμα, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς. Σκορπιός β΄δεκαημέρου, θετικές οι εξελίξεις για το πορτοφόλι σας, είτε θα βρείτε μια νέα πηγή εσόδων και θα αυξηθεί το εισόδημα σας είτε θα προχωρήσετε σε μια νέα προσωπική κατάσταση που θα σας ανακουφίσει ψυχικά. Μείνετε ανοιχτοί σε νέες ενδιαφέρουσες ερωτικές προκλήσεις.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, προσοχή αυτές τις μέρες, δώστε προτεραιότητα στην υγεία σας, κάντε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και μην αμελείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας , επιλέγοντας μια σωστή διατροφή χωρίς πολλές θερμίδες. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου, o Ήλιος στον Υδροχόο οδηγεί σε ενδιαφέρουσα μονοπάτια, σας κάνει πιο επινοητικούς, έχετε έμπνευση, προχωράτε με αισιοδοξία τα σχέδια σας και βλέπετε θετικά αποτελέσματα. Έντονη δραστηριοποίηση μέσα από το διαδίκτυο. Ταξιδάκια που σας ανανεώνουν. Συμφωνίες, αγορές.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, θετικές οι εξελίξεις σε επαφές , συνεργασίες, προσωπικούς στόχους, διανύεετε μια ευχάριστη περίοδο και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Έρωτική γνωριμία. Φλερτ. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, προσοχή αυτές τις μέρες , μην παίρνετε τα πάντα στα σοβαρά, διατηρήστε χαμηλούς τόνους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.. Ξαφνικός έρωτας.

Αιγόκερος
Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, Ο Ήλιος στον Υδροχόο δίνει έμφαση στα οικονομικά σας, θέλετε να εξασφαλίσετε τη υλικη σας σταθερότητα και κάνετε τα πάντα για να αποφύγετε κινδύνους και να καλύψετε κενά, έξοδα που είχαν γίνει και έτσι να βάλετε μια τάξη. Αυτοπεποίθηση, σιγουριά.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, θετικές οι εξελίξεις μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε με οικεία σας πρόσωπα, αγαπάτε περισσότερο την ησυχία σας αλλά θα μπορέσετε να απολαύσετε ήρεμες οικογενειακές στιγμές. Ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, προσοχή αυτές τις μέρες, προωθήστε με διπλωματικό τρόπο τα σχέδια σας, μιλήστε για τις απαιτήσεις σας, ωστόσο μη είστε απότομοι και ελέξγτε τον παρορμητισμό σας.

Υδροχόος
Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στο ζώδιο σας , σημαίνει το τέλος μιας γενέθλιας χρονιάς, θα κάνετε την αυτοκριτική σας αλλά και θα βάλετε νέους στόχους για να μπορέσετε να χτίσετε μια νέα πραγματικότητα. Όλα γυρνούν γύρω από εσάς..  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θετικές οι εξελίξεις στον φιλικό σας κύκλο, δέχεστε πληθώρα προτάσεων για να παραβρεθείτε σε συγκεντρώσεις, να λάβετε4 μέρος σε ομάδες, γενικά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και θα λάβετε ηθική ικανοποίηση. Ερωτικές προκλήσεις.   Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,προσοχή αυτές τις μέρες, επιβάλλεται να είστε συγκεντρωμένοι και να μην αφαιρείστε και απαιτείστε μια καλύτερη αντιμετώπιση από τους γύρω σας. Συγγενικά άτομα σας πιέζουν.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο σας ηρεμεί, θα επιδιώξετε να περάσετε χρόνο με τον εαυτο σας, να ξεπεράσετε πιθανά τραύματα του παρελθόντος, κάνοντας μια σύντομη αλλά απαραίτητη ψυχανάλυση. Έρωτας κρυφός.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, θετικές οι εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο , έχετε την προστασία και στήριξη του περιβάλλοντος σας και πιθανόν να λάβετε προαγωγή και να αλλάξει τελείως η ζωή σας. Ευτυχισμένες στιγμές. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  προσοχή αυτές τις μέρες , συνειδητοποιήστε που ξοδεύετε τον χρόνο αλλά και το χρήμα και μη έχετε υπερβολικές προσδοκίες από τους γύρω σας. Έκτακτα έξοδα και πιθανές ζημίες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ