Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2019

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο φλερτάρεις με τα ιδανικά σου, τους στόχους σου και θυσιάζεις με επιχειρήματα στενές προσωπικές σχέσεις και συναισθήματα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Μέρες που χρωματίζονται από την επιθυμία να εκδηλώσεις τα χαρακτηριστικά σου, να ξεχωρίσεις σαν προσωπικότητα και να φανεί το «εγώ» σε ένα παιχνίδι δήθεν ήπιο , χωρίς εχθρούς..και πάντα μαζί με τους άλλους..

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο φλερτάρεις με τα ιδανικά σου, τους στόχους σου και θυσιάζεις με επιχειρήματα στενές προσωπικές σχέσεις και συναισθήματα..

Yστερόγραφο, δεν μιλάς , only chat..»τσατάρεις»

Κριός 

Κριέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο βελτιώνει αρκετά την καθημερινότητα σας, καθώς έχετε περισσότερο χρόνο διαθέσιμο για τους φίλους σας και ξεκινάει μια εβδομάδα έντονα κοινωνική. Συγχρόνως ο Χείρωνας επισκέφτεται το δεκαημερο σας για να σας θυμίσει τα σφάλματα του παρελθόντος.  Κριός β’ δεκαημέρου,προσοχή σε εξιδανικεύσεις και μη πέφτετε με τα μούτρα σε σχέσεις που υπόσχονται πολλά αλλά τελικά δεν θα σας καλύψουν. Αποφύγετε να είστε υπερβολικά συναισθηματικοί. Κριός γ’ δεκαημέρου, ένταση και ένα υπερβολικό ενδιαφέρον θα πρέπει να δείξετε για την τακτοποίηση των οικονομικών σας θεμάτων και έτσι να γλυτώσετε πιθανή ταλαιπωρία. Μην πέφτετε σε αντιφάσεις.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας κάνει ακαταμάχητα γοητευτικούς και σας δίνει τη δυνατότητα να επανασυνδεθείτε με πρόσωπα εξουσίας και γενικά η εβδομάδα έχει ερωτικό αλλά και επαγγελματικό ενδιαφέρον. Συγχρόνως ο Χείρωνας στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σας για να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας και να στραφείτε σε εναλλακτικούς τρόπους διαβίωσης.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τα άτομα που συνηθίζουν να σας εκνευρίζουν είτε γιατί σας ανταγωνίζονται είτε γιατί διαφωνούν με ότι κάνετε. Καλό θα ήταν να συμβουλεύεστε μόνο τον εαυτό σας. Ταύρος γ δεκαημέρου,  γενικά είστε σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει όλα τα προβλήματα σας και το ..άγχος παραμένει..Ασκηθείτε ή επιλέξτε δραστηριότητες που μπορεί να σας χαλαρώσουν,

Δίδυμοι 

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Υδρόχοο βλέπει θετικά το δεκαήμερο σας , έτσι έχετε ευκαιρίες να αναβαθμίσετε την ερωτική σας ζωή, να κάνετε κάποιο ταξίδι που θα σας ανανεώσει και γενικά έχετε επιτυχίες. Ο Χείρωνας από τον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σας και πρέπει να μπείτε σε φάση ξεκαθαρίσματος , διαγράφοντας τοξικούς ανθρώπους και δήθεν φίλους από τη ζωή σας.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να υπογράφετε συμβόλαια, ή να κάνετε συμφωνίες χωρίς να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα και καλό είναι να βασίζεστε περισσότερο στην λογική παρά στον ένστικτο σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  ένταση μέσα στον φιλικό ή οικογενειακό χώρο θα επηρεάσει την ψυχολογική αλλά και οικονομική κατάσταση, εφόσον υπάρχει και συνεργασία και πρέπει να αναθεωρήσετε την στάση σας για να αποφύγετε τις απώλειες.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που μοιράζεστε με άλλους και θα δείτε ότι το εισόδημα σας μπορεί να διπλασιαστεί καθώς μπορεί να απαλλαχθείτε από ένα οικονομικό χρέος. Σεξουαλική ζωή ανανεώνεται. Ο Χείρωνας στον Κριό επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και πρέπει να επανεξετάσετε τα λάθη σας σε σχέση πάντα με τον επαγγελματικό σας περίγυρο.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ασχολείστε έντονα με τα ερωτικά σας και αυτό δεν μπορεί να σας βγεί σε καλό γιατί παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας και θα φανείτε ανεπαρκείς. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ένταση βιώνετε μέσα σε συνεργασίες αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους καθώς οι απαιτήσεις τους σας οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις και χάνετε το δίκιο σας. Συνεργαστείτε μαζί τους αλλά μην παραχωρείτε τα δικαιώματα σας.
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,η Αφροδίτη στον Υδροχόο βελτιώνει αρκετά τον ψυχισμό σας έτσι ώστε να βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες και γενικά θα δείτε ότι έχετε να λάβετε δώρα και μην παραπονιέστε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Ο Χείρωνας στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σας και υπενθυμίζει ότι έχετε κάνει λάθη που αφορούν βασικούς στόχους της ζωής σας και πρέπει να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, οικονομικά άγχη έχει αυτή η εβδομάδα, καθώς και λόγω υπερβολικών εξόδων έχετε βγει εκτός προυπολογισμού, αλλά τελικά θα τα καταφέρετε , αρκεί να μην πανικοβάλλεστε. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  απαισιοδοξία ή μια μικρή απογοήτευση περνάτε καθώς αντιμετωπίζετε εμπόδια στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου σας και αυτό επιβαρύνει τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή άτομα που συνεργάζεστε.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Υδρόχοο βελτιώνει την καθημερινότητα σας καθώς απαλλάσεστε από μια κατάσταση που σας είχε κουράσει και μπορείτε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ο Χείρωνας στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σας και υπενθύμιζει λάθη οικονομικής διαχείρισης και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, μια έξτρα πίεση βιώνετε από τον/την σύντροφο σας αυτές τις μέρες καθώς και λόγω υποχρεώσεων δεν μπορείτε να αφιερώνετε χρόνο στην ερωτική σας ζωή. Συζητήστε ανοιχτά τους προβληματισμούς σας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, οικονομικές πιέσεις ή αλλαγές που πρέπει να γίνουν πάνω στην διαχείριση των χρημάτων σας και έτσι θα παραβιάσετε το πρόγραμμα σας με αποτέλεσμα να είστε περισσότερο ευέξαπτοι με τους γύρω σας.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας ευνοεί το επόμενο διάστημα και θα ζήσετε μια ευχάριστη εβδομάδα με φλερτ, ερωτικές κατακτήσεις, ραντεβού αλλά και εάν ασχολείστε με επιχειρηματικές δραστηριότητες θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ο Χείρωνας στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σας για να βάλετε σε τάξη προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα και κυρίως να αναλάβετε τα λάθη σας , αποφεύγοντας να ρίχνετε το φταίξιμο στους γύρω σας. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είναι η κατάλληλη στιγμή να νικήσετε την αναβλητικότητα σας και ξεκινήστε με απλά καθημερινά πράγματα και αλλάξτε , οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα σας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ξαφνικά καυγαδάκια μπορεί να ξεσπάσουν αυτές τις μέρες και να ψυχραθείτε με άτομα της οικογενείας σας ή τους συνεργάτες. Μην τραβάτε το σχοινί.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η ΑΦροδίτη στον Υδροχόο βελτιώνει την ψυχολογία σας, είστε σε φάση επανασύνδεσης με αγαπημένα πρόσωπα και θα λυθούν αρκετές παρεξηγήσεις. Συγχρόνως θα λάβετε αρκετά δώρα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Ο Χείρωνας στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σας και υπενθυμίζει πιθανά λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν και αφορούν τον εργασιακό σας χώρο. Σκορπιός β΄δεκαημέρου, με υπερβολικό συναισθηματισμό και ρομαντικά αντιμετωπίζετε τη στάση ενός αγαπημένου προσώπου και αυτό εγκυμονεί κινδύνους καθώς μπορεί να εξαπατηθείτε και να πέσετε από τα σύννεφα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  έκτακτα εξοδα   προκύπτουν  που αφορουν μια επαγγελματική σας κίνηση και θα χάσετε προσωρινά την ησυχία σας. Δώστε προτεραιότητα στα σχέδια σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει αισιοδοξία, τύχη και αρκετές ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο που αφορά την προώθηση της δουλειάς σας και νιώθετε ότι σιγά σιγά θα ξεπεράσετε τα πρακτικά προβλήματα που σας είχαν ταλανίσει. Ο Χείρωνας στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σας και υπενθυμίζει τα λάθη που έχετε κάνει στην ερωτική σας ζωή και πιθανόν τώρα να είστε μόνοι ή με έναν σύντροφο που δεν σας καλύπτει συναισθηματικά. Τοξότη β’ δεκαημέρου, μέρες για να βάλετε επιτέλους τη λογική να δουλέψει , να τα πείτε με τον εαυτό σας και κυρίως να ωριμάσετε. Μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι της ζωής. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, σε ερωτική «φουρτούνα» θα βρεθείτε αυτές τις μέρες με αρκετές σκηνές ζηλοτυπίας και ..πιθανόν να παρανομήσετε. Οικονομικές διακυμάνσεις.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει κέρδη, αυξάνει το εισόδημα σας και έτσι βελτιώνετε η ψυχολογία σας και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. Μέρες ξεγνοιασιάς, προσοχή μόνο σε σπατάλες και άσκοπες αγορές. Ο Χείρωνας στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σας και υπενθυμίζει λάθη που έχουν γίνει μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και νιώθετε ότι δεν είχατε την κατάλληλη υποστήριξη.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, προσοχή σε συμφωνίες και υπογραφές που βάζετε αυτό το διάστημα και δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Μπερδέματα σε μετακινήσεις ή ταξίδια.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, έντονες καταστάσεις βιώνετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο , πιθανόν να έρχεστε σε μια συνεχή κόντρα με άτομα εξουσίας και πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις για να ξεπεράσετε τον κίνδυνο οριστικής ρήξης.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας είναι καλός οιωνός, φέρνει τύχη, δώρα, επανασυνδέσεις και γενικά περνάτε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα , αφήνοντας τα προβλήματα για λίγο αργότερα.. Ο Χείρωνας στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σας και υπενθυμίζει λάθη -παρεξηγήσεις που έχουν γίνει σε συγγενικές σχέσεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά αισιόδοξοι πάνω σε οικονομικά ζητήματα και καλό θα ήταν να μαζευτείτε και να μην ξοδεύετε χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Υδροχόε γ’ δεκαήμερο, έντονο παρασκήνιο επηρεάζει την ψυχολογία σας, ωστόσο είναι κάτι παροδικό και μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους..εχθρούς σας με την γνωστή παγερή αδιαφορία σας..

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας, ηρεμείτε με το να ασχολείστε με τον εσωτερικό σας κόσμο και έχετε αποφασίσει να αφήσετε την τοξικότητα έξω από την πόρτα σας. Ο Χείρωνας στον κριό υπενθυμίζει λάθη οικονομικής φύσεως που σας έχουν ..κοστίσει ακριβά και πρέπει τώρα να ορθοποδήσετε. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, βγείτε από το ροζ συννεφάκι και αντιμετωπίστε με αντικειμενικό τρόπο τα προβλήματά σας. Μην ασχολείστε μόνο με το ταίρι σας.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν και ίσως ζητήσετε τη βοήθεια φίλων ή δικών σας προσώπων για να ξεπεράσετε την παροδική μπόρα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ