Προσφορές σε παιδικά ρούχα που δεν θέλεις να χάσεις! Δες τι ανακάλυψα!

Ξεκινάμε με δεδομένο ότι τα παιδιά μας έχουν ραγδαία ανάπτυξη και τα ρούχα τα αντικαθιστούμε σε χρόνο ρεκόρ! Δεύτερο δεδομένο είναι ότι σε περιόδους προσφορών και εκπτώσεων είναι η κατάλληλη στιγμή για να γεμίσουμε τις ντουλάπες τους! Προσφορές σε παιδικά ρούχα που δεν θέλεις να χάσεις! Δες τι ανακάλυψα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αυτό το διάστημα θα με βρεις κολλημένη σε οθόνες υπολογιστή και κινητού, κάνοντας βόλτα σε πολλά online καταστήματα με παιδικά ρούχα αφού διανύουμε περίοδο εκπτώσεων! Όπως σου είχα γράψει και παλιότερα προτιμώ να κάνω τις αγορές μου σε παιδικά ρούχα online αφού εξοικονομώ χρόνο, κάνω σύγκριση τιμών και βρίσκω αυτό ακριβώς που θέλω. Φυσικά το ίδιο κάνω και για εμένα αλλά και για τον σύζυγό μου. Όταν είσαι εργαζόμενη μάνα με μία απαιτητική καθημερινότητα μάλλον η βόλτα στα μαγαζιά φαντάζει όνειρο απατηλό αλλά και κουραστικό θα συμπληρώσω, αφού προσωπικά, θα προτιμήσω τον καναπέ του σαλονιού μου για να κάνω “βόλτες” αλλά και αγορές στα online καταστήματα.

Μόλις ακούσω λοιπόν εκπτώσεις και προσφορές δεν υπάρχει πιθανότητα να τις προσπεράσω έτσι απλά. Είναι σίγουρο ότι θα ρίξω μια ματιά γιατί με αυτό το τρόπο θα αγοράσω ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που λείπουν αυτή την περίοδο από την κόρη μου. Βέβαια είναι και η κατάλληλη ευκαιρία να πάρω την ρεβάνς μου για τα επόμενα νούμερα που θα φορέσει κάνοντας αγορές σε ρούχα, ένα με δύο νούμερα μεγαλύτερα για να ξεκινήσω να φτιάχνω την επόμενη γκαρνταρόμπα της. Αν έχεις μωρό ή παιδάκι δημοτικού ξέρεις πολύ καλά ότι θα αγοράσεις σήμερα ρούχο και θα το φορέσει για ένα πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μη σου πω ότι αν δεν είσαι προσεκτική μπορεί να κάνεις μια αγορά τώρα και με το που το βάλει επάνω του το παιδί να έχει βάλει ήδη 3 πόντους έτσι για πλάκα! (ουφ τι τραβάμε και εμείς οι μάνες).


Παρακάτω λοιπόν θα σου προτείνω ένα online κατάστημα το Cool Club το οποίο έχω ξεχωρίσει αφού υπερέχει σε ποιότητα, τιμή και εξυπηρέτηση. Σου το προτείνω όμως και για έναν άλλο λόγο! Αυτές τις ημέρες “τρέχει” απίστευτες προσφορές που πρέπει να δεις και να μη χάσεις αφού θα λήξουν τέλους Φεβρουαρίου! (ρίξε μια ματιά ΕΔΩ)!


Επίσης θα σου δώσω και μερικά tips ώστε να οργανωθείς κατάλληλα πριν πατήσεις το κουμπί της ΑΓΟΡΑΣ.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Στο Cool Club βρίσκουμε ακριβώς ότι χρειαζόμαστε παρέα με την κόρη μου, διότι είμαστε πλέον και σε μια ηλικία όπου κοιτάζουμε παρέα τα ρούχα και τα μοντελάκια στα online καταστήματα ώστε να αποφασίσουμε για τα σχέδια που μας αρέσουν.Στο Cool Club της Kidscom θα βρεις μεγάλη ποικιλία, απίστευτες προσφορές και συνολικά τιμές και όλα αυτά πανεύκολα αφού υπάρχουν σωστά φίλτρα και κατηγοριοποιήσεις που θα σε βοηθήσουν στην αναζήτηση.

Αυτές τις ημέρες έχω να σου πω ότι τρέχουν απίστευτες προσφορές που πραγματικά αξίζει να δεις ΕΔΩ. Εμείς ήδη έχουμε κάνει την λίστα μας. Αφιερώσαμε χρόνο ώστε να ψάξουμε όλα τα κομμάτια για να βρούμε τα σχέδια αλλά και τα νούμερα που μας ενδιαφέρουν. Αξίζει να αφιερώσεις χρόνο για να ψάξεις όταν ξέρεις ότι θα εξοικονομήσεις χρήματα καλύπτοντας ταυτόχρονα ανάγκες ρουχισμού του παιδιού σου (μη σου πω και δικής σου ταλαιπωρίας από το να ψάχνεις στα φυσικά καταστήματα).

Πριν όμως ξεκινήσεις τις αγορές σου διάβασε τις παρακάτω συμβουλές που πιστεύω ότι θα σου φανούν χρήσιμες:

  • κάνε έναν έλεγχο στην ντουλάπα ώστε να ξέρεις τι έχετε και τι ακριβώς χρειάζεστε. Εδώ το χαρτί με το μολύβι θα σου χρειαστούν ώστε να κάνεις ένα δικό σας τύπου wish list.
  • επένδυσε στην αγορά βασικών ρούχων αφού αυτά έχουν τη μεγαλύτερη χρήση άρα και φθορά. Καθημερινά t-shirts, μπλουζάκια, φόρμες, ζακέτες, παντελόνια, εσώρουχα, μπουφάν, πυτζάμες.
  • αν θέλεις να ενισχύσεις την γκαρνταρόμπα για του χρόνου επέλεξε ένα με δύο νούμερα μεγαλύτερο. Για να το κάνεις αυτό με επιτυχία ώστε να μη σας μείνει τελικά του χρόνου, άχρηστο το ρούχο, προϋποθέτει να γνωρίζεις το σωστό νούμερο που φορά τώρα το παιδί σου.
  • μην εστιάζεις μόνο σε ρούχα εποχής. Ανάλογα με το τι εποχή έχουμε (χειμώνα ή καλοκαίρι) μπορεί να βρεις και ρούχα για την επόμενη εποχή που θα επιλέξεις σε ένα νούμερο παραπάνω.
  • αγόρασε έξυπνα κομμάτια τα οποία θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις εύκολα με πολλούς συνδυασμούς. Μη ξεχνάς τα παιδιά αναζητούν περισσότερο την άνεση και την ευκολία τους (και εμείς τη δική μας!).

Καλές αγορές λοιπόν!

Και μη ξεχνάς… όσο πιο γρήγορα ψωνίσεις τόσο το καλύτερο, για να προλάβεις τα σχέδια και τα νούμερα που θέλεις!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ