Γιατί κάνω τις αγορές μου στα παιδικά ρούχα online;

Σεπτέμβρης: οι ανάγκες για ρούχα είναι τεράστιες για την κόρη μου αλλά και η δουλειά μου απαιτητική! Δεν μπορώ να βγαίνω βόλτες στα μαγαζιά όταν μάλιστα προσπαθώ να εξοικονομήσω χρόνο μέσα στην ημέρα μου. Η ανάπτυξη των online μαγαζιών με έχει βοηθήσει πολύ! Γιατί κάνω τις αγορές μου στα παιδικά ρούχα online;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Την ηλικία των 7+ ετών την γνωρίζετε, είναι το διάστημα εκείνο κατά το οποίο ψωνίζεις ένα ρούχο σήμερα και αντιλαμβάνεσαι μέσα σε λίγους μήνες ότι το παιδί σου “ξεπετάχτηκε” πάλι απότομα. Αυτό το απότομα μας έρχεται σε όλους κάπως απότομα κάθε λίγο και λιγάκι αφού βλέπεις καρπούς χεριών να βγαίνουν από τις μπλούζες και αστράγαλοι να εμφανίζονται προκλητικά από τα παντελόνια. Νέα ρούχα Κωνσταντίνα μου άμεσα γιατί θα ξεκινήσουν οι ψυχρούλες και θα ψάχνουμε κάλτσες για τους αστραγάλους σου!

Όταν όμως η μάνα είναι εργαζόμενη και με πολλά ταυτόχρονα πράγματα να τρέχουν μέσα στην καθημερινότητά της, η βόλτα στα μαγαζιά μάλλον φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός! Τα online καταστήματα με έχουν βοηθήσει πολύ όχι μόνο για τις αγορές σε ρούχα και παπούτσια για την κόρη μου αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια μας! Ένα πολύ αγαπημένο online κατάστημα το οποίο ανακάλυψα πρόσφατα είναι το Cool Club! Βρήκα ακριβώς ότι χρειαζόμασταν παρέα με την κόρη μου, διότι είμαστε πλέον και σε μια ηλικία όπου κοιτάζουμε παρέα τα ρούχα και τα μοντελάκια στα online καταστήματα ώστε να αποφασίσουμε για τα σχέδια που μας αρέσουν.

 

Αυτό που με κέρδισε στο συγκεκριμένο online κατάστημα είναι η εξισορρόπηση ανάμεσα στα παιδικά γούστα και την προσδοκία των γονιών, όσο αναφορά την εμφάνιση και το στυλ των προσφερόμενων ενδυμάτων και υποδημάτων, καθώς και στην ποιότητα και την τιμή. Είναι κατασκευασμένα από υψηλότερης ποιότητας υλικά, προσαρμοσμένα στο ευαίσθητο δερματάκι του μωρού και του παιδιού, είναι κατάλληλα  για οποιαδήποτε περίσταση και την ίδια στιγμή άνετα! Στο Cool Club της Kidscom θα βρείτε μεγάλη ποικιλία, απίστευτες προσφορές και συνολικά τιμές και όλα αυτά πανεύκολα αφού υπάρχουν σωστά φίλτρα και κατηγοριοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν στην αναζήτηση. Ολόκληρη η συλλογή της COOL CLUB είναι εμπνευσμένη από τις τελευταίες τάσεις του κόσμου της μόδας. Οι σχεδιαστές της SMYK τις παρακολουθούν από κοντά και τις εφαρμόζουν στις δικές τους δημιουργικές ιδέες.

Ρίξτε μια ματιά στην Νέα παιδική κολεξιόν ΕΔΩ!

Επίσης βολεύει αφάνταστα και η αμεσότητα της παράδοσης. Τα αγοράζω σήμερα και αν μένω Αθήνα τα έχω την επόμενη ημέρα και σε επαρχία το πολύ 2 με 3 ημέρες. Άσε που αν κάνω αγορές πάνω από 25 ευρώ έχω δωρεάν μεταφορικά και σε διαφορετική περίπτωση με αγορές μικρότερης αξίας, κόστος μεταφορικών αλλά και αντικαταβολής μόλις στα 4 ευρώ συνολικά! Τρόποι πληρωμής; Με αντικαταβολή, με πιστωτική κάρτα, με τραπεζική κατάθεση ή με paypal. Ε δεν θέλεις κάτι παραπάνω έτσι; Σε περίπτωση που το νούμερο δεν μας πέσει καλά δεν υπάρχει άγχος, απλά με ένα τηλεφώνημα προγραμματίζουμε την αλλαγή του.

Σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών; Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank. Η διαδικτυακή πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το COOL CLUB χρησιμοποιεί το πιο σύγχρονο πρωτόκολλο ασφαλών συναλλαγών (SSL) – κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στους Όρους Χρήσης του καταστήματος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Μη ξεχάσετε να ακολουθήσετε την σελίδα τους στο FACEBOOK!!!

Καθώς και στο Instagram Account τους!!!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε Μαρία μπράβο! Με έσωσες! Ήμουν σε αναζήτηση κάτι τέτοιου! Είχα βρει κάτι παρόμοιο, αλλά το συγκεκριμένο eshop που προτείνεις φαίνεται πιο πρακτικό και εύκολο. Αποθηκεύτηκε και θα χρησιμοποιεί άμεσα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ