Βιβλία με πασχαλινές παιδικές κατασκευές από τις εκδόσεις Κεντικελένη.

Ζήτω, ήρθε η Άνοιξη! Πρωτότυπες ανοιξιάτικες και πασχαλιάτικες δημιουργίες για όλη την οικογένεια. Οδηγίες κατασκευής βήμα προς βήμα, πατρόν σε φυσικό μέγεθος και πρακτική θήκη για την ασφαλή φύλαξή τους. Βιβλία με πασχαλινές – ανοιξιάτικες παιδικές κατασκευές από τις εκδόσεις Κεντικελένη.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Αυτή είναι η εποχή που όλη η φύση χαίρεται και τα ζώα έχουν περισσότερες δουλειές από ποτέ. Εργατικές μελισσούλες, παιχνιδιάρικα βατραχάκια και πεινασμένοι λαγοί είναι μερικές μόνο από τις κατασκευές που θα βρείτε σε αυτό το βιβλίο. Βάλτε τις μικρές φιγούρες να κάνουν ακροβατικά στα παράθυρά σας, να διακοσμήσουν πολύχρωμα δώρα ή να μεταφέρουν τις ευχές σας με ένα χαμόγελο: αφήστε τις να σας φτιάξουν τη διάθεση!

  • Οδηγίες κατασκευής βήμα προς βήμα, απλές και κατανοητές.
  • Εύκολη ταξινόμηση των υλικών.
  • Κατασκευές με βαθμούς δυσκολίας.
  • Πατρόν σε φυσικό μέγεθος και πρακτική θήκη για την ασφαλή φύλαξή τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ

Αστείες κοτούλες και αρνάκια, χαρούμενα κουνελάκια, χαριτωμένα βατραχάκια, πεταλούδες, πασχαλίτσες, εικόνες για παράθυρα και πόρτες μεζί με όμορφες ιδέες για καλαθάκια δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην Άνοιξη.

  • Πρωτότυπες ιδέες για την Άνοιξη
  • Έξυπνες και πολύχρωμες
  • Κέφι με κατασκευές για όλη την οικογένεια

Άτακτοι, φρόνιμοι και αξιαγάπητοι λαγοί, ένα ρομαντικό κορίτσι κηπουρός, πολύχρωμα κοτοπουλάκια και ένα χαριτωμένο ποντικάκι βάζουν χρώμα στο παράθυρο και στο τραπέζι σας. Εδώ συναντιούνται πεταλούδες, μελισσούλες, κοτούλες και κοκκοράκια, λαγοί, σαλιγκάρια, αρνάκια και πασχαλίτσες για να γιορτάσουν. Το βιβλίο αυτό θα σας δώσει νέες και έξυπνες ιδέες από χαρτί και χαρτόνι με απλά ζωγραφισμένα σχέδια για τοίχους, παράθυρα, πόρτες και τραπέζια.

Το Πάσχα είναι από τις πιο αγαπητές γιορτές. Πέρα από το θρησκευτικό συμβολισμό του, συμπίπτει με τον ερχομό της Άνοιξης που αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να παρατηρήσουν τα παιδιά το ξύπνημα της φύσης. Με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου θα βάψουμε αυγά, θα φτιάξουμε μικρές φωλίτσες και δροσερά ανοιξιάτικα στολίδια και θα διασκεδάσουμε δημιουργικά. Αγγελιοφόροι της Άνοιξης και του Πάσχα: Οι κήποι γεµίζουν πολύχρωµα λουλούδια, µμέλισσες και πεταλούδες ζουζουνίζουν χαρούµενα, πασχαλινοί λαγοί ετοιµάζουν τα δώρα του Πάσχα. Όλα αυτά φτιαγµένα από χαρτόνι και µοντέρνες λεπτοµέρειες φέρνουν στο σπίτι τη χαρά της Άνοιξης.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την σελίδα των Εκδόσεων Κεντικελένη ή στα παρακάτω τηλέφωνα για να επωφεληθείτε από την προσφορά που διαθέτουν οι εκδόσεις αποκλειστικά για εσάς:
? 6982091565 (whats up)
☎️2103600014/ 2103636998

Βρείτε όλα τα βιβλία ξεχωριστά και στο site των εκδόσεων ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τις Εκδόσεις Κεντικελένη και στο Instagram ΕΔΩ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ