Στο ταξίδι μας στον ουρανό μετά τον Υδροχόο συναντάμε τον Ιχθύ

Ο Ιχθύς, όπως και ο Σκορπιός, είναι ένα ζώδιο που έχει να διαχειριστεί πολύ μεγάλη δύναμη. Γενικά τα ζώδια του Νερού, έχουν έντονη επαφή με τα συναισθήματα! Στο ταξίδι μας στον ουρανό μετά τον Υδροχόο συναντάμε τον Ιχθύ – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology(www.pandorastrology.com)


Ιχθύες19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Κυβερνήτης πλανήτης Ποσειδώνας

Στοιχείο Νερό

Πολύτιμος λίθος Φεγγαρόπετρα

Λουλούδια Νούφαρο

Ο Ιχθύς, όπως και ο Σκορπιός, είναι ένα ζώδιο που έχει να διαχειριστεί πολύ μεγάλη δύναμη. Γενικά τα ζώδια του Νερού, έχουν έντονη επαφή με τα συναισθήματα και ιδιαίτεροι οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες έχουν επαφή με τις δυνάμεις εκείνες που είναι υπεύθυνες για τη μεταστοιχείωση των πραγμάτων στο Σύμπαν. Για αυτό και ο Ιχθύς δε γνωρίζει όρια. Μπορεί να ανακατευτεί άνετα στη ζωή σου, όχι από κακία αλλά επειδή δε γνωρίζει τα όριά του. Κατά κανόνα είναι άνθρωποι που τους αρέσει να βοηθάνε τους άλλους και συχνά τους βρίσκουμε σε οργανισμούς που ανακουφίζουν τον πόνο στον άνθρωπο και στα ζώα. Όμως αυτή τους η ευαισθησία συνδυάζεται κατά ένα περίεργο τρόπο με μια σκληρότητα. Όλα τα ζώδια του Νερού μπορούν να γίνουν ιδιαιτέρως σκληρά και ο Ιχθύς δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχει απίστευτες αντοχές και θα το καταλάβετε αν έρθετε αντιμέτωποι μαζί του. Συχνά τους είναι πολύ δύσκολο να μάθουν να αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα. Έχουν απίστευτη φαντασία και πολλοί από αυτούς είναι ανοιχτοί στην επικοινωνία με τον κόσμο που βρίσκεται πίσω από τα φαινόμενα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι επειδή συχνά αρνούνται να δούνε την πραγματικότητα και να την ομολογήσουν και στον εαυτό τους, μπορεί να αυτοεξαπατώνται ή να εμπιστεύονται τους άλλους πολύ εύκολα.

Σχέσεις

Ιχθύς σημαίνει συναίσθημα και καλά θα κάνετε να το έχετε υπόψη αν έχετε σχέση με έναν Ιχθύ. Δεν πρόκειται να κατανοήσει τη λογική. Το συναίσθημα είναι αυτό που του ενδιαφέρει. Αν λοιπόν νιώθει ότι δεν εκφράζεστε και δεν του δίνετε προσοχή, θλίβεται. Ακόμα κι όταν υπάρχει λόγος όπως πχ μια δύσκολη περίοδος που περνάτε. Ο Ιχθύς θα σας συμπαρασταθεί φυσικά. Όταν έχετε μια διαφωνία μαζί του, μην επικαλείστε τη λογική αλλά το συναίσθημα. Εξηγήστε του πως νιώθετε για κάτι και όχι πως το σκέφτεστε. Συχνό φαινόμενο είναι πως τετριμμένα ζητήματα μπορεί να πυροδοτήσουν μια σκηνή. Μην ξαφνιαστείτε αν σας δείξει το σκληρό του πρόσωπο. Θα το κάνει για να αμυνθεί και όχι επειδή σας μισεί. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θα ανέχεστε τα καπρίτσια του! Συχνά θα τον δείτε να χάνει τον εαυτό του μέσα στη σχέση και να εξαρτάται ολοκληρωτικά από τον σύντροφό του για αυτό και ένας από τους πιο δύσκολους συνδυασμούς σχέσεων στον ζωδιακό είναι ο Τοξότης με τον Ιχθύ!

Καριέρα

Όπως είπαμε οι Ιχθύες έχουν αυξημένη φαντασία και ευαισθησία και αυτό τους κάνει ιδανικούς για επαγγέλματα που φροντίζουν τον άνθρωπο ή που παρέχουν υπηρεσίες όπως πχ ο τουρισμός. Γίνονται πολύ καλοί σύμβουλοι καθώς έχουν ενσυναίσθηση και αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό (η ενσυναίσθηση) μπορεί να τους κάνει και καλούς ηθοποιούς. Δεν είναι σπάνιο επίσης να τους βρίσκουμε σε θέσεις ιεροσύνης. Τα ιδανικά και οι ιδέες τους εμπνέουν για αυτό και αν έχουν το θάρρος να ακολουθήσουν το όνειρό τους γίνονται πετυχημένοι.

Μάθημα

Οι Ιχθύες έχουν να μάθουν πως ο κόσμος δεν ερμηνεύεται μόνο με το συναίσθημα. Επίσης χρειάζεται να αναπτύξουν μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να μην εξαρτώνται συναισθηματικά από άλλους. Ο Ιχθύς μας διδάσκει πως το να συνδεόμαστε με την καρδιά μας και να έχουμε ενσυναίσθηση είναι οι δύο βασικοί τρόπου για να επικοινωνούμε ουσιαστικά με τους άλλους. Μας δείχνει πως το όραμα για μια παγκόσμια ανθρωπότητα είναι εφικτό όταν η επικοινωνία γίνεται πέρα από τα λόγια και όταν οδηγούμαστε από τα ιδανικά.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ