Απρίλιος 2019. Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ένας μήνας με δυνατά παρορμητικά φεγγάρια, έναν κινητικό Άρη και έναν Ερμή. Δεν μπορείς να νιώσεις ασφαλής, να κάνεις σοβαρά σχέδια για το μέλλον. Απρίλιος 2019. Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ένας μήνας με δυνατά..παρορμητικά φεγγάρια, έναν κινητικό Άρη και έναν Ερμή,ΑΦροδίτη  στον Κριό..άστα να πάνε.. δε γίνεται να γλιτώσεις τις αστοχίες, τις λεγόμενες ..γκάφες, που ξεκινάει δηλαδή κάτι για πλάκα και παίζεις .. και όμως καταλήγει να είναι σοβαρό και να σου τρώει τα ..σωθικά..

Υπάρχουν και καλές στιγμές, με την Αφροδίτη να συναντά τον Ποσειδώνα , μπορείς να ονειρευτείς την ιδανική αγάπη, να περάσεις  στιγμές με το ταίρι σου αλλά μέχρι εκεί, δεν μπορείς να νιώσεις ασφαλής, να κάνεις σοβαρά σχέδια για το μέλλον..

Ο Ήλιος στον Ταύρο θα ελέξγει την παρορμητική ενέργεια..ευτυχώς.. από τις 24 Απριλίου όμως και μετά, οπότε επανέρχεσαι στα σύγκαλά σου, αφού όμως νιώσεις τη γη να σείεται, έχεις χάσει δηλαδή τα δεδομένα σου…ανατρέπονται τα γνωστά και συμφιλιώνεσαι με τα άγνωστα.

Θέσεις των πλανητών,  

  20 Απριλίου 2019 – Ήλιος στον Ταύρο

Ερμής σε ορθή πορεία στους Ιχθύες εώς τις 17 Απριλίου και μετά στον Κριό:

Αφροδίτη στους Ιχθύες έως τις 21 Απριλίου 2019 και μετά στον Κριό

 Άρης στους Διδύμους έως το τέλος του μήνα

 Δίας ανάδρομος στον Τοξότη από τις 12 Απριλίου έως τις 11 Αυγούστου 2019

Ουρανός στον Ταύρο ,

Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω από τις 25 Απριλίου ώς τις 2 Οκτωβρίου

Ποσειδώνας στους Ιχθύες

Σημαντικές όψεις, 

Ερμής , Αφροδίτη σύνοδο με ποσειδώνα στους Ιχθύες

Ηλιος στον Κριό σε τετράγωνο με Κρόνο στον Αιγόκερω, στις 10 Απριλίου 2019

Ήλιος στον Κριό σε τρίγωνο με Δία ανάδρομο στον Τοξότη, στις 14 Απριλίου 2019

Ήλιος σύνοδο με Ουρανό στον Ταύρο, στις 23 Απριλίου 2019

Φεγγάρια του μήνα ,

Νέα Σελήνη στην 15η μοίρα στον Κριό στις 5 Απριλίου 2019,  

Πανσέληνος στην 29η μοίρα στον Ζυγό στις 19 Απριλίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος αρκετά δυναμικά, έχετε να αντιμετωπίσετε αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά , κυρίως πρέπει να προσέξετε τη στάση σας απέναντι σε πρόσωπα εξουσίας και καλό θα ήταν, όταν νιώθετε πίεση-καταπίεση να παραμείνετε ψύχραιμοι, . Ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους, οπότε επαναφέρει ζητήματα με συγγενικά πρόσωπα, θέματα συμβολαίων θα σας απασχολήσουν αρκετά, ωστόσο σας δίνεται η δυνατότητα να ταξιδέψετε και να ανανεωθείτε. Ευκαιρίες σε θέματα σπουδών αλλά και επικοινωνίας με το εξωτερικό προκύπτουν γύρω στις 14 Απριλίου 2019. Οικονομικά ζητήματα, και όχι απαραίτητα κάτι αρνητικό θα σας απασχολήσουν στις 22,22, 24 Απριλίου 2019, εάν είστε γεννημένοι στο α δεκαήμερο. Η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιο σας και μαζί με τον Ερμή θα δώσουν ζωή στηνν ερωτική σας ζωή και θα αλλάξουν οι καθημερινές σας προτεραιότητες. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο σας στις 5 Απριλίου 2019 είναι αρκετά σκληρή, ψυχολογικά θα πιεστείτε, καθώς θα πρέπει να μοιραστείτε ένα σοβαρό πρόβλημα με ένα οικείο σας πρόσωπο.  Η Πανσέληνος στον Zυγό και απέναντι σας, στις 19 Απριλίου 2019 τακτοποιεί αρκετές υποθέσεις που είχανε μείνει κρυφές..και μισοτελειωμένες και σας δίνει τη δυνατότητα να βγείτε πάλι στο φως.. με νέα, πιο ελπιδοφόρα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος με αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και αρκετές φορές θα νιώθετε ματαίωση και απογοήτευση.  Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους, φέρνει επιπρόσθετα έξοδα και υπεραυξημένες υποχρεώσεις και πρέπει να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των γύρω σας χωρίς να παραπονιέστε. Ωστόσο, θα ζήσετε και θετικές εξελίξεις, εφόσον ψάξετε νέους τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας και έτσι μπορέσετε να βελτιώσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Σεξουαλικά είστε σαφώς πολύ καλύτερα, αλλά προσπαθείστε να μην βρεθείτε μπλεγμένοι σε παράνομες ιστορίες. Γύρω στις 14 Απριλίου 2019 θα σας απασχολήσει ένα νομικό ζήτημα και είναι αναγκαίο να κινηθείτε γρήγορα.  Στις 22,23, 24 Απριλίου 2019 έρχονται εκπλήξεις, κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο α δεκαήμερο και θα επηρεαστούν θετικά οι προσωπικές, επαγγελματικές σας σχέσεις εφόσον βέβαια ρισκάρετε.  Από τις 21 Απριλίου 2019 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού και μαζί με τον Ερμή θα σας κάνουν να αποζητάτε διακαώς μια μυστική ερωτική σχέση. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο Κριό στις 5 Απριλίου 2019 βάζει ψυχολογικά διλήμματα, αποκαλύπτεται ένα παρασκήνιο που ίσως δεν πρέπει να αφήσετε να σας επηρεάσει αρνητικά και θα απομονωθείτε από τον περίγυρο σας. Η Πανσέληνος στον ζυγό στις 19 Απριλίου 2019αφορά την εργασιακή σας καθημερινότητα, τις συνήθειες σας, αντικαταστήστε τις πιθανές σας εμμονές με ενθουσιασμό για κάτι που μπορεί να σας εξελίξει. Θέματα υγείας σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος με τον Αρη να μπαίνει στο ζώδιο σας και θα ζήσετε μέρες εντάσεων, έντονων διαπραγματεύσεων αλλά και σίγουρης επιτυχίας, μια που θα καταφέρετε να πετύχετε αρκετούς από τους στόχους σας, μπαίνοντας σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Εύνοια έρχεται σε προσωπικές σχέσεις, κυρίως εάν έχετε την πρόθεση να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να πειραματιστείτε με νέες γνωριμίες και άτομα που τώρα σας προσεγγίζουν με μεγαλύτερη ευκολία.  Γύρω στις 14 Απριλίου 2019, πρέπει να είστε έτοιμοι να υπογράψετε μια νέα συμφωνία που θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα εξαφανίσει αρκετούς από τους προβληματισμούς σας.  Στις 22,23, 24 Απριλίου 2019 εκπλήξεις και πιθανόν αποκαλύψεις έρχονται να σας συγκλονίσουν,  κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο α δεκαήμερο και βέβαια προσπαθήστε να διαχειριστείτε με σοβαρότητα την κατάσταση, για να μην ξεφύγει από τον έλεγχο σας και συγκρουστείστε άσχημα με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους.  Από τις 21 Απριλίου 2019, Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού, και μαζί με τον Ερμή θα τονίσουν την εξωστρέφεια σας, την αυτοπεποίθηση σας και ξεκινά μια περίοδος, όπου θα μπορέσετε να υποστηριχθείτε από το φιλικό σας περιβάλλον. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο Κριό στις 5 Απριλίου 2019 εγκαινιάζει μια νέα φάση στη ζωή σας, βέβαια η χαρά θα συνοδεύετε από συναισθήματα άγχους αλλά και αβεβαιότητας, ωστόσο θα πρέπει να προσαρμοστείτε με τις νέες εξελίξεις.  Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου 2019 φέρνει το τέλος σε μια προσωπική σχέση, κυρίως σε όσους είχαν εμπλακεί σε μια «παράνομη» κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος και πρέπει να βάλετε σε τάξη τις διαπροσωπικές σας σχέσεις , να βελτιώσετε τρόπους επικοινωνίας με τους γύρω σας και κυρίως να μην παρασύρεστε από αρνητικά συναισθήματα που σας κάνουν να χάνετε το δίκιο σας και έτσι να φαίνεστε οι φταίχτες , χωρίς να είστε…Ο Άρης στους Διδύμους σας πιέζει αρκετά, πιθανόν να έχετε την τάση να υπερβάλλετε σε θέματα υγείας με αποτέλεσμα να φαίνεστε υποχόνδριοι και παράξενοι στο περιβάλλον σας.    Γύρω στις 14 Απριλίου 2019, ευνοείστε σε εργασιακά ζητήματα, έχετε την ευκαιρία δηλαδή να κερδίσετε μια προαγωγή, θετική εξέλιξη μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε από τώρα και για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στις 22,23,24 Απριλίου 2019, κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο α δεκαήμερο, θετικές εξελίξεις έρχονται μέσα στον φιλικό σας κύκλο, ή στην κοινωνική ομάδα που τυχόν δραστηριοποιείστε και σας δίνεται η ευκαρία να προχωρήσετε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.  Από τις 21 Απριλίου 2019, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού,  και μαζί με τον Ερμή θα σας διευκολύνει σε σχέσεις με πρόσωπα κύρους και αξιοποιείστε σωστά  τις συνθήκες για να προωθήσετε τα σχέδια σας.   Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο Κριό στις 5 Απριλίου 2019 εγκαινιάζει μια νέα φάση στη ζωή σας, βέβαια η χαρά θα συνοδεύετε από συναισθήματα άγχους αλλά και αβεβαιότητας, ωστόσο θα πρέπει να προσαρμοσίστε με τις νέες εξελίξεις.  Η Πανσέληνος στον Ζυγόστις 19 Απριλίου 2019 φέρνει το τέλος σε μια προσωπική σχέση, κυρίως σε όσους είχαν εμπλακεί σε μια «παράνομη» κατάσταση και ξεκαθαρίζει το τοπίο. Αποφύγετε τα ρίσκα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΛΕΩΝ

Ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος και περισσότερο ανησυχείτε για τα εργασιακά σας ζητήματα, καθώς ακόμα δεν έχετε καταφέρει να κερδίσετε τη θέση που σας αξίζει και αντιμετωπίζετε ζητήματα με τους συναδέλφους σας ή νιώθετε κουρασμένοι. Ο Άρης στους Διδύμους βέβαια θα σας χαρίσει μια έξτρα ενεργητικότητα για να κινηθείτε πιο δυναμικά μέσα σε μια ομάδα ή συλλογική δραστηριότητα και να αποδείξετε τα ταλέντα σας.  Γύρω στις 14 Απριλίου 2019  ευνοείστε σε θέματα ερωτικά ή εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας στα επιχειρηματικά σας σχέδια και θα δεχτείτε προτάσεις που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.  Στις 22,23,24 Απριλίου 2019, κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο α δεκαήμερο, μπορείτε να συζητήσετε εκ νεου μια επαγγελματική πρόταση που θα σας βγάλει από μια μίζερη καθημερινότητα και πιθανόν να χρειαστεί να μετακομίσετε και θα αλλάξει τελείως η ζωή σας. Από τις 21 Απριλίου 2019, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού,  και μαζί με τον Ερμή στον Κριό βελτιώνει τις επαφές σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και πιθανόν να φλερτάρετε διαδικτυακά και από απόσταση.   Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο Κριό στις 5 Απριλίου 2019 πιέζει ψυχολογικά καθώς πρέπει να αποχωριστείτε ένα οικείο περιβάλλον και να πειραματιστείτε σε άγνωστα ..χωράφια, ενώ Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου 2019 βάζει τέλος σε άσκοπες αναζητήσεις και επανασυνδέσεις με άτομα που σας δυσκολεύουν τη ζωή. Μη επιμένετε σε προβληματικές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος και είστε σαφώς αποφασισμένοι να ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις της καθημερινότητας σας και να προχωρήσετε με επιτυχία τα σχέδια σας, μπαίνοντας σε ένα νέο περιβάλλον και ..ουσιαστικά κλέβοντας τη παράσταση. Ο Άρης στους Διδύμους προκαλεί εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας..όχι απαραίτητα μέσα στον επαγγελματικό χώρο, μπορεί να είναι και συγγενικά σας πρόσωπα με αποτέλεσμα να αντιδράτε σπασμωδικά και απότομα.  Γύρω στις 14 Απριλίου 2019, ευνοούνται οι οικονομικές σας υποθέσεις κυρίως εάν ασχολείστε με την αγοραπωλησία ενός ακινήτου και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε γραφειοκρατικά εμπόδια. Στις 22,23,24 Απριλίου 2019, κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο α δεκαήμερο, αλλάζουν τελείως οι προοοπτικές της ζωής σας, με μια νέα θέση εργασίας που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, κυρίως εάν συνεργάζεστε με άτομα από το εξωτερικό και ουσιαστικά διευρύνονται οι ορίζοντες σας. Από τις 21 Απριλίου 2019, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού και μαζί με τον Ερμή θα βοηθήσει σε νέες σχέσεις καθώς και στην ομαλή έκβαση νομικών ζητημάτων.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο Κριό στις 5 Απριλίου 2019 θα σας κουράσει ψυχολογικά αλλά και σωματικά, κυρίως εάν έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε και θα είστε μέσα στην υπερένταση. Είστε αναγκασμένοι να αλλάξετε τις προτεραιότητες σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου 2019 δίνει τέλος σε μια πηγή εσόδων , πιθανόν να εγκαταλείψετε μια από τις πολλές απασχολήσεις σας για να εστιάσετε σε κάτι πιο σημαντικό.

 

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος και θα πιεστείτε αρκετά μέσα στον οικογενειακό χώρο, πιθανόν να χρειαστεί να φροντίσετε ένα δικό σας πρόσωπο και πολλές φορές θα πρέπει να γίνετε χίλια κομμάτια για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος σας.  Ο Άρης στους Διδύμους ωστόσο σας βοηθάει να εκτονωθείτε μέσα από μια νέα δραστηριότητα, να οργανωθείτε και να ασχοληθείτε περισσότερο με τυχόν σπουδές και γενικά να κινητοποιηθείτε, θέλοντας να απομακρυνθείτε, τουλάχιστον νοερά από τοξικές καταστάσεις. Γύρω στις 14 Απριλίου 2019, θα μπορέσετε να επιλύσετε με επιτυχία γραφειοκρατικές υποθέσεις και να κινητοποιηθείτε γρήγορα για να μη χάσετε ευκαιρίες. Στις 22,23,24 Απριλίου 2019, κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο α δεκαήμερο, θα πρέπει να διαχειριστείτε οικονομικές αλλαγές, που αφορούν την τακτοποίηση δάνειων, οφειλών, ή της  κοινής περιουσίας σας. Από τις 21 Απριλίου 2019, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού και μαζί με τον Ερμή θα σας κάνει πιο γοητευτικούς και ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο. Ευνοούνται οι σταθερές συνεργασίες, σχέσεις και επισημοποιήσεις.   Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο Κριό στις 5 Απριλίου 2019 είναι επιβαρυντική για εσάς, καθώς πιθανόν να ανατρέψει τελείως τα σχέδια σας και να χρειστεί να εγκλιματιστείτε γρήγορα σε μια νέα κατάσταση. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 19 Απριλίου 2019 σας θέλει πιο επιφυλακτικούς σε νέες γνωριμίες και γενικά πρέπει να διαφυλάξετε τα νώτα σας, μείνετε μακριά από σκάνδαλα και κουτσομπολιά. Προσοχή σε θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος και θα οργανωθείτε ακόμα περισσότερο για την επίτευξη των σχεδίων σας, με αποτέλεσμα να φαίνεστε κάπως απόμακροι ή ακόμη και αδιάφοροι στο άμεσο περιβάλλον σας. Βέβαια αυτό που μετράει τώρα για εσάς είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να μην υποχωρείτε σε άτομα που μπλοκάρουν την εξέλιξη σας.  Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει σεξουαλική υπερδιέγερση, πιθανόν να δεχτείτε πολλές  «πονηρές» προτάσεις αυτήν την περίοδο, ωστόσο προσέξτε μη μπερδέψετε τα οικονομικά με τα ερωτικά σας. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα.  Γύρω στις 14 Απριλίου 2019, θα μπορέσετε να βελτιώσετε και τις οικονομικές σας συνθήκες είτε με αύξηση του εισοδήματος μέσω της εργασίας σας είτε γιατί δέχεστε τη βοήθεια ενός φιλικού προσώπου σας. Στις 22,23,24 Απριλίου 2019, κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο α δεκαήμερο, θα επηρεαστείτε ψυχολογικά, πιθανόν να νιώσετε καταπίεση από μια στενή σας σχέση και να θελήσετε να δραπετεύσετε κάνοντας αρκετά λάθη ή επιχειρώντας μια νέα κατάσταση στην προσωπική σας ζωή.  Από τις 21 Απριλίου 2019, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού και μαζί με τον Ερμή θα βελτιώσει αρκετά τις συνθήκες της εργασίας σας, τις σχέσεις σας με τον εργοδότη σας ή τους συναδέλφους σας. Προσέξτε όμως μην υποκύψετε σε φλερτ μεσα στον εργασιακό χώρο. Προσέξτε περισσότερο τη διατροφή και την εμφάνιση σας. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο Κριό στις 5 Απριλίου 2019 θα σας αναγκάσει να αποβάλλετε τις τοξικές σας συνήθειες και να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ζορίζεστε αλλά θα τα καταφέρετε. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου 2019 δίνει τέλος σε μια πηγή εσόδων , πιθανόν να εγκαταλείψετε μια από τις πολλές απασχολήσεις σας για να εστιάσετε σε κάτι πιο σημαντικό.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος και θα μπορέσετε να απολαύσετε το φλερτ, τον έρωτα αλλά και συγκινητικές στιγμές με την οικογένεια  και τους φίλους σας. Κάποιες τυχόν δυσκολίες μπορείτε να αντιμετωπίσετε στην διαχείριση του χρόνου σας και πρέπει να οργανωθείτε από τώρα για να βρείτε ένα τρόπο να ανταποκριθείτε και στις υποχρεώσεις σας. Ο Άρης στους Διδύμους είναι αρκετά απαιτητικός , αυξάνει τον ανταγωνισμό είτε σε μια στενή προσωπική σχέση είτε μέσα στο περιβάλλον σας, ωστόσο είναι κάτι που μπορείτε να αντιμετωπίσετε, αρκεί να δουλέψετε περισσότερο με τη λογική.  Γύρω στις 14 Απριλίου 2019, ευνοείστε σε προτάσεις επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, μπορείτε να ρισκάρετε μια νέα επένδυση ή να συζητήσετε εκ νέου τα σχέδια σας με έναν καινούργιο συνεργάτη. Ερωτική εύνοια. Στις 22,23,24 Απριλίου 2019, κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο α δεκαήμερο,ανατρέπεται το πρόγραμμα σας είτε γιατί πρέπει να αντιμετωπίσετε μια νέα συνθήκη εργασίας είτε γιατί αντιμετωπίζετε μια νέα κατάσταση σε θέματα ρουτίνας – φυσικής κατάστασης.  Από τις 21 Απριλίου 2019, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού και μαζί με τον Ερμή θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση και θα δεχτείτε αρκετές προτάσεις που θα σας δελεάσουν και ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο Κριό στις 5 Απριλίου 2019 σας προβληματίζει σε ερωτικά κυρίως ζητήματα, πιθανόν να θελήσετε να μπείτε σε μια νέα σχέση που όμως ανατρέπει τα δεδομένα σας και δεν συμβαδίζει με τις μέχρι πρότινος αντιλήψεις σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου 2019 φέρνει επιπλέον κούραση, βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε αλλά και ξεκινάει μια περίοδος εσωστρέφειας και ανασυγκρότησης του εσωτερικού σας εαυτού. Πρακτικά αποφύγετε τις εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος με αρκετές υποχρεώσεις , σας πιέζει ο εργοδότης σας, τρέχετε να προλάβετε προθεσμίες και εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας θα έχετε πολλά στο κεφάλι σας και πρέπει να προσέξετε αρκετά και τα νομικά σας ζητήματα. Ο Άρης στους Διδύμους σας φέρνει κάποιες καθυστερήσεις, εμπόδια μέσα στην καθημερινότητα, όπου πρέπει να βάλετε σε τάξη τον εαυτό ..σας και να μην ρίχνετε την ευθύνη σε άτομα του περιβάλλοντος σας.  Γύρω στις 14 Απριλίου 2019, θα νιώσετε ψυχολογικά έτοιμοι για να ξεπεράσετε μια σχέση που έχει λήξει ή ένα πρόβλημα της οικογενείας σας, που φαίνεται να σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Στις 22,23,24 Απριλίου 2019, κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο α δεκαήμερο, θα μπορέσετε να εκπληρώσετε ένα όνειρο ζωής με τη βοήθεια μια νέας γνωριμίας ή τη συμπαράσταση που δέχεστε από το φιλικο σας κύκλο.  Από τις 21 Απριλίου 2019, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού και μαζί με τον Ερμή σας κινητοποιεί θετικά , βελτιώνονται οι σχέσεις με την οικογένεια σας και μπορείτε να νιώσετε ότι έχετε κοινούς στόχους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Προσέξτε τα ειδύλλια που εξελίσσονται με άτομα που θέλουν να σας χειραγωγούν.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο Κριό στις 5 Απριλίου 2019 είναι δύσκολη, πιεστική , θα σας καταβάλλει το άγχος και προσέξτε τις αντιδράσεις σας, μην παρεκτρέπεστε. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου 2019 αφορά το τέλος μιας εξουσιαστικής σχέσης, το αντίο είναι καλό να λέγετα την κατάλληλη στιγμή.

Υδροχόος

Ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος και ζειτε μέρες εσωτερικής σύγκρουσης και ψυχολογικών πιέσεων, αρχικά γιατί πρέπει να κάνετε θυσίες που δεν είχατε υπολογίσει και να υιοθετήσετε μια νέα στάση απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα.   Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει ερωτικά σκιρτίσματα , είστε σαφώς πιο ανεβασμένοι στα ερωτικά σας θέματα, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι του φλερτ, της κατάκτησης και να σαγηνεύσετε το αντίθετο φύλο. Προσέξτε όμως μην παραπλανηθείτε και υποδυθείτε το τρίτο πρόσωπο.. και χωρίς να το γνωρίζετε..Γύρω στις 14 Απριλίου 2019, λαμβάνετε χείρα βοηθείας από το Σύμπαν , και από τους φίλους σας που σας στηρίζουν σε ένα σχέδιο ζωής και θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε σχέδια. Στις 22,23,24 Απριλίου 2019, κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο α δεκαήμερο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικεία σας πρόσωπα, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και ίσως έτσι καταφέρετε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Πιθανή μετακόμιση. Από τις 21 Απριλίου 2019, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού και μαζί με τον Ερμή θα σας κάνει πιο αναγνωρίσιμους σε ότι και εάν κάνετε, σαφώς βγαίνετε από νοητικά αδιέξοδα, είστε περισσότερο αισιόδοξοι και θα είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις αλλά και γνωριμίες.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο Κριό στις 5 Απριλίου 2019 αρχικά σας πιέζει για να εγκαταλείψετε μια πεποίθηση που ευθύνεται για τα κακώς κείμενα και η απελευθέρωση σας θα ανοίξει νέους δρόμους ουσιαστικής εξέλιξης.  Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου 2019 φέρνει ένα λυτρωτικό τέλος σε ότι σας κρατάει δέσμιο σε μια άνιση σχέση. Προσοχή σε νομικά ζητήματα, μην υπογράφετε συμφωνίες χωρίς να διαβάσετε τα μικρά γράμματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος και βέβαια είναι ένας μήνας κομμένος στα δυο… έχετε δηλαδή μια περίοδο που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς ιδιαίτερες έγνοιες την σχέση σας, τον άνθρωπο σας και την οικογένεια σας αλλά και υπάρχουν οι μέρες που δεν θα έχετε χρόνο αλλά ούτε και τη διάθεση να ασχοληθείτε με το περιβάλλον σας.  Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει και επιθετικούς, δηλαδή απαιτείτε να αναγνωρίζετε η αξία σας μέσα στο περιβάλλον σας, θα δείξετε δηλαδή το σκληρό σας πρόσωπο και έτσι πιθανόν να ζήσετε κάποιες εντάσεις που θα σας προβληματίσουν.  Γύρω στις 14 Απριλίου 2019,  ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικά, επωφελείστε από άτομα κύρους που θα στηρίζουν υλικά τα σχέδια σας και θα ανακουφιστείτε. Στις 22,23,24 Απριλίου 2019, κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο α δεκαήμερο, ανατρέπεται αρκετά η καθημερινότητα σας, πιθανόν να χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα που θα σας δυσκολέψεις αλλά είναι ανέφικτο να αποφύγετε τις αλλαγές.   Από τις 21 Απριλίου 2019, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού και μαζί με τον Ερμή φέρνει συζητήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, εισπράττετε δώρα αλλά και ηθική αναγνώριση από το περιβάλλον σας και θα είστε αρκετά ανεβασμένοι ψυχολογικά. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο Κριό στις 5 Απριλίου 2019 πιέζει έτσι ώστε να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας , να πείτε αντίο στην ιδεολογία του θύματος και να μπείτε από την θεωρία στην πράξη. Αρκετά επίπονη προσπάθεια αλλά θα σας δικαιώσει στο μέλλον. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου 2019 αφορά ένα δάνειο, ένα οικονομικό ζήτημα που σας έχει ταλαιπωρήσει, οπότε θα πρέπει να διαχειριστείτε τα χρήματα σας με περισσότερη σύνεση.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ