Δεδομένα για την αντηλιακή προστασία που ίσως να μην γνωρίζεις!

Πώς θα προστατεύσεις τα παιδιά σου από τον ήλιο; Γνωρίζεις τα πάντα γύρω από την αντηλιακή προστασία; Για να μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία, ρίξε μια ματιά στο άρθρο για να μάθεις τα σημαντικότερα σημεία! Δεδομένα για την αντηλιακή προστασία που ίσως να μην γνωρίζεις!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Το καλοκαιράκι ήρθε, η αγαπημένη εποχή μεγάλων και μικρών είναι εδώ και εμείς πανέτοιμοι να απολαύσουμε τις θάλασσες και τις ακτές! Πριν ο ενθουσιασμός μας συνεπάρει ας δούμε 2-3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με την σωστή αντηλιακή προστασία!

  • Τα αντηλιακά δεν είναι αδιάβροχα

Δεν σημαίνει πως θα βάλεις αντηλιακό μια φορά σε εσένα και τα παιδιά σου και τέλος! Σε όλες τις συσκευασίες αντηλιακών λοσιόν θα δεις την ένδειξη “Water Resistant” ή “Very Water Resistant”. Η πρώτη σημαίνει πως το αντηλιακό είναι αποτελεσματικό για έως 40 λεπτά παραμονής στο νερό, ενώ η δεύτερη ένδειξη σημαίνει πως είναι ανθεκτικό για έως και 80 λεπτά στο νερό. Άρα… μη ξεχνάς την συχνή ανανέωση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

  • Και οι συννεφιασμένες ημέρες χρειάζονται ηλιοπροστασία

Μη ξεχνάς ότι το 80% της UVA ακτινοβολίας διαπερνά τα σύννεφα και φτάνει σε εμάς. Άρα… η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη σε καθημερινή βάση. Μη σε ξεγελάνε τα σύννεφα.


Πριν συνεχίσω με όλα εκείνα τα σημαντικά σημεία σχετικά με την αντηλιακή προστασία που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου να σου πω για την αγαπημένη μου εταιρία WELEDA! Η WELEDA αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φυσικών καλλυντικών στη Γερμανία – μία ανθρωποκεντρική εταιρεία που φροντίζει για το καλό των ανθρώπων αλλά και της φύσης! Ξεκίνησε το 1921 ως ένα φαρμακευτικό εργαστήριο, με το δικό του κήπο φαρμακευτικών φυτών, αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς ολιστικών φυσικών καλλυντικών, καθώς και φαρμακευτικών προϊόντων ανθρωποσοφικής θεραπείας.

Το WELEDA EDELWEISS Αντιηλιακό γαλάκτωμα σώματος για ευαίσθητες επιδερμίδες με SPF 30 έχει φυσική δράση με υψηλό δείκτη προστασίας από το πρώτο άγγιγμα, αφού τα ορυκτά αντιηλιακά φίλτρα αφήνουν ένα ελαφρύ λευκό στρώμα στο δέρμα, που αντανακλά την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία. Το βιολογικό έλαιο καρύδας και το βούτυρο καριτέ προστατεύουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και η σύνθεση χωρίς άρωμα είναι κλινικά πιστοποιημένη και καλά ανεκτή ακόμη και από το ευαίσθητο δέρμα τόσο σε βρέφη όσο και σε ενήλικες. 


  • Όλοι οι τύποι δέρματος χρειάζονται αντηλιακή προστασία

Η αντηλιακή προστασία είναι μία και ενιαία και αναγκαία για όλους μας! Είτε έχουμε σκουρόχρωμο ή ανοιχτόχρωμο δέρμα.

  • Τι σημαίνει το SPF στα αντηλιακά

SPF είναι ο δείκτης προστασίας του αντηλιακού απέναντι στην UVB ακτινοβολία. Αυτό σημαίνει ότι προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα αλλά όχι από την πρόωρη γήρανση. Άρα… η λογική χρήση των αντηλιακών αλλά και η παραμονή μας στον ήλιο είναι απαραίτητα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ένα άλλο εξαιρετικό προϊόν που αξίζει να ανακαλύψεις είναι και το Σαμπουάν Καλέντουλας και Αφρόλουτρο. Η ήπια καλέντουλα καθαρίζει απαλά το ευαίσθητο δέρμα και τα μαλλιά, ώστε όλη η οικογένεια να απολαύσει χαρούμενες στιγμές στο μπάνιο. Ιδανικά μετά την έκθεση στον ήλιο αποτελεί το καλύτερο προϊόν για την χρήση στο μπάνιο σου και κυρίως των παιδιών σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ