Η Clare Mackintosh έρχεται με το ΞΕΧΑΣΕ ΜΕ

​Μετά το Σ`ΑΦΗΣΑ βιβλίο της χρονιάς για το 2016 και το ΣΕ ΕΙΔΑ αστυνομικό βιβλίο της χρονιάς για το 2017, η Clare Mackintosh έρχεται με το ΞΕΧΑΣΕ ΜΕ να εδραιώσει τη θέση της ως ένα τεράστιο ταλέντο στην αστυνομική λογοτεχνία. – Γράφει η Μαρία Διακαντώνη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ενα ευφυές και απολαυστικό αστυνομικό θρίλερ που θα ικανοποιήσει απόλυτα τους λάτρεις του είδους.
Η υπόθεση ξετυλίγεται μέσα από τρεις αφηγήσεις.Της Αννας, του Μάρει κι ενός ανώνυμου αφηγητή που παραπέμπει στην μητέρα της Άννας, αν και κάποια στιγμή θ`αρχίσουμε να αμφιβάλλουμε και γι αυτό.
Η Άννα Τζόνσον θηλάζει τη δύο μηνών κορούλα της και παρατηρώντας τα στρουμπουλά μαγουλάκια της. προσπαθεί να ισορροπήσει τα συναισθήματά της ανάμεσα στην ευτυχία και την απελπισία. Οι γονείς της έχουν δώσει τέλος στη ζωή τους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, πέφτοντας από έναν γκρεμό, με διαφορά επτά μηνών ό ένας από τον άλλον. Η Άννα υποψιάζεται δολοφονία. Ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της, στα χέρια της Αννας φτάνει  μια κάρτα.
               ”Χρόνια πολλά !
                Αυτοκτονία; Μην είσαι τόσο σίγουρη,”
Ο Μάρει, συνταξιούχος ανακριτής της αστυνομίας, μη μπορώντας να μείνει μακρυά από τον χώρο του, συνέχισε να εργάζεται ως ιδιώτης στην υποδοχή του αστυνομικού τμήματος.
Όταν η Άννα επισκέπτεται το τμήμα κρατώντας την παράξενη κάρτα, ο Μάρει ξέρει ότι κανένας αστυνόμος δεν θα επανεξετάσει μια κλεισμένη υπόθεση χωρίς περισσότερα στοιχεία. Καθώς το ένστικτο του ανακριτή παραμένει ζωντανό μέσα του, αποφασίζει να κάνει ο ίδιος μια ανεπίσημη προσωπική έρευνα για τον θάνατο του ζευγαριού.
Άτυπος και ιδιόρρυθμος βοηθός του, όπως και σε όλη την προηγούμενη καριέρα του η Σάρα η γυναίκα του που πάσχει από οριακή διαταραχή προσωπικότητας και δίνει την δική της οπτική στα γεγονότα.
Ο ανώνυμος αφηγητής μιλά για τον θάνατό του.
              ”  Δεν ήθελα να πεθάνω έτσι.
                  Δεν πίστευα ότι θα πεθάνω έτσι”.
Από κάποιο χώρο παρακολουθεί την κόρη και την νεογέννητη εγγονή,
της οποίας την ύπαρξη αγνοούσε. Ξέρει ποιος έστειλε την κάρτα. Η Άννα δεν ξέρει. Η Αννα κινδυνεύει αν πάει στην αστυνομία.
                 ” Πρέπει να το εμποδίσω.
                    Πρέπει να ξανακατέβω ”.
Τρεις αφηγήσεις. Τρεις οπτικές γωνίες. Μια σφαιρική εικόνα.
Ο καθένας μιλά από τον δικό του χώρο. Και κάθε φορά που μιλά μπαίνει κι ένα νέο στοιχείο. Κάθε φορά όλο και πιο αναπάντεχο.
Όλο και πιο ανατρεπτικό. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει, η αγωνία κορυφώνεται. Ποιοι ήταν τελικά οι Τζόνσονς; Ο θάνατός τους ήταν αυτοκτονία ή δολοφονία; Η μήπως ούτε το ένα ούτε το άλλο; Από ποιόν κινδυνεύει η Άννα;
Θα τα μάθετε όλα. Η μήπως όχι;
Καλή ανάγνωση.
Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ