Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ποσειδώνια εβδομάδα, με Πανσέληνο στους Ιχθύες σε παρασύρει σε δακρύβρεχτα σενάρια, ρομαντικά ειδύλλια… Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ποσειδώνια εβδομάδα, με Πανσέληνο στους Ιχθύες σε παρασύρει σε δακρύβρεχτα σενάρια, ρομαντικά ειδύλλια και ερωτικούς εθισμούς. σε θέλει ή όχι εσύ δίνεσαι χωρίς όρους, παραδίνεσαι..

Υστερόγραφο, Άρης τετράγωνο με Δία , υπερβολική ορμή, έντονος ενθουσιασμός , έχεις υπερφυσικές δυνάμεις ;

Υστερόγραφο, Αφροδίτη στο Ζυγό , ηρεμία , ισορροπία , αρμονία , αλλά και προσκόλληση στο ωραίο, επίσης αναζητάς τους κόλακες και δεν θέλεις τα δύσκολα..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στο Zυγό θα σας αποζημιώσει για πιθανές ταλαιπωρίες που έχετε περάσει το προηγούμενο διάστημα και πείτε ναι σε προτάσεις που αφορούν κυρίως τη συναισθηματική σας ζωή.  Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Κριός β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες για να ενισχύσετε την κοινωνική αλλά και επαγγελματική σας θέση,  όμως καλό θα ήταν να μη λάβετε  οριστικές αποφάσεις. Έντονη ανάγκη για ταξίδια και αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων.  Κριός γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες σας κάνει πιο εσωστρεφείς και έρχονται στην επιφάνεια κρυφές επιθυμίες και προσκολλήσεις που θα πρέπει να αποτινάξετε και να αποκτήσετε χαμένες ισορροπίες. Πιθανή μελαγχολία. Τάση για κρυφές σχέσεις, απιστία.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοεί την καθημερινότητα σας αλλά και την εργασιακή σας ζωή και είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε τη τύχη και να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες, χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι πρέπει να βιαστείτε. Ασχοληθείτε περισσότερο με προσωπικά εγχειρήματα. Ταύρος β’ δεκαημέρου, νιώθετε έντονα πιεσμένοι αυτό το διάστημα και φεύγετε αρκετές φορές νοητικά από την πραγματικότητα, ωστόσο οι συνθήκες σας θέλουν ετοιμοπόλεμους και πρέπει να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Έρωτας από απόσταση.    Ταύρος γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες σας βγάζει από ένα φιλικό κύκλο ή μια ομάδα ομοϊδεατών, μια που αντικρίζετε τις διαφορές που σας χωρίζουν, ωστόσο μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα και να ποντάρετε αρκετά σε  νέες δημόσιες σχέσεις. Έρωτας μέσα από το άμεσο φιλικό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοεί την ερωτική σας ζωή, θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για φλερτ, ρομαντικές περιπέτειες και γενικά θα βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που σας στηρίζει και αισθάνεστε αρκετά γοητευτικοί. Μη πείτε όχι σε νέες προτάσεις και αποφύγετε να κοιτάζετε πίσω και στο παρελθόν.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  σαφώς και η επιρροή του Ποσειδώνα σας αποπροσανατολίζει αρκετά και δεν είναι η στιγμή να πάρετε αποφάσεις κρίσιμες για τη ζωή σας, ωστόσο πρέπει να οργανωθείτε, να βάλετε ένα πρόγραμμα για να υλοποιήσετε σιγά σιγά τα σχέδια σας. Έρχονται προτάσεις που σας απογειώνουν.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες αφορά αρκετά την επαγγελματική σας ζωή και παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε θα σας δείξει την έξοδο και θα μπορέσετε να απεμπλακείτε από καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Συγχρόνως ζείτε ένα ειδύλλιο κρυφό και μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο Ζυγό  ευνοεί τις οικογενειακές σας σχέσεις, πλησιάζετε με καλύτερη διάθεση τα κοντινά σας άτομα και ζείτε όμορφες οικογενειακές στιγμές και έτσι θα λυθούν αρκετές παρεξηγήσεις. Οικονομική ενίσχυση και θετικά νέα γύρω από ένα ακίνητο.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, είναι μέρες αρκετά θολές για εσάς και για αυτό δεν πρέπει να πάρετε ακόμα αποφάσεις και να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. Προσοχή σε υπογραφές, αγοραπωλησίες και θέματα που μπορεί να προκύψουν με το μεταφορικό σας μέσο.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Ιχθύες αφορά το τέλος μιας φάσης της ζωής σας, κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένα  νέο ευχάριστο κεφάλαιο που αφορά σπουδές, επαγγελματική αποκατάσταση ή ακόμα μια σχέση από απόσταση που τώρα ξεκινά. Καλές προοπτικές για νομικά ζητήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοεί αρκετά την καθημερινότητα, τις συγγενικές σας σχέσεις αλλά και τον έρωτα που μπορείτε να συναντήσετε σε ένα κοντινό ταξίδι ή απλά μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας. Φλερτ, σεξ και έντονες συγκινήσεις σας παρασύρουν αυτό το διάστημα.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά συναισθηματικά μπερδεμένοι αυτό το διάστημα , ίσως ζείτε μια σχέση έντονα ερωτική και αντισυμβατική και φαίνεται να ξεπερνάτε τα όρια σας. Προσοχή σε απογοητεύσεις.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες αφορά το τέλος μιας οικονομικής συνεργασίας, που θα σας απελευθερώσει και μπορείτε να αναζητήσετε νέους συμμάχους για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Προσοχή βέβαια σε ανεξόφλητες οφειλές. Σεξουαλικά είστε ανεβασμένοι .

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοεί την πρακτική πλευρά της ζωής σας, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας αλλά και η ερωτική σας ζωή φαίνεται να σας αποζημιώνει για το προηγούμενο θολό διάστημα. Έρχονται άτομα κοντά σας που θα σας στηρίξουν συναισθηματικά αλλά και υλικά. Νέες προοπτικές για εύρεση εργασία.   Παρθένε β’ δεκαημέρου,  είναι ένα διάστημα όπου πρέπει να δείξετε περισσότερη αυτοσυγκράτηση μια που σας επηρεάζει έντονα ο Ποσειδώνας και δεν μπορείτε να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις. Έρωτας, χρήμα, επαγγελματικά ανοίγματα θέλουν προσοχή.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες αφορά τις προσωπικές σχέσεις , και σημαίνει ότι πρέπει να κλείσετε πόρτες, να πείτε όχι στο παρελθόν και να προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Έντονος συναισθηματισμός και αυξημένη ερωτική διάθεση.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας είναι καλός οιωνός για ερωτικά αλλά και οικονομικά ζητήματα, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες και μη θεωρήσετε όμως τίποτα δεδομένο. Κινηθείτε άμεσα. Ο έρωτας σας πλησιάζει .  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έχετε αρκετά εσωτερικά διλήμματα αυτό το διάστημα, ίσως περνάτε κάποιες περίεργες καταστάσεις , σίγουρα είναι θολό το τοπίο και σε σχέση με την εργασιακή σας ζωή και γενικά πρέπει να δείτε τι μπορείτε να καταφέρετε, χωρίς όμως να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Ιχθύες αφορά κυρίως τον εργασιακό σας χώρο και τη σχέση σας με συναδέλφους και πιθανόν να αλλάξει τελείως ο τρόπος εργασίας . Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης, και τονώστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο Ζυγό αρχικά επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας και έτσι έχετε καλύτερες σχέσεις με τα άτομα που συνδέεστε είτε επαγγελματικά είτε σε προσωπικό επίπεδο και θα έχετε και αρκετά οικονομικά οφέλη. Ζείτε έναν έρωτα κρυφό και παθιασμένο.   Σκορπιός β δεκαημέρου, ερωτευμένοι είστε αυτό το διάστημα είτε με τη δουλειά σας είτε με το ταίρι σας και ζείτε ένα παραμύθι και βέβαια έχετε και οικονομική εύνοια που πρέπει όμως να διαχειριστείτε με σύνεση και να μη ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματα σας. Επενδύστε στη δουλειά σας.     Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες αφορά την ερωτική σας ζωή,πιθανόν να ζείτε ονειρικές στιγμές με το ταίρι σας και ο έρωτας σας έχει επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σας και έχετε γίνει πιο τολμηροί και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Επενδύστε στα επιχειρηματικά σας σχέδια.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο Ζυγό επηρεάζει θετικά το φιλικό σας κύκλο , λαμβάνετε δώρα αλλά και ηθική στήριξη από τους φίλους και τους γνωστούς σας και πιθανόν να κινηθείτε με μεγαλύτερη εξωστρέφεια  με αποτέλεσμα να ελκύετε νέα άτομα στη ζωή σας.   Τοξότη β’ δεκαημέρου,  αρκετά μπερδεμένοι είστε αυτό το διάστημα και πιθανόν να πρέπει να ξεχωρίσετε τα πρέπει από τα θέλω σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ερωτικές ανησυχίες σας βγάζουν από το πρόγραμμα σας. Έντονη ονειροπόληση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Ιχθύες αφορά οικογενειακά ζητήματα που τώρα πρέπει να τακτοποιήσετε και δώστε προτεραιότητα στους δικούς ανθρώπους που σας χρειάζονται περισσότερο. Ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας. Πιθανόν τάση απομόνωσης. Έντονη εξιδανίκευση καταστάσεων.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο Ζυγό επηρεάζει θετικά την εικόνα σας προς τα έξω, θα έχετε προβολή και θετική ανταπόκριση από το περιβάλλον σας και τονώνεται η επαγγελματική σας ζωή καθώς σας στηρίζουν άτομα με κύρος . Ερωτικές στιγμές μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Προσοχή μην εκτεθείτε. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  έχετε συνειδητοποιήσει την παρουσία του Κρόνου, άρα θέλετε να γίνετε τώρα πιο αποτελεσματικοί και να πετύχετε στόχους και είστε σαφώς πιο οργανωμένοι . Δείτε ξανά επαφές με εξωτερικό , θέματα σπουδών και ίσως αλλάξετε κατεύθυνση.     Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες αφορά την καθημερινότητα σας, τις επαφές με συγγενικά άτομα , αλλάζει τελείως ο τρόπος που συνδέεστε με τους άλλους και γενικά ο τρόπος σκέψης σας . Θα είστε πιο δημιουργικοί . Ρομαντικές συναντήσεις. Τάση ονειροπόλησης.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο Ζυγό επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας, μπορείτε να δεχτείτε την εύνοια της τύχης εάν είστε σπουδαστές, έχετε επαφές με το εξωτερικό ή ακόμα ερωτικά με άτομο που έχετε τελείως διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, προσπαθήστε να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι, δηλαδή να κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα μέσα στο φιλικό σας κύκλο και μην επενδύετε σε υποσχέσεις που σας δίνουν άτομα που μόλις έχετε γνωρίσει. Πιθανά λάθη σε οικονομικούς χειρισμούς.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες αφορά κυρίως το πορτοφόλι σας , δηλαδή την τσέπη σας, προσπαθήστε να βρείτε διεξόδους σε έκτακτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν . Ανακαλύψτε νέους τρόπους εξασφάλισης νέου εισοδήματος.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο Ζυγό επηρεάζει θετικά την σεξουαλική σας ζωή, θα ζήσετε καλύτερες στιγμές με το ταίρι σας και κυρίως θα μπορέσετε να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας. Οικονομικά σας στηρίζουν αγαπημένοι φίλοι ή ο /η σύντροφος. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, προσοχή στην επιρροή του Ποσειδώνα, που θολώνει αρκετά τη κρίση σας και δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί με το ταίρι σας και ενδέχεται να πέφτετε σε αντιφάσεις. Προσοχή και σε υπερβολικά αισιόδοξους οικονομικούς χειρισμούς.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας , σας κάνει ευάλωτους συναισθηματικά , υπερβολικά ρομαντικούς και πιθανόν να σας έχει συνεπάρει ένα άτομο που μόλις έχετε γνωρίσει. Έρωτας, ρομαντισμός και τάση εξιδανίκευσης. 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ