Πάντα πλάι σου…Ένα βιβλίο γεμάτο συναίσθημα!

Πλημμυρισμένο από άδολη αγάπη και οικογενειακή θαλπωρή. Ένα ευχάριστο και συγκινητικό μυθιστόρημα από τον μαέστρο του είδους Νίκολας Σπάρκς από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Πάντα πλάι σου…Ένα βιβλίο γεμάτο συναίσθημα! – Γράφει η Μαρία Διακαντώνη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αλήθεια, πόσοι δεν έχουν συγκινηθεί, δακρύσει ή και κλάψει ακόμα με το ”Ημερολόγιο” του Νίκολας Σπάρκς -το βιβλίο ή την ταινία-! Ο Σπάρκς είναι αναμφισβήτητα ένας συγγραφέας- υμνητής του έρωτα και της αγάπης . Στο Πάντα πλάι σου πρωταγωνιστεί και πάλι η αγάπη σε μιαν άλλη της μορφή. Μια μορφή που θα μας συγκινήσει βαθειά, αλλά και θα μας φέρει πολλά χαμόγελα καθώς η εξάχρονη Λόντον, με την αφοπλιστική της αθωότητα και ο τριανταδυάχρονος Ρας θα χτίζουν μια συναρπαστική σχέση πατέρα – κόρης, όταν ο Ρας θα κλιθεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου την φροντίδα της αξιλάτρευτης Λόντον.

 

Θα είναι αυτή η σχέση που θα στηρίξει τον Ρας και απ`αυτήν την σχέση θα αντλήσει δύναμη για να αντιμετωπίσει την κατάρρευση του μέχρι τότε φαινομενικά ονειρεμένου κόσμου του, όταν μένει άνεργος και η Βίβιαν, η σαγηνευτική  γυναίκα του τον εγκαταλείπει.
Προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στην προσπάθειά του να στήσει μια νέα καριέρα και στις υποχρεώσεις του σαν γονιός πλήρους απασχόλησης, θ`ανακαλύψει ξανά τον εαυτό του, την δύναμη και τα συναισθήματα που έκρυβε μέσα του, ενώ μια αγκαλιά της μικρής του κόρης θα τον αποζημειώνει για όλους τους κόπους και τις δυσκολίες.
Ενα βιβλίο γραμμένο με πολύ συναίσθημα, πλημμυρισμένο από άδολη αγάπη και οικογενειακή θαλπωρή. Ενα ευχάριστο και συγκινητικό μυθιστόρημα από τον μαέστρο του είδους Νίκολας Σπάρκς.
 
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
​Καλή ανάγνωση.
Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ