Φτιάξτε συνθέσεις από λιωμένα μέταλλα επάνω σε πετρώματα!

Εναλλακτική η σημερινή μας πρόταση για δημιουργίες γεμάτες φαντασία… Φτιάξτε συνθέσεις από λιωμένα μέταλλα επάνω σε πετρώματα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις

Η φαντασία και το δημιουργικό πνεύμα δεν έχουν όρια. Στην σημερινή μας ανάρτηση θα φιλοξενήσουμε συνθέσεις του κου Κωνσταντίνου Διακαντώνη που χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη αισθητική τους. Πρωτότυπες δημιουργίες που συνθέτουν ένα συνολικό αποτέλεσμα με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Δημιουργίες που κάθε μία για να υλοποιηθεί απαιτήθηκε αρκετός χρόνος αλλά και αναζήτηση των κατάλληλων μετάλλων αλλά και πετρωμάτων.

Μια ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική δημιουργία από λιωμένα μέταλλα, βαμμένα με μεταλλικά χρώματα και σπρέι, που συνθέτονται πάνω σε πετρώματα από τις στοές των ορυχείων του Λαυρίου.

Εκδρομές στις στοές των ορυχείων του Λαυρίου πριν από αρκετά χρόνια με σκοπό την ανεύρεση των κατάλληλων υλικών για τις δημιουργίες του κου Κώστα. Μας περιγράφει τις σακούλες που μάζευε από υλικά που χάριζαν τα ορυχεία και μετά στο σπίτι η σύνθεση αυτών. Τοποθετώντας ως βάση αρχικά πετρώματα αφού τα είχε επεξεργαστεί κατάλληλα και στην συνέχεια η διαδικασία κατά την οποία έλιωνε μέταλλα δίνοντας τους την μορφή που ήθελε και τοποθετώντας τα επάνω στα πετρώματα. Σύνθεση ενός στοιχείου χωριστά και στο τέλος χρησιμοποιώντας μεταλλικά χρώματα και σπρέι για να δώσει χρώμα και έμφαση στις δημιουργίες του.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ