Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Νοεμβρίου 2019

Με «έκλειψη ανάδρομου» Ερμή και Πανσέληνο στον Ταύρο περίμενε το Παρελθόν να περάσει από μπροστά σου.. να ζήσεις ξανά «παλιές καλές στιγμές» που μπορεί και να οδηγήσουν σε μια αίσθηση σιγουριάς. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Νοεμβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Νοεμβρίου 2019

Με «έκλειψη ανάδρομου» Ερμή και Πανσέληνο στον Ταύρο περίμενε το Παρελθόν να περάσει από μπροστά σου.. να ζήσεις ξανά «παλιές καλές στιγμές» που μπορεί και να οδηγήσουν σε μια αίσθηση σιγουριάς, ωσόσο θέλεις χρόνο ..μην πάρεις ακόμα αποφάσεις.. μη βιάζεσαι ..  

Υστερόγραφο οι θετικές όψεις του Ερμή φτιάχνουν διάθεση αλλά και δίνουν ασφάλεια..

Υστερόγραφο η αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.. αναμονή.. μηνύματα..υποσχέσεις.. έρωτας που δεν ολοκληρώνεται..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, ανάμεικτα συναισθήματα θα έχετε αυτήν την εβδομάδα ωστοσο μπορείτε να ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας μια που αναμένονται ανατροπές που θα σας προβληματίσουν ή φέρουν ανεπάντεχα μια λύση σε χρόνιο πρόβλημα. Ασχοληθείτε και με τον έρωτα.   Κριός β’ δεκαημέρου, μέρες για να επαναξιολογήσετε επαγγελματικές επιλογές, ο Ερμής ανάδρομος στο δεκαήμερο σας , αρπάξτε την ευκαιρία για ενδοσκόπηση και ασχοληθείτε και με την επίλυση οικονομικών ζητημάτων, δανείων, οφειλών και κληρονομικά.  Προσοχή σε εξιδανικεύσεις ή απατηλές προσδοκίες. Η Πανσέληνος στον Ταύρο συμβάλλει στην τακτοποίηση ή εύρεσηνέων πηγών εσόδων. Τάση για παρασκήνιο , μυστικά.   Κριός γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Ταύρο σας επηρεάζει (εφόσον έχετε γεννηθεί αρχές γ δεκαημέρου και συνειδητοποιέίτε ότι αλλάζουν οι αξίες , αποχωρίζεστε δυσλειτουργικά πιστεύω και θα εφαρμόσετε νέες μεθόδους υλοποίησης των σχεδίων σας. Έντονος δυναμισμός και ισχυρή θέληση.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου,  έντονη κυκλοθυμία και ανάγκη για εκτόνωση πέρα από τις ασφαλείς σας ζώνες και νιώθετε ότι έτσι ακουμπάτε περισσότερα τα όνειρα σας και αρχίζετε να ξεκλειδώνετε συναισθηματικά και να πείτε τελικά ναι σε αλλαγές που σας πλησιάζουν. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής ανάδρομος επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο για να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικές αλλά και προσωπικές εξελίξεις και κινηθείτε με σιγουριά, χωρίς να νιώθετε όμως ότι τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας επιδρά αρχικά στην ψυχολογία σας, όμως δεν είναι αρνητική για να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να βγείτε από παλαιωμένες νοοτροπίες. Προσοχή σε υποσχέσεις που πιθανόν να μην τηρηθούν. Τάση για εκμετάλλευση και παρανομία.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας επηρεάζει (εφόσον έχετε γεννηθεί αρχές γ δεκαημέρου) και φέρνει ολοκλήρωση σχεδίων, συμφωνίες και νιώθετε πως πλησιάζετε αρκετά στην εκπλήρωση των σχεδίων σας. Έπιτυχία σε νομικά ζητήματα και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.  Έρωτικές κατακτήσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είστε ψυχολογικά πιεσμένοι μια που αντιμετωπίζετε μια φορτισμένη καθημερινότητα και πρέπει να δώσετε μεγάλύτερη προσοχή σε θέματα φυσική ς κατάστασης και να ξεκουράζεστε περισσότερο. Ωστόσο ζείτε μέρες όπου μπορεί να έχετε μια νέα έμπνευση για τη δουλειά σας και να προχωρήσετε έτσι με καινοτόμο διάθεση τα σχέδια σας.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,   ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος επηρεάζει το δεκαήμερο σας για να τακτοποιήσετε θέματα εργασιακής φύσεως ή να ασχοληθείτε ουσιαστικά με το σώμα σας και να αποβάλλετε τοξίνες και κακές συνήθειες που μπλοκάρουν την ενέργεια σας.  Η Πανσέληνος στον Ταύρο επιδρά στην ψυχολογία σας, ίσως νιώθετε ότι έχετε χάσει ενέργεια , αφιερώνοντας τη σκέψη σας σε αρνητικά γεγονότα και θα κάνετε μια αναθεώρηση. Τάση για λάθη.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ταύρο σας επηρεάζει (εφόσον έχετε γεννηθεί αρχές γ΄δεκαημέρου) και σας δείχνει νέους τρόπους επικοινωνίας με το άμεσο περιβάλλον σας έτσι ώστε να διατηρείτε την ψυχολογία σας ανεβασμένη να αποφύγετε το ρόλο του θύματος. Έντονη σεξουαλικότητα και ερωτική στιγμές.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  διανύετε μια ευχάριστη περίοδο όπου και δεν έχετε χρόνο να νιώσετε ανια και για αυτό πρέπει να σταματήσετε να γκρινιάζετε μια που πολλά πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Δώστε Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και ακολουθήστε τις εξελίξεις με καλύτερη ψυχολογία. Εναρμονιστείτε με το περιβάλλον σας ή με μια νέα ομαδική δραστηριότητα.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος επηρεάζει το δεκαήμερο σας για να επανεξετάσετε τη στάση ερωτικών συντρόφων και σύντομα μπαίνετε σε μια φάση επανεξιολόγησης και οριστικών αποφάσεων. Η Πανσέληνος στον Ταύρο επιδρά στον φιλικό σας κύκλο, είστε σε φάση ..απομάκρυνσης από άτομα που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν, ωστόσο ανοιγεται ένας κύκλος όπου μπορείτε να ποντάρετε στην εκτόξευση της κοινωνικής σας ζωής.  Ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς είναι υπό σκέψη. Τάση για φυγή , έρωτας από απόσταση.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Ταύρο σας επηρεάζει (εφόσον έχετε γεννηθεί αρχές γ΄δεκαημέρου) και προωθεί με επιτυχία την ολοκληρωση σχεδίων και βλέπετε ότι πολλά από τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα, εφόσον βέβαια έχετε εργαστεί σκληρά. Δυναμισμός και διεκδίκηση ορίων και επιτυχία με το αντίθετο φύλο.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η περίοδος απαιτεί από εσάς να είστε προσεκτικοί με πρόσωπα εξουσίας και γενικά πρέπει να δείξετε ανοχή αλλά και αυτοσυγκράτηση μέσα στο περιβάλλον που κινείστε , με αποτέλεσμα να περάσετε τα θέλω σας όσο γίνεται πιο ανώδυνα. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στις πράξεις παρά στα λόγια.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στον Σκορπιό επηρεάζει πλέον το δικό σας δεκαήμερο και αλλάζετε στάση, γίνεστε πιο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί με τις προτάσεις που δέχεστε από πρόσωπα κύρους με αποτέλεσμα να βιώσετε μια αργοπορία .. που όμως είναι απαραίτητη. Η Πανσέληνος στον Ταύρο μιλά για μια νέα συγκατοίκηση, δίνετε νέα μορφή στη σχέση σας ή μιλάτε για το τέλος, γιατί διεκδιεκείτε πλέον  την ελευθερία σας. Τάση για υπερεκτίμηση ικανοτήτων. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Ταύρο σας επηρεάζει (εφόσον έχετε γεννηθεί αρχές γ δεκαημέρου ) και οδηγείστε σε συνειδητοποιήσεις που θα ορίσουν μια νέα κατάσταση στην προσωπική σας ζωή, σαφώς ικανοποιημένοι με το αποτελεσμα. Δυναμισμός μέσα στον εργασιακό χώρο .

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  νέες εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα έτσι ώστε να βγείτε από τη στασιμότητα, αρπάζοντας ευκαιρίες και εκεί που δεν το περιμένατε θα αλλάξει το σκηνικό και φυσικά θα βελτιωθεί και η ψυχολογία σας. Η ερωτική σας ζωή επιμένει να σας προβληματίζει , ωστόσο είναι μέρες που πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πρέπει από τα θέλω σας. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στον Σκορπιό επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και ασχολείστε με την ολοκλήρωση γραφειοκρατικών υποθέσεων , ίσως και με την τακτοποίηση ενός ακινήτου με αποτέλεσμα να μην έχετε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας. Η Πανσέληνος στον Ταύρο δίνει λύσεις σε νομικά ζητήματα, σπουδές και οτιδήποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό. Πιθανόν τάσεις απιστίας και εξιδανίκευση συντρόφου. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο σας επηρεάζει (εφόσον έχετε γεννηθεί αρχές γ’ δεκαημέρου) και είναι θετική καθώς θα απαλλαγείτε από τη γραφειοκρατική στασιμότητα και θα δοθούν λύσεις εξ ουρανού. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι και αφήνεστε σε έναν έρωτα χωρίς αύριο . Δυνατές συγκινήσεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  εσωτερικές αλλαγές πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα, σας έχει πιάσει και μια φοβερή κυκλοθυμία. μια που έχετε μπερδέψει τα θέλω με τα πρέπει και πιθανόν να νιώσετε κάπως αδύναμοι μπροστά στις απαιτήσεις των άλλων. Ωστόσο, μπορείτε να πειραματιστείτε με τη σεξουαλική σας ζωή και να εκτονώσετε τη ανεβασμένη σας λίμπιντο. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ο  Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στον Σκορπιό επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και αυτό σημαίνει ότι προσανατολίζεστε προς την επίλυση οικονομικών ζητημάτων, ίσως και διαπραγματεύεστε να αναλάβετε ένα καινούργιο πόστο που θα σας ενισχύσει οικονομικά και το χρήμα αποκτά τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας. Προσοχή σε σχέσεις που ανθίζουν μέσα στον εργασιακό χώρο.Η Πανσέληνος στον Ταύρο δίνει λύσεις σε κληρονομικά ζητήματα, περιουσιακά θέματα και πιθανόν να βρεθεί μια ευοίωνη λύση για την τακτοποίηση ενός ακινήτου, δανείου και οφειλών.   Σεξουαλικά είστε υπερδραστήριοι.  Τάση για παράνομες δραστηριότητες. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ταύρο σας επηρεάζει (εφόσον έχετε γεννηθέι αρχές γ΄δεκαημέρου) και θα αποφασίσετε να ξεκόψετε απο δυσλειτουργικές μορφές συμβίωσης, καθώς επιβαρύνουν την οικονομική σας κατάσταση.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε τους κοντινούς σας ανθρώπους με παράξενη διάθεση, κάποιες φορές θέλετε να τους αφιερώσετε το χρόνο σας και κάποιες άλλες δεν θέλετε να μιλάτε σε κανένα και χωρίς να έχει συμβεί κάτι. Παράξενα κινείστε και στα προσωπικά σας , έχετε όμως ανάγκη για εκτόνωση και νέες γνωριμίες θα αποδεικτούν ενδιαφέρουσες.  Σκορπιός β δεκαημέρου, o Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στον Σκορπιό επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και μπαίνετε σε φάση επαναξιολόγησης προσωπικών δεσμεύσεων αλλά και συνεργασιών καθώς θέλετε να κόψετε από οτιδήποτε δυσλειτουργικό και να ασχοληθείτε σοβαρά με την εκπλήρωση των επιθυμιών σας Ερωτικά ξαφνιάζεστε ευχάριστα, ζείτε ονειρικές στιγμές. Τάση για εξιδανίκευση, σπατάλες.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,   η Πανσέληνος στον Ταύρο σας επηρεάζει (εφόσον έχετε γεννηθεί αρχές γ΄δεκαημέρου) και αυτό δεν πρέπει να σας φοβίζει , παρόλο που θα δυσαρεστήσετε κάποια άτομα καθώς θα θέλετε να τα βγάλετε από τη ζωή σας για να μπούνε βέβαια καινούργια άτομα. Αρχή και τέλος μαζί. Ζείτε μοναδικές στιγμές.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, νιώθετε υπερένταση και πολλές φορές δεν ξέρετε τι να κάνετε για να εκτονωθείτε, ωστόσο μπορείτε να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην φυσική σας κατάσταση. Ωστόσο , θα ξεπεράσετε με αυτόν τον τρόπο καταστάσεις που σας έχουν δυσαρεστήσει.    Τοξότη β’ δεκαημέρου, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στον Σκορπιό επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και δίνει κρυφές λύσεις, ερωτικές επιστροφές σε κρυφές σχέσεις και γενικά νιώθετε πως έχει αλλάξει τελείως η ζωή σας και προς το καλύτερο. Η Πανσέληνος στον Ταύρο δίνει αίσιο τέλος σε παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στον εργασιακό χώρο και πιθανόν μια φ μετακίνηση σε διαφορετικό πόστο να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.   Τάση για απιστία. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,   η Πανσέληνος στον Ταύρο σας επηρεάζει (εφόσον έχετε γεννηθεί αρχές γ΄ δεκαημέρου) και ξεκινάτε να ασχολείστε πιο ουσιαστικά με τη φυσική σας κατάσταση και οργανώνετε καλύτερα την καθημερινότητα σας.  Δυναμικά κινείστε γύρω από οικονομικά ζητήματα. Νέος σύντροφος.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  εσωτερικές και όχι μόνο αλλαγές στην ερωτική σας ζωή αναμένονται αυτές τις μέρες καθώς θέλετε να αλλάξετε τα πάντα και να βάλετε όρια σε άτομα που δεν μπορείτε να απαλλαγείτε λόγω καρμικών ..υποχρεώσεων, ωστόσο μπορείτε να διαταράξετε την ησυχία τουςφ  και να μην φαίνεστε ότι είστε δεδομένοι. Έντονο φλερτ με νεώτερο άτομο.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερο σας και έρχεστε σε επαφή με άτομα που είχατε καιρόν να δείτε, θα ανανεωθείτε καθώς θα βρεθείτε με  φίλους και θα συζητήσετε για τα κοινά σας όνειρα. Η Πανσέληνος στον Ταύρο δίνει βέβαια λύσεις σε ερωτικές σχέσεις που είχαν κολλήσει και νιώθετε πως μπορείτε να εξελίξετε μια υπάρχουσα κατάσταση.  Τάση για κρυφές σχέσεις . Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,   η Πανσέληνος στον Ταύρο σας επηρεάζει(εφόσον έχετε γεννηθεί αρχές γ΄δεκαημέρου) και θα ανανεωθείτε ερωτικά με το κάλεσμα ενός νέου συντρόφου που σας εξιτάρει και κινεί την περιέργεια. Αγαπάτε να περνάτε καλά. Δυναμικές στιγμές και πιθανότητα κέρδους.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  περνάτε  από διάφορες φάσεις ψυχολογικής αναταραχής, ωστόσο είναι εύκολο να πετάξετε ότι σας εμποδίζει να έχετε την ηρεμία σας και να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα. Μέσα από νέες συναντήσεις μπορείτε να ξεφύγετε απο δυσλειτουργικές καταστάσεις.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερο σας και μιλάτε για επιστροφές ερωτικων συντρόφων, επαναξιολόγηση συνεργασιών και είναι σαν να ζείτε ξανά παρελθοντικές στιγμές. Απλά προσέχετε μην καταλήξετε σε συμπεράσματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Υπερβολική ανάγκη για συναίσθημα. Η Πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει αρκετά το οικογενειακό σας περιβάλλον, νιώθετε ότι αλλάζετε οικογένεια, ξαναγεννιέστε.  Τάση για σπατάλες. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  Η Πανσέληνος στον Ταύρο σας επηρεάζει (εφόσον έχετε γεννηθεί αρχές γ’ δεκαημέρου) και αλλάζει ο συναισθηματικός σας κόσμος  και έτσι θα δώσετε μια νέα κατεύθυνση σε σχέδια και ολοκληρώνετε με μισοτελειωμένες υποθέσεις. . Ενισχυμένη ψυχολογία.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, αλλαγές στον τρόπο σκέψης αναμένονται και φαίνεται να υποφέρετε από διάσπαση προσοχής ή κυκλοθυμικά επεισόδια που θα προβληματίσουν τους γύρω σας αλλά βέβαια εσείς χρειάζεστε ένα διάλλειμα και δεν μπορείτε να ασχολείστε συνέχεια με τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων. Νέες γνωριμίες.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,   ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερο σας και ζείτε ευτυχισμένες στιγμές επανένωσης με το άλλο σας μισό και φαίνεται πως διανύετε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας. Η Πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερο σας και την ψυχολογία σας και φαίνεται να ανατρέπονται οι συνθήκες της ζωής σας καθώς και συμφωνίες, ευτυχώς θα υπάρξει εξέλιξη. Τάση για ψέμματα.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Ταύρο σας επηρεάζει (εφόσον έχετε γεννηθεί αρχές γ΄δεκαημέρου) και γράφει ένα τέλος σχετικά με δυσλειτουργικές συμφωνίες και ίσως περάσετε σε μια πιο ανανεωτική φάση, καθώς θα έχετε απεγκλωβιστεί από αόρατα ή ορατά δεσμά. Δύναμη ψυχής έχετε.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ