Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2019

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φοβίζει γιατί σκορπάει πλουτώνιο συναίσθημα και νιώθεις ότι μολύνεσαι από ανικανοποίητες επιθυμίες και θα φερθείς αλλόκοτα, παράξενα..δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου (ουρανός απέναντι). Παγώνεις ή πονάς. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο, Ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος υπόγεια αλλά αποτελεσματικά θα γειάνει τις πληγές σου..συναντά την Αφροδίτη και σου υπόσχεται την τέλεια ένωση με το άλλο σου μισό!

Υστερογραφο, Από τις 1 Νοεμβρίου 2019, η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε θέλει πιο άνετο, χωρίς προσκολλήσεις..να μην εμπνέεις σιγουριά.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2019

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  ανατροπές αλλά και ψυχολογικά τραντάγματα βιώνετε με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, ωστόσο μέσα από τις απότομες εναλλαγές που θα βιώσετε, μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα που αφορούν την ερωτική αλλά και οικονομική σας κατάσταση. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη μιλάει για έναν έρωτα από απόσταση.  Κριός β’ δεκαημέρου,η επιρροή του άρη-Κρόνου εξασθενεί ωστόσο μπορείτε να βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε τη στασιμότητα και τα πιθανά εμπόδια σε σχέση κυρίως με την επαγγελματική σας κατάσταση.  Κριός γ’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει καυτές επανασυνδέσεις που θα σας βάλουν διλήμματα και θα αμφισβητήσετε και τον εαυτό σας. Έρωτας, εμμονές, προσκολήσεις .

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, ανατροπές αλλά και συναισθηματικά τραντάγματα βιώνετε με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, ωστόσο μέσα από τις ξαφνικές αποχωρήσεις ή νέα ξαφνικά ξεκινήματα μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες, εφόσον βέβαια καταφέρετε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη μιλάει για σεξ, όχι σχέση.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, η επιρροή του Άρη-Κρόνου εξασθενεί, ωστόσο ακόμα δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε συμπλέγματα κατωτερότητας που σας έχουν γεννηθεί λόγω στασιμότητας και πάγωμα των σχεδίων σας. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό για να εκτονωθείτε. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή και σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει συναισθηματικές επανασυνδέσεις και συμφιλίωση με άτομα που αγαπάτε ή ακόμα και  συναντήσεις με μελλοντικούς σας συνεργάτες. Αξιοποιείτε ποιοτικά το χρόνο σας, εργαστείτε για το μέλλον σας.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ανατροπές αλλά και τραντάγματα βιώνετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, είτε γιατί πρέπει να αποχωρήσετε από το πόστο σας είτε γιατί σας γίνεται πρόταση για μετακίνηση που όμως δεν πρέπει να αφήσετε να πάει χαμένη, αν και ξεβολεύεστε. Η Αφροδίτη στον Τοξότη μιλάει για έρωτα με προοπτική, δηλαδή δέσμευση.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  η επιρροή του Άρη-Κρόνου εξασθενεί , ωστόσο έχετε μέσα μας μια πληγή, κυρίως λόγω της αδιαφορίας που μπορεί να έχετε εισπράξει, όμως μπορείτε να ξεπεράσετε την απογοήτευση σας , λέγοντας το ναι σε καινούργιο φλερτ.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Έρμη και σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μιλάει για επανασύνδέσεις, πιθανόν με προηγούμενους εργοδότες ή συναδέλφους και μπαίνει πάλι στο προσκήνιο μια πρόταση για μελλοντική συνεργασία. Για το ερωτικό ειδύλλιο στο γραφείο, ξαναπερνάτε από τεστ το αντικείμενο του πόθου σας.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ανατροπές αλλά και ερωτικά τραντάγματα βιώνετε με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, είτε γιατί το ταίρι σας φαίνεται ότι δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματα σας είτε γιατί συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να πάτε παρακάτω και να μην ενδώσετε σε υποσχέσεις αιώνιας αγάπης. Η Αφροδίτη στον Τοξότη μιλάει για έρωτα σε εργασιακό χώρο. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η επιρροή Άρη-Κρόνου εξασθενεί, ωστόσο νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και κυρίως επειδή έχετε εισπράξει αδιαφορία από το μόνιμο ταίρι σας ή τον συνεργάτη σας και δεν μπορείτε να κάνετε άλλο εκπτώσεις.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μιλάει για επανασυνδέσεις με προηγούμενα φλερτ και επαναξετάζετε το ενδεχόμενο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε άτομο του παρελθόντος. Ερωτικές αναμνήσεις, αλλά και συνομιλίες που σας αναστατώνουν.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ανατροπές αλλά και οικογενειακά τραντάγματα βιώνετε με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, είτε γιατί έχετε πει το ναι σε μια συγκατοίκηση ή δέσμευση είτε γιατί βλέπετε ότι πρέπει να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Η Αφροδίτη στον Τοξότη μιλάει για έρωτα με άτομο που σας ανεβάζει τη διάθεση, χωρίς δέσμευση, με ημερομηνία λήξης.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, η επιρροή Άρη-Κρόνου εξασθενεί και κάνετε τον απολογισμό σας, κυρίως σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και νιώθετε ότι παρά τις προσπάθειες σας κάποια πράγματα μένουν κολλημένα.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει επανασυνδέσεις με σκοπό την επίσημη δέσμευση καθώς επαναξιολογείτε τη σχέση σας και θέλετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και πιθανόν να δεσμευτείτε. Οικονομικά θέματα επί τάπητος.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ανατροπές αλλά και ανεπάντεχα (θετικά ) τραντάγματα βιώνετε με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και θα μπορέσετε να βγείτε από την ασφαλή ζώνη σας και να βάλετε τον πήχη πιο ψηλά, επιχειρώντας κάτι καινούργιο και συνάμα συναρπαστικό. Η Αφροδίτη στον Τοξότη μιλάει για έρωτα που συγκινεί, αγγίζει τη ψυχή σας.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, η επιρροή Άρη-Κρόνου εξασθενεί και όμως νιώθετε πως έχετε  στερέψει συναισθηματικά επενδύοντας σε λάθος καταστάσεις και σχέσεις.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μιλάει για επανασυνδέσεις με συγγενικά σας πρόσωπα ή ακόμα και με φίλους από το σχολείο που είχατε καιρό να δείτε και νιώθετε να ξυπνάνε μέσα σας γλυκιές αναμνήσεις. Συναντήσεις , μηνύματα ερωτικά με άτομο που σας μαγεύει.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ανατροπές αλλά και οικονομικά τραντάγματα βιώνετε με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και αναγκαστικά θα πρέπει να ψάξετε νέους τρόπους εξασφάλισης και εισροής χρημάτων , επιχειρώντας τελικά κάτι καινούργιο που μπορεί να σας ανανεώσει. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη μιλάει για έρωτα μέσα από το διαδίκτυο ή μοιραία ξαφνική συνάντηση. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  η επιρροή Άρη-Κρόνου εξασθενει όμως νιώθετε ακόμα ψυχολογικά εξουθενωμένοι με το να ασχολείστε με τα προβλήματα των κοντινών σας ανθρώπων και έτσι υποβιβάζετε τις ανάγκες σας  Έντονη κυκλοθυμία.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει επανασυνδέσεις με αγαπημένο πρόσωπο και τονώνεται η αυτοπεποίθηση σας. Πιθανόν να λάβετε και οικονομική ενίσχυση.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ανατροπές αλλά και καθοριστικά τραντάγματα βιώνετε με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και αποχωρείτε ίσως λίγο «βίαια» από καταστάσεις που είχαν βαλτώσει και κυρίως στην προσωπική σας ζωή φαίνεται να αλλάζει το σκηνικό και να φεύγετε από τα συνήθη . Η Αφροδίτη στον Τοξότη μιλάει για έρωτα δοτικό, γενναιόδωρο. Σκορπιός β δεκαημέρου,η επιρροή Άρη-Κρόνου εξασθενεί, ωστόσο ακόμα το μυαλό σας δεν έχει ξεκαθαρίσει από μαύρες σκέψεις , σιγά σιγά θα βρείτε ξανά την αισιοδοξία σας και θα βγείτε από εσωτερικά διλήμματα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας μιλάει για επανασυνδέσεις που θα καθορίσουν την μετέπειτα προσωπική αλλά και επαγγελματική σας κατάσταση. Αξιοποιείστε σωστά τις ευκαιρίες.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ανατροπές αλλά και εσωτερικά ψυχολογικά τραντάγματα βιώνετε με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, κυρίως γιατί πρέπει να διώξετε φόβους, ανασφάλειες και να κάνετε νέα γενναία βήματα είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο είτε γιατί ανακαλύπτετε πτυχές του εαυτού σας που είχατε καλά κρυμμένες. Η Αφροδίτη στο ζώδιο-δεκαήμερο σας μιλάει για έρωτα κομμένο και ραμένο στα μέτρα σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η επιρροή Άρη-Κρόνου εξασθενεί, ωστόσο είστε ακόμα παγωμένοι εξαιτίας της συμπεριφοράς φίλων που έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο και πρέπει να επαναξιολογήσετε καταστάσεις. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει επανασυνδέσεις με παράνομες κυρίως σχέσεις και άτομα που έχετε συνδεθεί μαζί τους κρυφά. Έντονος ερωτισμός.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  ανατροπές αλλά και τραντάγματα που προέρχονται από τον φιλικό σας κύκλο βιώνετε με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και μπαίνετε σε μια νέα φάση που περιμένετε να σας ανανεώσει , εάν βέβαια αφήσετε πίσω σας προκαταλήψεις και τις εμμονές σας με τα πρέπει΄. Η Αφροδίτη στον Τοξότη μιλάει για έρωτα μυστικό , παράνομο.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  η επιρροή Άρη-Κρόνου εξασθενεί ωστόσο είστε σε φάση επανεκτίμησης της στάσης κρίσιμων ατόμων στη ζωή σας και πρέπει να κάνετε τώρα σωστές εκτιμήσεις και χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει επανασυνδέσεις με το φιλικό σας περιβάλλον και ο φίλος μπορεί να μεταμορφωθεί τώρα στο ερωτικό αντικείμενο του πόθου σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  ανατροπές αλλά και επικοινωνιακά τραντάγματα με πρόσωπα εξουσίας βιώνετε με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και βγαίνετε «βίαια » από μια κατάσταση που σας είχα στραγγίσει ενεργειακά , θέλοντας να προστατέψετε τον εαυτό σας από τα χειρότερα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη μιλάει για έρωτα με κοινές βλέψεις.. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  η επιρροή Άρη-Κρόνου εξασθενεί, ωστόσο ακόμα έχετε τις αμφιβολίες για το πως πρέπει να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας ή προσωπικές κυρίως ανασφάλειες γύρω από μια προσωπική επιλογή. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει επανασυνδέσεις με δυναμικές παρουσίες που έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν τα συναισθήματα σας και γεννιούνται διλήμματα. Έντονο σεξ.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ανατροπές αλλά υπαρξιακά τραντάγματα βιώνετε με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και τελείως ανατρεπτικό χωρίς δεύτερη σκέψη , αφήνοντας πίσω οτιδήποτε μπορεί να σας μπλοκάρει. Η Αφροδίτη στον Τοξότη μιλάει για έρωτα παθιασμένο και μοιραίο.     Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η επιρροή Άρη-Κρόνου εξασθενεί, ωστόσο νιώθετε εξουθενωμένοι είτε γιατί έχετε φορτώσει το σώμα σας με τοξίνες είτε γιατί έχετε καταναλώσει όλη την ενέργεια σας σε πράγματα που δεν σας εκφράζουν. Σιγά σιγά θα βρείτε το ρυθμό σας. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει επανασυνδέσεις με άτομα που μένουν μακριά και μικραίνουν οι αποστάσεις . Πλατωνικός έρωτας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ